«Άλλοι παντρεύονται, άλλοι ξανανιώνουν», έγραψαν στη Μαρία Σολωμού που διασκεδάζει στη Θεσσαλονίκη

«Άλλοι παντρεύονται, άλλοι ξανανιώνουν», έγραψαν στη Μαρία Σολωμού που διασκεδάζει στη Θεσσαλονίκη

Τι έκανε η Μαρία Σολωμού όσο ο Πάνος Μουζουράκης ντυνόταν γαμπρός στην Αίγινα; Το ταξίδι στην Θεσσαλονίκη και η εξομολόγηση για το φετινό καλοκαίρι.

Με δεδομένο πως η Μαρία Σολωμού υπήρξε αγαπημένη του Πάνου Μουζουράκη για περισσότερα από οκτώ χρόνια, δεν αποτελεί έκπληξη πως πολλοί ήθελαν να ξέρουν πού βρισκόταν η ηθοποιός όταν ο πρώην αγαπημένος της ντυνόταν γαμπρός.

Στη Θεσσαλονίκη με φίλους η Μαρία:

Η Μαρία Σολωμού, βρέθηκε τις ημέρες αυτές στη Θεσσαλονίκη παρέα με καλούς φίλους, διασκέδασε στη συμπρωτεύουσα by night, διαμαρτυρήθηκε για την εναλλαγή του καιρού, τη βροχή μέσα στο καλοκαίρι και παραδέχτηκε πως με αυτόν τον καιρό και με το φαγητό που απόλαυσε στη Θεσσαλονίκη, με δυσκολία θα βάλει μαγιό το καλοκαίρι.

https://www.instagram.com/p/Csya9RGthlg

Να θυμίσουμε πως η Μαρία Σολωμού, τα τελευταία 8 χρόνια είχε σχέση με τον Πάνο Μουζουράκη, με τον οποίο χώρισε όταν εκείνος έφυγε για την Αμερική και συγκεκριμένα, το Λος Άντζελες.

Mente Fuerte: 10 πράγματα που δεν ήξερες ούτε εσύ για το αγόρι της Μαρίας Σολωμού

Εννοείται πως στο πρόσφατο ποστ από τη Θεσσαλονίκη, η Σολωμού δέχτηκε και επικά σχόλια για τον γάμο του πρώην της, με καλύτερο το σχόλιο:

«Άλλοι παντρεύονται και άλλοι ξανανοιώνουν»!

maria.JPG

«Πιο μικρή έκλαιγα πολύ συχνά για το τι έλεγαν για μένα και για τους παπαράτσι. Έχω χαλάσει τις διακοπές μου. Φρόντισα να τους γνωρίσω πια έχω σχέση με τους περισσότερους. Πιστεύω ότι το παπαρατσικό δεν είναι όπως παλιά», είχε πει η Σολωμού το 2021 στην εφημερίδα Real ενώ για τη σχέση με τον Πάνο Μουζουράκη είχε πει:

«Ναι αλήθεια είναι ότι η σχέση με τον Πάνο κυνηγήθηκε. Το είχα ζήσει βέβαια και με τον Μάριο και όταν ήμουν έγκυος. Πάντως πιστεύω τώρα ότι αν θες, κρύβεσαι. Και πια είμαι σε αυτή την κατάσταση. Τα προσωπικά μου ανήκουν σε μένα. Έχει τελειώσει αυτό το παιχνιδάκι. Δεν μπορεί να με προσδιορίζει μια συγκεκριμένη εικόνα – δεν είμαι μέρος ενός ζευγαριού. Αυτό με ενοχλεί για το πως ορίζομαι».

Όσο για τον Πάνο Μουζουράκη, αυτός πριν τον ερχομό της Μαριλού Κοζάρη στη ζωή του, δεν σκεφτόταν καν τον γάμο και την απόκτηση παιδιού και τόνιζε:

«Δε ξέρω τι πραγματικά παίζει με το θέμα του γάμου και του παιδιού. Είναι ένα θέμα που όσο πλησιάζεις στο θάνατο ξεκινάς και το σκέφτεσαι αλλά εγώ δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος να δίνω συμβουλές πάνω σε αυτά τα πράγματα. Έχω σκεφτεί να παντρευτείς εσύ, να παντρευτείτε όλοι να με αφήσετε στην ησυχία μου, να διαιωνίσετε το DNA σας και να με αφήσετε εμένα να την κάνω σε άλλους πλανήτες» είχε πει ο γνωστός καλλιτέχνης στην κάμερα του Πρωινού.