Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της Κατερίνας Ζαρίφη και η «τοξική θετικότητα»

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της Κατερίνας Ζαρίφη και η «τοξική θετικότητα»

Η αλλαγή στην εμφάνιση αλλά και στην ψυχοσύνθεση της Κατερίνας Ζαρίφη εντυπωσίασε τους followers της.

H Kατερίνα Ζαρίφη διανύει μια από τις πιο ανανεωμένες, ενδεχομένως και απελευθερωμένες περιόδους της ζωής της. Η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός έχει κάνει μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της, εκφράζει πιο εύκολα τα συναισθήματά της ενώ δεν διστάζει να μιλήσει για τον νέο της σύντροφο.

Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της και τα σχόλια των followers

Τον τελευταίο χρόνο η Κατερίνα Ζαρίφη έχει σταδιακά χάσει αρκετά κιλά κάτι που φάνηκε κυρίως στις τελευταίες της δημοσιεύσεις στα social media, και πιο πολύ στο τελευταίο της post στο Instagram.

Μάλιστα, οι followers της πρόσεξαν την φανερά μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της και σχολίασαν στην ανάρτησή της πως δείχνει εξαιρετικά εντυπωσιακή αν και το εκρηκτικό της ταπεραμέντο ήταν πάντα αυτό που την χαρακτήριζε και που τραβούσε τα βλέμματα.

Η Κατερίνα Ζαρίφη, σε πρόσφατο podcast που προβλήθηκε στο Breakfast@star, στο οποίο εκείνη είπε πρώτη φορά ανοιχτά την άποψή της για την απώλεια των κιλών:

«Όταν μου λένε «χάσε κιλά για την υγεία σου» μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι σε ένα πράγμα, έχεις δει τις εξετάσεις αίματός μου κι έχεις δει και τις δικές σου εξετάσεις και θεωρείς ότι εσύ είσαι πιο υγιής από εμένα, επειδή είσαι πιο αδύνατος; Συμφωνώ στην περίπτωση που η παχυσαρκία είναι «άρρωστη», που δηλαδή ένας άνθρωπος δεν μπορεί να κινηθεί ή να μετακινηθεί. Εγώ πια έχασα κιλά και αυτό έγινε τυχαία, δεν το έκανα ούτε για κάποιο γκόμενο ούτε για τη δουλειά. Είχαμε τα media τα οποία ποινικοποιούσαν το γούστο, δηλαδή σου έλεγαν «Έλα τώρα δεν μπορεί να γουστάρεις τη χοντρή»».

Ο νέος της σύντροφος

Τον τελευταίο χρόνο μαζί με την εμφάνισή της η Κατερίνα Ζαρίφη έχει δει αλλαγές και στην προσωπική της ζωή αφού η ίδια ζει έναν νέο έρωτα. Ο σύντροφός της είναι σεφ στα Γιάννενα και σε συνέντευξή της στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου μιλώντας για την σχέση τους εκείνη ανέφερε:

«Την αγαπούμε την Ήπειρο, τα μαγευτικά Ιωάννινα. Ο καλός μου είναι από τα Γιάννενα, είναι σεφ, είναι καλός στη δουλειά του, είναι από τους που πρώτα θαύμασα και μετά ερωτεύτηκα. Ο Πάνος έχει αντέξει ένα χρόνο, του σκαλίζουμε μάρμαρο στο Σύνταγμα. Ανεβοκατεβαίνουμε κι αυτός και εγώ – Παγκράτι – Κολιάτσου το έχουμε κάνει- μέχρι να δούμε αν θα έρθει προς τα κάτω. Θα πήγαινα άνετα στα Γιάννενα αλλά να μου βρεις να κάνω κάτι, όχι απαραίτητα την παρουσιάστρια, και σε τσιπουράδικο! Δεν το σκέφτομαι, δεν το είχα ποτέ ανάγκη τον γάμο. Αν θες να κάνουμε ένα γλεντοκόπι σε Ικαρία σε κανά μπαράκι με τρέλα».

Οι αναρτήσεις της για την ψυχολογία της

Η Κατερίνα Ζαρίφη πέρα από την εμφάνισή της έχει «ανανεωθεί» και ψυχικά, αφού δεν φοβάται να μιλήσει πλέον ανοιχτά και για τα συναισθήματά της, μιας και όπως σωστά δήλωσε σε πρόσφατο post της στο Instagram, είναι «οκ» κάποιες φορές να μην αισθάνεσαι καλά. Φυσικά αναφερόταν στον πλαστό κόσμο των social media, ο οποίος προβάλλει συνέχεια μια θετικότητα, η οποία όμως για τον πραγματικό κόσμο καταντάει να είναι τοξική.

https://www.instagram.com/p/CtcnwGfsMta/

Όπως ήταν αναμενόμενο οι followers της συμφώνησαν με την ίδια στα σχόλιά τους: