Η Ελένη Χατζίδου είχε σήμερα τα γενέθλιά της και αυτή την υπόσχεση της έδωσε ο Ετεοκλής Παύλου

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Ελένη Χατζίδου είχε σήμερα τα γενέθλιά της και αυτή την υπόσχεση της έδωσε ο Ετεοκλής Παύλου

Η Ελένη Χατζίδου γιόρτασε σήμερα τα γενέθλιά της on air αλλά η ευχή του Ετεοκλή Παύλου ήταν αυτη που «έκλεψε» την καρδιά μας.

Η Ελένη Χατζίδου είχε σήμερα τα γενέθλιά της και οι εορτασμοί και οι εκπλήξεις ξεκίνησαν από το πρωί, μιας και μαζί με τον Ετεοκλή Παύλου συνεχίζουν μέχρι την επόμενη βδομάδα το Breakfast@star, την πρωινή εκπομπή που ανέλαβαν φέτος στο Star και την οποία έχει ανακοινωθεί ήδη πως θα παρουσιάζουν και την επόμενη σεζόν.

Οι εκπλήξεις του Ετεοκλή Παύλου και η υπόσχεσή του

Ο Ετεοκλής ξεκίνησε τις εκπλήξεις στη γυναίκα του, αρχικά διακοσμώντας το καμαρίνι της με μπαλόνια και κορδέλες που έγραφαν «Happy Birthday».

Με το τέλος της εκπομπής, ωστόσο εκείνος και η υπόλοιπη παρέα του πρωινού θέλησαν να της κάνουν μια έκπληξη στο καμαρίνι με μια τούρτα καρδιά, αλλά τελικά την έκπληξη τους την έκανε η Ελένη Χατζίδου, η οποία είχε ξεκινήσει να αλλάζει τα ρούχα της.

356863491_625515646341701_4188412020369676609_n.jpg

Η πιο ωραία έκπληξη, όμως ήταν η τούρτα που ετοίμασε αμιγώς ο Ετεοκλής Παύλου για τη γυναίκα του, η οποία είχε σχήμα καρδιάς και πάνω της έγραφε το εξής συγκινητικά ρομαντικό μήνυμα: «Σε αγαπώ πολύ Ελένη μου και για πάντα. Χρόνια πολλά είναι η ευχή μου, χρόνια ποιοτικά είναι η υπόσχεσή μου». Αν δεν είναι αυτό λόγος για να δακρύσουμε τότε τι είναι;

357293820_289350523548756_1655992212847692856_n.jpg

Η οικογένειά τους

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου είναι ένα από τα πιο αγαπημένα κι ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz αυτή τη στιγμή και ίσως αυτή ήταν και η επιτυχία τους όσον αφορά το «πράσινο φως» που πήραν από το κανάλι για να συνεχιστεί η εκπομπή τους. Κανείς από τους δύο δεν προσπάθησε να «καπελώσει» τον άλλο αλλά αντίθετα μεταξύ τους υπάρχει σεβασμός και αγάπη, όπως θα έπρεπε να συμβαίνει με όλα τα ζευγάρια, ακόμα κι αν τύχε να εργάζονται μαζί, όπως έγινε με αυτούς.

Η τραγουδίστρια, άλλωστε σε συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε αναφέρει για τον Ετεοκλή Παύλου: «Όταν γνώρισα τον Ετεοκλή, έλεγα ότι είναι πολύ καλός για να είναι αληθινός. Τελικά έχει περισσότερα καλά από όσα μου είχε δείξει στην αρχή».

Η τραγουδίστρια και ο γυμναστής έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη, την 4χρονη Μελίτα - Δήμητρα, η οποία είναι ένα πολύ χαρούμενο παιδάκι και μοιάζει απίστευτα μάλιστα στον μπαμπά Ετεοκλή.

https://www.instagram.com/p/CtkGyZftLDq/