Ελένη Χατζίδου: Η αλλαγή στο look και η απάντηση για το πρόβλημα υγείας της κόρης της, Μελίτας

Ελένη Χατζίδου: Η αλλαγή στο look και η απάντηση για το πρόβλημα υγείας της κόρης της, Μελίτας

Ανοιξιάτικη ανανέωση έκανε στην εμφάνισή της η Ελένη Χατζίδου. Ποιος ήταν ο λόγος που βρέθηκε στο νοσοκομείο με τη μικρή Μελίτα;

Η Ελένη Χατζίδου έχει καταφέρει να γίνει ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της ελληνικής showbiz, ειδικά από τη μέρα που ανέλαβε με τον σύζυγό της, Ετεοκλή Παύλου, το πρωινό του STAR. Το ζευγάρι, με την απλότητα και το χιούμορ του, έχει καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού, με αποτέλεσμα ο κόσμος να ενδιαφέρεται τόσο για τους ίδιους και την καθημερινότητά τους, όσο και για την κορούλα τους, Μελίτα.

Το είπε, άλλωστε, και η ίδια η Ελένη σε Insta Story. Η τραγουδίστρια εξήγησε πως τα μηνύματα που έλαβε στο Instagram για το πρόβλημα υγείας της Μελίτας ήταν πολλά και το ενδιαφέρον των fans τεράστιο. Γι’ αυτό, άλλωστε, είπε και ένα μεγάλο «ευχαριστώ» εξηγώντας παράλληλα τι έχει το παιδί. Ενώ αφού όλα πήγαν καλά… η παρουσιάστρια του Breakfast@Star έκανε και μια επίσκεψη στο κομμωτήριο για να ανανεώσει το look της. Και η αλλαγή είναι πραγματικά εντυπωσιακή.

Η Ελένη Χατζίδου έδωσε την καλύτερη απάντηση στην ερώτηση αν είναι έγκυος

Η απάντηση της Ελένης Χατζίδου για το πρόβλημα υγείας της 3,5 ετών κόρης της

Την Πέμπτη (20/4) η Ελένη Χατζίδου είχε ενημερώσει τους followers της μέσω Instagram ότι χρειάστηκε η κόρη της, Μελίτα, να πάει στο νοσοκομείο. Η τραγουδίστρια/παρουσιάστρια είχε πει χαρακτηριστικά: «Δείχνουμε τις χαρές μας και τις ωραίες στιγμές, αλλά είναι ωραίο να ξέρετε και αυτά τα πράγματα, γιατί μπορεί να συμβαίνει κάτι ανάλογο και σε εσάς και να έχετε πελαγώσει. Συμβουλευόμαστε τον παιδίατρό μας για οτιδήποτε γίνεται, αλλά συμβαίνει. Εμείς το συζητάμε και με άλλες μανούλες και το ψάχνουμε λίγο παραπάνω. Η Μελίτα ξυπνούσε με πόνους στην πλάτη και στη μέση, ήταν πολύ σοβαρό, το παιδάκι δεν μπορούσε να κοιμηθεί».

https://www.instagram.com/p/Cqx8qWFNpMU

Και συνέχισε: «Ήρθαμε για μια εξέταση προγραμματισμένη. Παραπονιέται εδώ και πάρα πολύ καιρό ότι πονάει η μέση και η πλάτη της. Έχουμε πάει φυσικά και σε παιδορθοπεδικό και σε παιδορευματολόγο και έχουμε κάνει πολλές εξετάσεις αίματος όλον αυτόν τον καιρό για να δούμε αν υπάρχει τυχόν ρευματοπάθεια».

Χθες (21/4), λοιπόν, η Ελένη Χατζίδου έκανε νέο βίντεο στο οποίο ευχαρίστησε τους θαυμαστές της για όλα τα μηνύματα και εξήγησε τελικά τι συμβαίνει με την κόρη της, καρπό του έρωτά της με τον Ετεοκλή Παύλου. «Αγαπημένοι μου και αγαπημένες μου, σας ευχαριστούμε τόσο πολύ για το ενδιαφέρον και τη θετική ενέργεια και την αγάπη. Ξέρουμε πόσο πολύ το έχετε στην καρδιά σας το Μελιτάκι μας. Η γνωμάτευση είναι καλή, όλα πεντακάθαρα, τέλεια. Δεν έχει δει ακόμα η γιατρός μας τα αποτελέσματα, αλλά ξέρετε, σαν πρώτη γνωμάτευση φαίνονται όλα πεντακάθαρα και το μωράκι δεν φαίνεται να έχει κάτι. Οπότε, αποκλείουμε την παιδική αρθρίτιδα. Οπότε, είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι. Να δούμε τώρα για ποιον λόγο πονάει τόσο. Δεν ξέρω τι εξήγηση μπορεί να δώσει η γιατρός. Πραγματικά σας ευχαριστούμε τόσο πολύ για το ενδιαφέρον σας. Να περνάτε τέλεια, να περάσετε ένα τέλειο Σαββατοκύριακο, να κάνετε πράγματα που σας γεμίζουν, να είστε χαρούμενοι, υγιείς. Ευχαριστούμε πολύ», είπε η γνωστή τραγουδίστρια.

Η αλλαγή στο look της Ελένης Χατζίδου για την άνοιξη

Αφού όλα πήγαν καλά με την 3,5 ετών Μελίτα, η Ελένη Χατζίδου επισκέφθηκε το κομμωτήριο και τον προσωπικό της hairstylist, Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο, για μια ανανέωση στην εμφάνισή της. Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια του Breakfast@Star αφαίρεσε μήκος, ανανέωσε το χρώμα, ενώ υιοθέτησε και ένα all-time classic hair trend, το φιλάρισμα, που δίνει όγκο και διάσταση στα μαλλιά.

«Ορίστε το καινούριο μου look. Κάτσε να σου δείξω και τα πίσω. Μου τα έκανε φιλαριστά. Να’ το! Τα έκανε λίγο πιο κοντά, είχαν παραμακρύνει. Δεν είναι πάρα πολύ ωραίο το χρώμα; Αυτός εδώ τα κάνει όλα αυτά. Πάρα πολύ ωραία. Ανανέωση, αέρας ανανέωσης. Έχω να κάνω χτενίσματα τώρα!», είπε χαρακτηριστικά στο βίντεο που δημοσίευσε η Ελένη Χατζίδου δείχνοντας το νέο της hair look.