Και κάπως έτσι ο Βασάλος «τα χώνει» σε πρώην παίκτες του Survivor και παραδέχεται: «Χώρισα»!

Και κάπως έτσι ο Βασάλος «τα χώνει» σε πρώην παίκτες του Survivor και παραδέχεται: «Χώρισα»!

Ποιος είδε τον Βασάλο και δεν τον φοβήθηκε. Η επιστροφή του Κωνσταντίνου μετά την έξοδο από το Survivor All Star, η όγδοη θέση, οι παίκτες που τον δίκασαν και ο χωρισμός.

Η όγδοη θέση στο Survivor All Star δεν ήταν ό,τι καλύτερο για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και στα πρώτα στόρις από το σπίτι του στην Αθήνα, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης υπήρξε αποκαλυπτικός.

Αρχικά και με μια φράση, ο Κωνσταντίνος επιβεβαίωσε αυτό που όλοι φαντάζονται έναν χρόνο τώρα: τον χωρισμό από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Χώρισα, δεν ξέρω αν το καταλάβατε

«Επέστρεψα, κατ' αρχάς χώρισα δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, όντως, άστα μεγάλη πίκρα, μεγάλη στεναχώρια αλλά ας μην μένουμε εκεί. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη στήριξη στο Survivor σε μένα που ψηφίσατε να παραμείνω.

Φέτος, δεν το χάρηκα όσο το 2017 αλλά αυτό που είδατε ήμουνεγώ, ήμουν 100% ο εαυτός μου, αλλά δεν σκέφτηκα ποτέ τηλεοπτικά, ήμουν εγώ, στεναχωρήθηκα που έφυγα όγδοος αλλά προχωράμε, είμαι ανεβασμένος», είπε ο Βασάλος και κάπου εκεί σε ένα δεύτερο στόρι ο Κωνσταντίνος ξέσπασε:

Ο Βασάλος έκανε τη μεγάλη γκάφα στο Survivor για την Ευρυδίκη και το Twitter του θύμισε τον Μόργκαν

«Έχω ακούσει και έχω διαβάσει ό,τι μπούρδα υπάρχει από κάποιους πικραμένους παίκτες που δεν τους άρεσε η αλήθεια. Θα την λέω την αλήθεια, έχουμε και τους καλοπροαίρετους δημοσιογράφους, που μιλούσαν για μένα χωρίς να είμαι εδώ και να μπορώ να απαντήσω, κάποιους που έλεγαν ψέματα, ξερνούσαν χολή, φοβηθήκαν μην τους πάρω τη δουλειά, έρχεται μια ωραία εβδομάδα και θα τα πούμε από κοντά, να ανταλλάξουμε τις απόψεις μας», είπε ο Κωνσταντίνος καρφώνοντας τους πρώην συμπαίκτες του.

Στο κομμάτι του χωρισμού, φαίνεται πως Βασάλος και Βαλαβάνη μετά από έξι χρόνια σχέσης έχουν μόνο αγάπη ο ένας για τον άλλο, ακολουθιούνται στα social κανονικά και έκαναν τόσο ο ένας όσο και ο άλλος like στην φωτογραφία που ανέβασαν στο Instagram - εκείνος της επιστροφής κι εκείνη από τα Κουφονήσια!

https://www.instagram.com/p/Ct1KO4YroB4/

Kαι κάπως έτσι, από «it's complicated» φτάσαμε στο «it's over» για ένα ζευγάρι που αγαπήθηκε πολύ και συνέδεσε την πορεία του με το Survivor.

https://www.instagram.com/p/Ct6l6CTMufs/

Στο κομμάτι του Survivor, ο Κωνσταντίνος έχει κατηγορηθεί από το ότι έτρωγε κρυφά μπέργκερ μέχρι ότι δεν στήριξε συμπαίκτες του που αποβλήθηκαν άδικα.

Ποιους καρφώνει ο Βασάλος

«Πηγαίνουν συγκεκριμένοι άνθρωποι, ομορφόπαιδα, με κοτσιδάκια», είχε πει χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κωνσταντινίδης «φωτογραφίζοντας» τον Κωνσταντίνο Βασάλο, με την ομάδα της Κατερίνας Καινούργιου να υποστηρίζει πως ένα tweet που είχε κάνει ο Μισθοφόρος αφορούσε εκείνον.

Και ο Ηλίας Γκότσης είχε «καρφώσει» τον Βασάλο τονίζοντας:

«Θα ήθελα όταν βγει κάποιος και πει την δική του οπτική ότι δεν έτρωγα ή δεν το κάναμε μαζί, να είμαι εδώ πέρα και να κοιταζόμαστε γιατί υπάρχουν μέσα και παίκτες που μίλησαν περί κάρματος. Μάλλον δεν ξέρουν καν τι σημαίνει η λέξη και θεωρούν ότι είναι ένα σύστημα τιμωρίας κι όχι ότι απλά αντανακλά τις πράξεις σου. Οι ίδιοι άνθρωποι που έρχονταν και σου έλεγαν ευχαριστώ».