Στους Προδότες έχουμε μία ψεύτικη αγάπη και το Twitter ήδη «τιμώρησε» τον Κωνσταντίνο

Κατερίνα Μπούσιου
Στους Προδότες έχουμε μία ψεύτικη αγάπη και το Twitter ήδη «τιμώρησε» τον Κωνσταντίνο

Ποιος είναι ο  Κωνσταντίνος Μιραλλάης, το μεγάλο φαβορί ως Προδότης, ο οποίος έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας στην αγαπημένη του Γωγώ, λίγο πριν την οδηγήσει σήμερα στη «δολοφονία». 

Μπορεί να ξεκίνησε λίγο πριν το τέλος της τηλεοπτική σεζόν αλλά οι «Προδότες» στον ΑΝΤ1 έχουν εξελιχθεί σε ένα αγαπημένο παιχνίδι στρατηγικής για το κοινό. Για την διαφορετικότητά του ως project και τις συνεχείς χαριτωμένες του ανατροπές. Χθες είχαμε μία σημαντική αποχώρηση, αλλά τα βλέμματα του κοινού στα social media, έπεσαν πάνω στο fake ειδύλλιο του Κωνσταντίνου και της Γωγώς και στην πρόθεσή του εν αγνοία της να την βγάλει από το παιχνίδι. Είναι εκείνος το μεγάλο φαβορί για τη νίκη;

Η αφέλεια της Γωγώς και η έξυπνη στρατηγική του Κωνσταντίνου

Οι «Προδότες» έχουν κερδίσει την αγάπη του κοινού παρόλο που έχουν μία μέτρια απόδοση στα νούμερα τηλεθέασης, ενδεχομένως γιατί είναι ένα project που δεν ξεκίνησε από την αρχή της σεζόν και οι τηλεθεατές δεν έχουν εξοικειωθεί με το κόνσεπτ. Είναι όμως πρωτότυπο και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης ως παρουσιαστής έχει μέτρο δίνοντας ένα ιδιαίτερο τέμπο σε όσα συμβαίνουν στο παρασκήνιο. Είναι μεν παρατηρητής αλλά με το βλέμμα του και μόνο δημιουργεί γρίφους.

Χθες αποχώρησε ένας ακόμη Προδότης, ο ηθοποιός στο επάγγελμα Γιώργος Ριζόπουλος από τους πιο αγαπημένους των φανς γιατί είχε χιούμορ και το διασκέδασε με τη ψυχή του. Το είπε και ο ίδιος σε ανάρτησή του στο Twitter.

prodotesrizopoulos.jpg

Ο μόνος Προδότης ο οποίος μέχρι στιγμής μένει ακλόνητος και είναι το φαβορί για να πάρει το χρηματικό έπαθλο το οποίο αυξάνεται ανά εβδομάδα, είναι ο Κωνσταντίνος Μιραλλάης. Βάσει του κανονισμού αν στην τελική φάση μείνει έστω και ένας Προδότης που δεν έχει ανακαλυφθεί παίρνει όλο το ποσό.

https://www.instagram.com/p/CdiIoYZNisD/

Ο Κύπριος στην καταγωγή παίκτης, λογιστής στο επάγγελμα, παίκτης του μπάσκετ και ερασιτέχνης ηθοποιός, έδωσε χθες ρεσιτάλ ερμηνείας.

https://www.instagram.com/reel/CuFZX5ygLpC/

Γιατί εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία της Γωγώς και όχι μόνο τη φλέρταρε αλλά δάκρυσε λέγοντάς της πως δεν είναι Προδότης! Εκείνη πείστηκε και έμεινε στην αγκαλιά του να του σκουπίζει τα δάκρυα, αλλά δεν ξέρει ακόμη ότι εκείνος ετοιμάζεται όχι μόνο να την βγάλει από το παιχνίδι, αλλά και να δώσει δεύτερο ρεσιτάλ ως στεναχωρημένος.

Το κοινό στο Twitter αντέδρασε με επικά σχόλια, αλλά αναγνώρισε και την αξία του ως φαβορί με την έξυπνη στρατηγική του.

Θα καταφέρει όμως να φτάσει μέχρι το τέλος;

Οι Προδότες θα συνεχίσουν και την επόμενη σεζόν στον ΑΝΤ1 σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.