Ο «νουνίτο» πάει Survivor! O σχεδόν 6 μηνών γιος της Ιωάννας Τούνη έκανε camping στην Εύβοια

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο «νουνίτο» πάει Survivor! O σχεδόν 6 μηνών γιος της Ιωάννας Τούνη έκανε camping στην Εύβοια

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πήγαν πρώτη φορά για camping μαζί με τον μικρό «νουνίτο» και μοιράστηκαν την εμπειρία τους.

Η Ιωάννα Τούνη απ' όταν έγινε μανούλα τον περασμένο Ιανουάριο, φέρνοντας στον κόσμο τον γιο της και καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, δεν τον αφήνει στιγμή από τα μάτια της.

Αυτή τη φορά η influencer και ο παρουσιατής - μοντέλο, στο ενδιάμεσο των καλοκαιρινών τους διακοπών, πέρασαν μια βόλτα από την παραλία Βύθουρη στην Εύβοια, όπου και κατασκήνωσαν για ένα βράδυ.

Η πρώτη φορά που ο «νουνίτο» έκανε camping

Το ζευγάρι δεν κάνει πρώτη φορά camping και μάλιστα ελεύθερο, αφού όσο ήταν μόνο οι δυο τους είχαν επιλέξει κάποια στιγμή αυτόν τον τρόπο για τις διακοπές τους με παρότρυνση του Δημήτρη Αλεξάνδρου, όπως είχε εξομολογηθεί η Ιωάννα Τούνη. Η ίδια είχε αποκαλύψει τότε σε Instagram stories της πως όταν ήταν μικρή πήγαινε για camping τα καλοκαίρια με την οικογένειά της και ήταν κάτι που απολάμβανε πάρα πολύ, ωστόσο μεγαλώνοντας είχε αρκετά χρόνια να το κάνει. Γι' αυτόν τον λόγο είχε δηλώσει για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Είμαι πολύ τυχερή που βρήκα παρέα που μου βγάζει και τις άλλες πλευρές της Ιωάννας, οι οποίες ήταν ξεχασμένες πάνω στο πατάρι».

j.touni_342037281_152695964146938_474392772752711214_n-(1).jpg

To ζευγάρι μαζί με την παρέα τους ήταν αρκετά οργανωμένοι τόσο αναφορικά με τη διαμονή τους στην παραλία (σκιά, σκηνές κλπ) όσο και με το τι θα τρώνε, αφού, όπως φάνηκε και στα στιγμιότυπα που δημοσίευσε η influencer είχαν ειδική θέση για ψησταριά στο αμάξι με το οποίο ταξίδεψαν, την οποία και χρησιμοποίησαν.

Screenshot-(315).png

Ο μικρός «νουνίτο», παράλληλα, χάρηκε στην αγκαλιά του μπαμπά του τόσο το μπάνιο του στην συγκεκριμένη παραλία, όπως αποκάλυψε σε story της η Ιωάννα Τούνη, όσο και την ανατολή του ήλιου που σε τέτοια παρθένα μέρη είναι μαγική.

Screenshot-(317).png

Μάλιστα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δημοσίευσε και μια φωτογραφία του με τον γιο του στην οποία πολλοί παρατήρησαν την ομοιότητα μπαμπά - γιου.

https://www.instagram.com/p/Ct8m5gFNlHF/

Όπως ανέφεραν στα σχόλιά τους οι followers του παρουσιαστή - μοντέλου ο μικρός «νουνίτο» έχει κληρονομήσει τα μπουκλάκια του μπαμπά του ενώ από το λίγο που μπορεί να διακρίνει κανείς από τη φατσούλα του, φαίνεται πως πρέπει να μοιάζουν αρκετά.

Η Ιωάννα Τούνη θέλει ο γιος της να έχει ισορροπία

Ως συνήθως ο κόσμος πάντα «σπεύδει» να σχολιάσει τις όποιες αναρτήσεις κάνει η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με τον γιο τους και όχι πάντα καλοπροαίρετα. Έτσι έγινε και στην φωτογραφία που δημοσίευσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με τον μικρό «νουνίτο» στην οποία αρκετοί followers σχολίασαν την απόφασή τους να πάρουν μαζί τους στο camping το μωρό τους, με άλλους να τους στηρίζουν και άλλους να μιλούν για «ταλαιπωρία» του μικρούλη.

Παρ' όλα αυτά η Ιωάννα Τούνη, έχει αποδείξει ότι δεν την επηρεάζουν τα όσα λέγονται για το μεγάλωμα του γιου της. Έτσι, πέραν του ότι το ζευγάρι ήταν πολύ καλά οργανωμένο για να μπορέσει το μωράκι τους να είναι άνετο σε αυτή την μίνι απόδρασή τους, η influencer αναφέρθηκε στα stories της για τις διαφορετικές εμπειρίες που ήθελε να έχει ο γιος της ήδη από μικρή ηλικία, αφού πριν το ελεύθερο camping είχαν βρεθεί στη Μύκονο κάνοντας διακοπές κανονικά σε κάποιο δωμάτιο ξενοδοχείου. Όπως έγραψε χαρακτηριστικά η influencer στην ανάρτησή της: «Παντώς καιρού θα τον κάνουμε τον μπέμπη και μέσα σε όλα! Φουλ λουξ και φουλ χυμαδιό για να υπάρχει ισορροπία».

Screenshot-(318).png