«Σαν έφηβη» είπαν στην Αλεξάνδρα Παλαιολόγου που έδειξε την αλλαγή στα μαλλιά ποζάροντας με μαγιό

«Σαν έφηβη» είπαν στην Αλεξάνδρα Παλαιολόγου που έδειξε την αλλαγή στα μαλλιά ποζάροντας με μαγιό
Instagram

Πολύ κοντό μαλλί με αφέλειες για την iconic Μίνα από τους Δύο Ξένους και οι followers της είχαν πολλά να πούνε για την αλλαγή. 

Όπως είναι γνωστό, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Γιώργου Θεοδοσιάδη και έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, θεατρικές παραστάσεις και κινηματογραφικές ταινίες. Αξέχαστος παραμένει ο iconic ρόλος της -πριν από σχεδόν 25 χρόνια- στους «Δύο Ξένους» όπου υποδύθηκε τη δικηγόρο Μίνα. Φυσικά, τη Μίνα γνώρισαν και άνθρωποι που δεν είχανε γεννηθεί τότε, καθώς η αγαπημένη σειρά του Mega παίζει επί χρόνια σε επανάληψη και μέχρι σήμερα θεωρείται από τις πιο επιτυχημένες δουλειές της ελληνικής τηλεόρασης.

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Η καυτή πόζα με μαγιό αποδεικνύει ότι τα 52 είναι μόνο ένα νούμερο

Στα πιο πρόσφατα νέα της ηθοποιού, που οι μεγαλύτερες ηλικίες θα θυμούνται και ως Βάντα στη «Λάμψη» του Νίκου Φώσκολου, η Αλεξάνδρα πριν από κάποιες ώρες έδειξε τη νέα μεγάλη αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της. Λάτρης του επί χρόνια καρέ, η εντυπωσιακή γυναίκα υιοθέτησε πλέον ένα girly à la garçon και συνδυαστικά με το χρώμα των μαλλιών της μπορούμε να πούμε με ασφάλεια πως αυτό το hair cut είναι ιδανικό για το πρόσωπό της και τη δυναμική προσωπικότητά της.

https://www.instagram.com/p/Ct4NVF-N_TL/

Στο πλάνο που μοιράστηκε στο Instagram της, η ηθοποιός ποζάρει δίχως μακιγιάζ και δεν έχουμε παρά να συμφωνήσουμε με ένα από τα σχόλια που δέχθηκε στο προφίλ της.

Με το νέο της look η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου θυμίζει τη Μίνα Αγγελοπούλου από τους «Δύο Ξένους»

«Γεια σου έφηβη»

«Γεια σου έφηβη», είπε ένας από τους followers της. Ένα σχόλιο που σίγουρα ξεχώρισε ανάμεσα στα δεκάδες.

Untitled.png

Το νέο look της Αλεξάνδρας σχολιάστηκε και μέσα από την εκπομπή Happy Day

Οι άψογες αναλογίες της 55χρονης Αλεξάνδρας με μαγιό

Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός και η εντυπωσιακή Αλεξάνδρα το γνωρίζει πολύ καλά. Αυτό που μας αρέσει πολύ σε εκείνη, είναι ότι δεν «φιλτράρει» ούτε αυτό που θα πει αλλά ούτε και αυτό που θα ποστάρει. Οι φωτογραφίες της με μαγιό και χωρίς μακιγιάζ είναι πάντα μία καλή ιδέα όταν μιλάμε για επικοινωνία και προώθηση του empowerment και στο προφίλ της επιβεβαιώνεται αυτό που πιστεύουμε.

Η υπέροχη σχέση της Αλεξάνδρας με τον χρόνο

Στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» η Αλεξάνδρα έκανε το καλύτερο σχόλιο για την ηλικία πριν από λίγους μήνες:

«Δεν μπορώ να κάνω και τίποτα γι’ αυτό, ούτως ή άλλως! Να είμαστε καλά για να έρθει και άλλος χρόνος, να ζήσουμε και άλλον έναν χρόνο. Τώρα οι φθορές, τι να γίνει. Μέσα στη ζωή είναι και αυτές. Σημαίνει ότι έχουμε ζήσει. Πιστεύω ότι τα πάντα είναι θέμα μυαλού και η ηλικία για εμένα είναι ένα νούμερο. Δηλαδή δεν καταλαβαίνω τι είναι το 54 που είμαι τώρα και τον Απρίλιο θα είμαι 55. Δεν το καταλαβαίνω αυτό το νούμερο, για μένα είμαι 25. Δεν έχω καταλάβει για ποτέ έφυγαν τα 40, κοιτάω πίσω και λέω “αμάν, τι έγινε ρε παιδιά;”».