Ο Νίκος Τράκας του MasterChef σε epic reunion με τον Ηλία Καζιόλι: Το τρολάρισμα για τον «φιναλίστ»

Πατούλια Κατερίνα
Ο Νίκος Τράκας του MasterChef σε epic reunion με τον Ηλία Καζιόλι: Το τρολάρισμα για τον «φιναλίστ»

Νίκος Τράκας- Ηλίας Καζιόλι: Οι παίκτες που μας χάρισαν μία από τις πιο επικές ατάκες του MasterChef 7 έκαναν reunion και η απάντηση του φιναλίστ του τελικού του διαγωνισμού μαγειρικής ήταν γεμάτη χιούμορ.

Ήταν ένα από τα πρόσωπα του φετινού MasterChef που συζητήθηκε όσο λίγα. Ο λόγος για τον Νίκο Τράκα, τον finalist του τελικού του MasterChef 7 ο οποίος έχασε τον τίτλο και το έπαθλο από την Μαρία Μπέη αλλά δεν τα έβαψε μαύρα.

To post μετά το MasterChef

«Άλλη μια πρόκληση έφτασε στο τέλος της, και χωρίς τις προκλήσεις δεν υπάρχει εξέλιξη. Χαίρομαι που κατάφερα να ζήσω εξ'ολοκληρου όλες τις πτυχές του διαγωνισμού και ανυπομονω να δω τι επιφυλάσσει το μέλλον. Thank you», είχε γράψει ο Νίκος στο προφίλ του στο Instagram, με τον Ηλία Καζιόλι να απαντάει με τρολ μήνυμα που έγραφε:

https://www.instagram.com/p/CthPsFzsBeM/

«Εσύ ποιος είσαι; Τελικά δεν είσαι απλά ένας παίκτης, είσαι φιναλίστ, συγχαρητήρια», είχε γράψει ο Καζόλι μετά τον τελικό του MasterChef.

353635973_265280529424455_7804351071023463231_n.jpg

«Ηλιά Ρίχτο», είπαν στον Καζιόλι του MasterChef για το επικό «Εσύ ποιος είσαι» στον Νίκο Τράκα

Νίκος και Ηλίας reunion στην Τήνο:

Οι δύο πρώην παίκτες του MasterChef που ήρθαν σε τόσο μεγάλη ρήξη μέσα στο παιχνίδι, έκαναν κοινή εμφάνιση στην Τήνο, όπου ο Ηλίας έκανε το σχετικό στόρι το οποίο μοιράστηκε και ο Νίκος, με τον Καζιόλι να χαρακτηρίζει και πάλι φιναλίστ τον Νίκο και να αποθεώνει το ντύσιμό του Τράκα.

Το «ευχαριστώ» της Μαρίας Μπέη στον Πάνο Ιωαννίδη και το σχόλιο της Μαργαρίτας Νικολαΐδη

To περιστατικό ανάμεσα σε Ηλία και Νίκο στο παιχνίδι:

Το πρόβλημα των παικτών του φετινού MasterChef, ήταν η εμφάνιση των παλιών παικτών τους οποίους θέλουν να δουν να βγαίνουν από το ριάλιτι μαγειρικής. Ο Νίκος και οι υπόλοιποι φετινοί υποψήφιοι MasterChef δεν είδαν με καλό μάτι την ανακοίνωση των κριτών πως δεν υπάρχει ασυλία από την νικήτρια ομάδα, κάτι που σήμανε πως οι Κόκκινοι δεν είχαν την ευκαιρία να σώσουν τον Θόδωρα.

Ο εξώστης ήταν έξαλλος όταν ο Καζιόλι έδωσε την τελευταία του ψήφο στον Θόδωρα και όχι στον Πορφύρη, σηματοδοτώντας μια μονομαχία ανάμεσα στη Μπέη και τον Γαλάνη.

Kαι κάπου εκεί πάνω στα νεύρα του εξώστη, στην έπαρση και τα σχόλια του Τράκα, ήρθε το απίθανο beef ανάμεσα σε Ηλία και Τράκα.

Ο Ηλίας δίκασε και το Twitter τον αποθέωσε τονίζοντας πως μιλάμε για το καλύτερο comeback σε ριάλιτι.

Ο Τράκας πάντως δεν πτοήθηκε και συνέχισε τις ατάκες που εξόργισαν το Twitter, όπως το επικό:

«Να πάει η Μπέη να ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΜΠΕΛΛΟ ΤΗΣ. Όσοι δε ξέρουν να μαγειρεύουν να πάνε στα σπίτια τους».

Mιλώντας για την εμπειρία στο MasterChef, ο φιναλίστ του παιχνιδιού και νικητής του silver award των 10.000 ευρώ, τόνισε:

«Το πιο δύσκολο είναι ότι είσαι διαφορετικός από όλους. Όταν είσαι πιτσιρικάς δεν είναι εύκολο να ενταχθείς και η νοοτροπία του κόσμου ήταν διαφορετική. Στο νοσοκομείο δεν ήξεραν τι είναι αλωπεκία και σου έλεγαν να κάνεις χημειοθεραπεία. Έχω δεχτεί πολλή κριτική για την αλωπεκία, μου έχουν πει χίλια δύο μύρια. Ό,τι μπορείς να φανταστείς. Όσο μεγάλωνα, δικαιολογούσα τα παιδιά γιατί μαθαίνουν, εξελίσσονται. Από τους μεγάλους και τους ενήλικες είναι περίεργο να το βιώνεις. Χαίρομαι που έχω δεχτεί μηνύματα από ανθρώπους που έχουν το ίδιο πρόβλημα και έχουν πάρει boost που με είδαν στην τηλεόραση. Όσο το αποδεχόμουν και το γούσταρα, δεν με ακουμπούσε τίποτα. Απλά προχωρούσα».