Ο Κατσούλης χάνει το στήριγμά του στο Survivor και ετοιμάζεται για τη μάχη με τον Μπάρτζη

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Κατσούλης χάνει το στήριγμά του στο Survivor και ετοιμάζεται για τη μάχη με τον Μπάρτζη

Τα τελευταία spoilers μιλούν για αποχώρηση του Ηλία Μπόγδανου αλλά αργότερα και της Μαριαλένας. Αυτό θα είναι ένα μεγάλο πλήγμα για τον Σάκη Κατσούλη, λίγο πριν την τελική κούρσα προς τον τελικό με τον Νίκο Μπάρτζη και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη. 

Στην τελική φάση του Survivor και πριν τον μεγάλο τελικό της Αθήνας στις 12 Ιουλίου, τα φαβορί ετοιμάζονται για την τελική τους αναμέτρηση. Θα έχουμε εκπλήξεις ωστόσο στις αποχωρήσεις πριν δούμε την τελική 3αδα του τελικού σύμφωνα με τα τελευταία spoilers, αλλά αυτές δεν θα ευνοήσουν τον Σάκη Κατσούλη.

Μετά τον Ηλία έχει σειρά η Μαριαλένα;

Μετά την αποχώρηση - έκπληξη του Κωνσταντίνου Βασάλου από το Survivor, ετοιμάσου και για νέες ανατροπές. Στη φάση στην οποία βρισκόμαστε στο reality όλα είναι πιθανά και δεν κρίνονται μόνο στον στίβο της μάχης.

Ο Βασάλος στο πρώτο ποστ μετά το Survivor αλλά η Βαλαβάνη πήγε ταξίδι με τον Γρηγόρη Μόργκαν

Κρίνονται και στην ψηφοφορία που είχε γίνει σε ένα 24ωρο για τη δημοφιλία των παικτών. Αυτή η ετυμηγορία του κοινού είναι σημαντική για τη συνέχεια γιατί θα καθορίσει τα φαβορί που θα καταφέρουν να φτάσουν μέχρι την τελική 3αδα.

Τη μόνη δυνατότητα που έχουν πλέον οι παίκτες για να αισθάνονται ασφαλείς, είναι τα αγωνίσματα για την ασυλία. Εκεί μέχρι στιγμής κυριαρχεί ο Σάκης Κατσούλης.

https://www.instagram.com/p/CtxIc-ftEHS/

Προς το παρόν δεν κινδυνεύει ο Σάκης με αποχώρηση. Τα τελευταία spoilers αναφέρουν μάλιστα ότι την επόμενη εβδομάδα η πιο πιθανή αποχώρηση μετά την υποψηφιότητά του, είναι εκείνη του Ηλία Μπόγδανου.

Ωστόσο τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν και άλλες πληροφορίες για τις 3 γυναίκες που έχουν φτάσει μέχρι εδώ. Δηλαδή την Μαριαλένα, τη Σταυρούλα, αλλά και τη Στέλλα. Εδώ θα δοθεί πραγματική μάχη αλλά ευνοούμενη από τη ψήφο του κοινού δεν θα είναι η Μαριαλένα.

Αν συμβεί αυτό, ο Σάκης χάνει ένα μεγάλο ατού στις ψηφοφορίες (με τη σύντροφό του είχαν κοινή γραμμή στρατηγικής) αλλά και ένα σημαντικό ψυχολογικό στήριγμα για τη συνέχεια.

https://www.instagram.com/p/Ctw0HtEtQZJ/

Η στρατηγική του Νίκου Μπάρτζη, φαίνεται πως αποδίδει προς το παρόν με στόχο να φτάσει όσο το δυνατόν πιο κοντά στον τελικό και να αποδυναμώσει τον Σάκη αλλά και τον Μάριο. Οι κινήσεις που έκανε τις τελευταίες ημέρες έδειξαν ότι στηρίζεται πολύ σε αυτή τη στρατηγική, γιατί αγωνιστικά μετά τον σοβαρό του τραυματισμό δεν έχει πολλές ελπίδες για να επικρατήσει.