Το colpo grosso του Σάκη Κατσούλη έβγαλε εκτός Survivor τη Σταυρούλα και το Twitter τον δίκασε

Το colpo grosso του Σάκη Κατσούλη έβγαλε εκτός Survivor τη Σταυρούλα και το Twitter τον δίκασε

Τα spoilers θέλουν τη Σταυρούλα Χρυσαειδή να βγαίνει εκτός Survivor All Star μετά τη στρατηγική του Σάκη Κατσούλη και τη διαρροή της λίστας της 24ωρης ψηφοφορίας των παικτών.

Σε μια κίνηση αριστοτεχνικής στρατηγικής, ο Σάκης Κατσούλης κατάφερε να γίνει ο master του φετινού Survivor All Star, σώζοντας την αγαπημένη του Μαριαλένα Ρουμελιώτη και στέλνοντας σπίτι της την πιο δυνατή παίκτρια του φετινού ριάλιτι επιβίωσης, Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Εκτός Survivor η Σταυρούλα:

Τις τελευταίες ώρες έχει γίνει δημοφιλές στο Twitter το αναπάντεχο εκείνο σενάριο στο οποίο από το Survivor μετά τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Ηλία Μπόγδανο, αποχωρεί η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Όπως υποστηρίζουν τα spoilers, έγινε γνωστή στους παίκτες η δυναμική που είχαν στην 24ωρη ψηφοφορία του κοινού και ο Κατσούλης σε ένα απίθανο colpo grosso, «καθάρισε» τη Σταυρούλα, έχοντας πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Νίκο Μπάρτζη και θέτοντας οικειοθελώς τον εαυτό του ως υποψήφιο προς αποχώρηση.

Κάπως έτσι, η Σταυρούλα βρέθηκε συνυποψήφια με τους 2 πιο δυνατούς παίκτες στην λίστα κατάταξης και βγήκε εκτός Survivor άδικα και αναπάντεχα.

Το κοινό δεν ξεχνάει πάντως όσα δήλωνε ο Κατσούλης το 2021, σε μια κίνηση που ερμηνεύτηκε ως προπομπός του τι συνέβη το 2023, όταν τότε ο Σάκης τόνιζε πως ήθελε τους δυνατούς παίκτες μέσα στο παιχνίδι και πως αν ποτέ έμπαινε ξανά στο Survivor μπορεί να άλλαζε στρατηγική και να έδιωχνε τους δυνατούς- κάτι που και έκανε τελικά φέτος.

Το Twitter δεν συγχωρεί τον Σάκη αυτή τη στιγμή, ειδικά επειδή με αυτή τη στρατηγική κράτησε στην πεντάδα την αδύναμη αγωνιστικά Μαριαλένα και πέταξε εκτός Survivor τη Σταυρούλα, κίνηση που θα μπορούσε- σύμφωνα με το φανατικό κοινό του ριάλιτι- να του στερήσει τον τίτλο φέτος.

O Ντάνος δίκασε τον Κατσούλη:

Πάντως, τις τελευταίες ώρες και μετά τη στρατηγική Κατσούλη, μια ατάκα του Γιώργου Αγγελόπουλου ως άλλου Ηλία Καζιόλι, έχει γίνει viral στο Twitter, με τον Ντάνο να μην ξέρει και να μην θέλει να σχολιάσει τον Σάκη.

«Ο Σάκης Κατσούλης μου είναι ένας άγνωστος άνθρωπος προσωπικά, έχει συμμετάσχει σε αυτό το παιχνίδι αλλά δεν τον γνωρίζω, τι μπορώ να σχολιάσω για εκείνον», είπε χαρακτηριστικά ο Ντάνος.