Συναυλία Μουζουράκη: Η αφιέρωση Μαραβέγια στην Μαριλού Kόζαρη πρόδωσε το φύλο του μωρού;

Συναυλία Μουζουράκη: Η αφιέρωση Μαραβέγια στην Μαριλού Kόζαρη πρόδωσε το φύλο του μωρού;
NDP photo agency

O Πάνος Μουζουράκης έκανε το πρώτο live μετά τον γάμο του και η εγκυμονούσα σύζυγός του ήταν στις πρώτες θέσεις για να τον καμαρώσει.

Ο Πάνος Μουζουράκης επέστρεψε στο Θέατρο Άλσος με μια μεγάλη συναυλία το βράδυ της Τετάρτης (28/06) και ξεσήκωσε το κοινό με τις επιτυχίες του. Στην πρώτη live εμφάνιση μετά τον γάμο του, ο γνωστός καλλιτέχνης ερμήνευσε αγαπημένα τραγούδια και η εγκυμονούσα σύζυγός του, Μαριλού Κόζαρη βρισκόταν στις πρώτες θέσεις για να τον απολαύσει.

Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε στην Αίγινα στις 27 Μαΐου έχοντας στο πλευρό του πρόσωπα από το οικογενειακό και στενό φιλικό του περιβάλλον. Ο τραγουδιστής και η φαρμακοποιός μετρούν αντίστροφα για τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Queen.gr η μέλλουσα μαμά αναμένεται να γεννήσει στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Πολλοί εγχώριοι celebrities έδωσαν το παρών στη συναυλία Μουζουράκη ανάμεσά τους οι: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Κατερίνα Γερονικολού, Τόνια Σωτηροπούλου και Κωστής Μαραβέγιας.

H αφιέρωση Μαραβέγια στην Μαριλού Kόζαρη πρόδωσε το φύλο του μωρού;

Από το live πρόγραμμα του Πάνου Μουζουράκη δεν έλειψαν αγαπημένες επιτυχίες από την προσωπική του δισκογραφία όπως τα: «Μπερδεμένος», «Αυτή Είναι Η Ζωή», «Φίλα Με Ακόμα», «Έπαθα Αγάπη», καθώς και αγαπημένα διαχρονικά τραγούδια άλλων καλλιτεχνών.

Ο Κωστής Μαραβέγιας και ο Πάνος Μουζουράκης είναι στενοί φίλοι και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν βρεθεί μαζί επί σκηνής.

Πριν από λίγες ώρες οι δύο καλλιτέχνες ένωσαν ξανά τις φωνές τους και την ώρα που τραγουδούσαν το «Φίλα Με Ακόμα», ο Κωστής Μαραβέγιας έκανε μια κίνηση η οποία ίσως «πρόδωσε» το φύλο του μωρού που κυοφορεί η Μαριλού Κόζαρη.

Την ώρα που έλεγε τον στίχο «Μια μητέρα, μια ερωμένη, μία κόρη περιμένει», ο τραγουδιστής έδειξε όλο νόημα την εγκυμονούσα, ενισχύοντας τις υποψίες πως η φαρμακοποιός θα γεννήσει κοριτσάκι.

https://www.instagram.com/p/CswZJ0lo-LI/

Ο γάμος Μουζουράκη-Κόζαρη

Ο γάμος του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε τον Μάιο στην εκκλησία των Αγίων Αποστόλων στην Αίγινα με 500 καλεσμένους να δίνουν το παρών στην ωραιότερη στιγμή του ζευγαριού.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν πολλοί celebrities ανάμεσά τους oι: Σάκης Ρουβάς, Κάτια Ζυγούλη, Κατερίνα Καινούργιου, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Γιάννης Ζουγανέλης, Κωστής Μαραβέγιας, Τόνια Σωτηροπούλου, Έλενα Παπαρίζου, Σμαράγδα Καρύδη, Δήμητρα Παπαδοπούλου Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Δήμητρα Ματσούκα, Ματίνα Νικολάου και άλλοι. Οι νεόνυμφοι είχαν 6 κουμπάρους και το γαμήλιο γλέντι διοργανώθηκε σε υπερπολυτελή πύργο του νησιού.

Ο γαμπρός εμφανίστηκε συγκινημένος στην εκκλησία και δεν σταμάτησε να χαιρετάει τους καλεσμένους ενώ η εγκυμονούσα νύφη έδειχνε πιο λαμπερή και ευτυχισμένη από ποτέ.

Πηγή κεντρικής: ndp