10 φορές που η Κατερίνα Ζαρίφη πόζαρε στον φακό και παρέδωσε #bodypositivity μαθήματα

10 φορές που η Κατερίνα Ζαρίφη πόζαρε στον φακό και παρέδωσε #bodypositivity μαθήματα

Η γνωστή παρουσιάστρια ετοιμάζει την τηλεοπτική της επιστροφή όμως το Instagram της είναι το μέρος από το οποίο αντλούμε έμπνευση σε θέματα ενδυνάμωσης.

Η Κατερίνα Ζαρίφη είναι μια από τις πιο ακομπλεξάριστες celebrities της εγχώριας showbiz. Η παρουσιάστρια-ραδιοφωνική παραγωγός πρωταγωνιστεί στη νέα κωμική σειρά του Mega «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» η οποία κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 8 Οκτωβρίου, στις 21:00. Η 45χρονη υποδύεται την Μαίρη, μια νοικοκυρά που ζει με τον σύζυγο και τα παιδιά της και προσπαθεί να ανταπεξέλθει στις καθημερινές προκλήσεις.

H αγάπη της για την υποκριτική

Η Κατερίνα Ζαρίφη έκανε τα πρώτα της βήματα στο θέατρο πριν 6 χρόνια και όλα δείχνουν πως ο χώρος της υποκριτικής της έχει κλέψει την καρδιά.

«Από παλιά μου έλεγαν κάποιοι να σκεφτώ την υποκριτική, αλλά και εγώ η ίδια το σκεφτόμουν από μικρή. Ξεκίνησα, όμως, με τη δημοσιογραφία. Η Ζωή Λάσκαρη ήταν αυτή που με επέλεξε για την πρώτη μου παράσταση το καλοκαίρι εκείνο, το τελευταίο της. Μου είχε πει: "Ελα στο θέατρο, θα είσαι πολύ καλή". Μου έδωσε έναν ρόλο στο έργο "Δουλειές με φούντες", που ανέβηκε τελικά από την κόρη της, Μαρία Ελένη. Δεν πρόλαβε να με δει να παίζω και μου στοίχισε αυτό. Μετά με είδαν ο Μιχάλης Ρέππας-και ο Θανάσης Παπαθανασίου και από τότε γίναμε αυτοκόλλητοι. Ηταν όνειρο για μένα να παίξω σε έργο τους. Για να μπορέσω να παίξω στο θέατρο, μου είπαν "κόψε όλο αυτό που κάνεις στην τηλεόραση, γιατί στο θέατρο φαίνεται υπερβολή". Μου ζήτησαν να το απογυμνώσω, ώστε να βγάλω θεατρικό λόγο. Μου έμαθαν βήμα-βήμα τι πρέπει να κάνω», έχει αναφέρει η Κατερίνα Ζαρίφη σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Όπως η ίδια τόνισε θέλει πολύ να παίξει και κάτι δραματικό στο μέλλον, είτε στην τηλεόραση είτε στο θέατρο. Να ξεδιπλώσει όλες τις πλευρές της. «Γιατί ως άνθρωπος είμαι κατά βάση αρκετά σκοτεινή με πολύ φωτεινή διάθεση. Εχω αρκετά σκοτάδια, οπότε θα ήθελα να το κάνω. Γενικά, στο θέατρο δεν θέλω να είμαι μια guest παρουσία. Θέλω να μείνω και να αποδείξω ότι το αγαπώ και το έχω πάρει σοβαρά».

Η απώλεια κιλών και η νέα της εικόνα

Η Κατερίνα Ζαρίφη είναι πιο ανανεωμένη από ποτέ και οι φωτογραφίες της στο Instagram το αποδεικνύουν περίτρανα. Η δημοφιλής παρουσιάστρια-ραδιοφωνική παραγωγός κατάφερε να χάσει 20 ολόκληρα κιλά με αποτέλεσμα να δείχνει πιο fit, και γεμάτη αυτοπεποίθηση.

Η 45χρονη δεν είχε ποτέ πρόβλημα με τα κιλά της, θέλησε όμως να κάνει μια αλλαγή στο σώμα της, η οποία είναι ορατή στην παρακάτω φωτογραφία που ποζάρει με μαγιό.

https://www.instagram.com/p/Ch2hdkGMvpx

«Το μυστικό μιας πετυχημένης δίαιτας είναι να την βαφτίσεις διατροφή και όχι δίαιτα. Αν κάνεις ένα στραβοπάτημα μη σε πάρει από κάτω», είχε δηλώσει στο παρελθόν η Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία ακολούθησε εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής που απέδωσε καρπούς.

zarifi2.jpg

Η παρουσιάστρια το 2004.

Η Κατερίνα Ζαρίφη τρολάρει τους συγγενείς που ρωτάνε συνεχώς αν θα παντρευτείς, όπως ακριβώς πρέπει

Η παρουσιάστρια φημίζεται για το χιούμορ της και πριν λίγο καιρό είχε γράψει: «Παιδιά μου είμαι -18 κιλά. Το photoshop το ακούω σαν κοπλιμάν», θέλοντας να ξεκαθαρίσει πως η νέα της εικόνα δεν αποτελεί προϊόν επεξεργασίας.

«Είμαι πάρα πολύ καλά. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που παίρνει βάρος, χάνει βάρος.» Δεν έχω κάποιον συγκεκριμένο διατροφολόγο ή διατροφή που ακολουθώ. Να πω στα κορίτσια ότι αν θέλουν να το κάνουν να ζητήσουν τη βοήθεια ενός ειδικού», τόνισε η γνωστή παρουσιάστρια.

https://www.instagram.com/p/CRb9vZssyUU

Η μεγάλη απώλεια κιλών της Κατερίνας Ζαρίφη, συνέπεσε με τον χωρισμό της από τον επί 9 χρόνια σύντροφό της, Γιάννη Στρουμπούλη, για τον οποίο έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια.

«Ο χωρισμός έχει συμβεί αλλά επειδή με τον συγεκριμένο άνθρωπο είμαστε πραγματικά οικογένεια, είναι αλλιώς. Ήμασταν 9 χρόνια μαζί και παραμένουμε και συνεχίζουμε. Τον άνθρωπο τον εκτιμάς, τον αγαπάς και τίποτα δεν ακυρώνει τα όσα ζήσαμε. Είμαστε οικογένεια και έχουμε, μπορώ να πω, ένα σουηδικό μοντέλο σχέσης», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Πηγή κεντρικής: zarifious

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις πιο ακομπλεξάριστες φωτογραφίες της παρουσιάστριας.