Η Ιωάννα Τούνη θηλάζει δημόσια στο Μόντε Κάρλο και ο «πόλεμος» στο Twitter ξέσπασε για τον Νουνίτο

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Ιωάννα Τούνη θηλάζει δημόσια στο Μόντε Κάρλο και ο «πόλεμος» στο Twitter ξέσπασε για τον Νουνίτο

Η Ιωάννα Τούνη πήγε με τον «νουνίτο» στο Monte Carlo αλλά το στιγμιότυπο από τον δημόσιο θηλασμό του μικρούλη προκάλεσε τις αντιδράσεις των χρηστών του Twitter.

Η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε στο Monte Carlo του Μονακό μαζί με τη συνεργάτιδα και νονά, όπως όλα δείχνουν του γιου της, Στέλλα Πάσσαρη. Από την παρέα, βέβαια δεν έλειπε και ο μικρός «νουνίτο», τον οποίο η influencer δεν αποχωρίζεται σχεδόν ποτέ από κοντά της τους τελευταίους 6 μήνες. Μάλιστα, πολλοί είναι αυτοί που χαριτολογώντας σχολιάζουν πως ο «νουνίτο», αυτούς τους λίγους μήνες που έχει έρθει στον κόσμο, έχει κάνει ίσως περισσότερα ταξίδια απ' ότι εκείνοι, αφού μαζί με τους γονείς του έχει βρεθεί στην Αράχωβα, στη Θεσσαλονίκη, για camping στην Εύβοια, στη Μύκονο και τώρα στο εξωτερικό.

Η Ιωάννα Τούνη είχε δώσει, παρ' όλα αυτά την δική της απάντηση στα social media σχετικά με το γιατί παίρνει παντού μαζί της το γιο της αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Ξεκινήσαμε με το πού αφήνω το παιδί. Το παιδί το έχω μαζί μου όλη μέρα! Και γυμναστήριο που πήγα, το έχω μαζί μου δίπλα με το καρότσι, το μάρσιπο με τα πάντα, με πάνες με μωρομάντηλα. Δεν έχω κάποια γυναίκα να με βοηθάει. Δυστυχώς δεν έχω ούτε τη μανούλα μου να με βοηθάει. Οπότε παίρνω το μωρό παντού. Τι θα κάνω; Να κάτσω σπίτι να κλαίω τη μοίρα μου; Θα το βγάζω το μωρό που να χτυπιέστε. Δεν με νοιάζει καθόλου τι λέτε».

357984172_289297070221064_1483840313831369797_n.jpg

Το ταξίδι στο Monte Carlo για τον «νουνίτο», ο δημόσιος θηλασμός και οι αντιδράσεις

Αν και το ταξίδι στο Monte Carlo ξεκίνησε με μια ταλαιπωρία για την Ιωάννα Τούνη και τον γιο της, αφού έπρεπε να πιστοποιήσει στο ξενοδοχείο που θα έμεναν ότι ο «νουνίτο» είναι ο γιος της, τελικά το πρόβλημα λύθηκε και η «περιπέτειά» τους στο Μονακό ξεκίνησε.

Όπως ανέφερε η ίδια βέβαια για το περιστατικό, έπρεπε να αποδείξει ότι ο μικρούλης είναι γιος της παρότι έχουν διαφορετικό επίθετο επιδεικνύοντας το πιστοποιητικό γέννησής του. Ωστόσο, όπως είπε και στο story της το πιστοποιητικό ήταν στα ελληνικά και αυτό καθυστέρησε την όλη διαδικασία διαμονής τους: «Αχ και να ξέρετε τι σοκ περάσαμε. Δεν μας αφήνουν να μπούμε στο ξενοδοχείο γιατί το πιστοποιητικό γέννησης του Νουνι ήταν στα ελληνικά και δεν μπορούσα να αποδείξω ότι ο Νουνίτο είναι παιδί μου».

357901492_811611873764256_3774305318629312461_n.jpg

Αφού τελείωσε με αίσιο τρόπο η «περιπέτειά» τους, μαμά, γιος και φίλη έκαναν τις βόλτες τους, ψώνισαν στα μαγαζιά, έφαγαν έξω και γενικά απόλαυσαν το ταξίδι τους.

Ένα, όμως στιγμιότυπο που δημοσίευσε στα story της η influencer έγινε η αιτία να διχαστεί το κοινό και να ξεσπάσει «πόλεμος» στο Twitter. Η Ιωάννα Τούνη έκανε ένα story στο οποίο θηλάζει τον μικρό «νουνίτο» την ώρα που είναι σε καφετέρια στο Monte Carlo γράφοντας στη λεζάντα «Η ζωή της μαμάς».

358004846_257644886962871_850301207006517146_n.jpg

Τι πιο φυσιολογικό και όμορφο από μια τέτοια εικόνα θα έλεγε κανείς.

Κι όμως τα σχόλια των χρηστών του Twitter, δεν ήταν όλα θετικά απέναντι σε αυτήν. Αρκετοί ήταν αυτοί που κατηγόρησαν την Ιωάννα Τούνη ότι εκμεταλλεύτηκε αυτή την στιγμή, ίσως για περισσότερα clicks και likes αλλά και για να διαφημίσει ενδεχομένως το καφέ στο οποίο βρισκόταν.

Στον αντίλογο, βέβαια και όπως ήταν φυσικό υπήρξαν αρκετά άτομα που υποστήριξαν την Ιωάννα Τούνη και το δικαίωμά της να θηλάζει το μωρό της όταν είναι αυτό αναγκαίο, αφού πλέον ο δημόσιος θηλασμός πρέπει να σταματήσει να είναι ταμπού.

Το γεγονός ότι η ίδια είναι ένα πρόσωπο πολύ γνωστό στο ευρύ κοινό δεν της αφαιρεί το δικαίωμα να μπορεί να θηλάζει το παιδί της δημόσια, όπως κάθε φυσιολογική μανούλα. Παράλληλα, δεν θα πρέπει να δημιουργεί ενύπωση το γεγονός ότι η ίδια επιλέγει να δημοσιοποιεί και τέτοιου είδους στιγμιότυπα στο Instagram της, αφού είναι ένα άτομο που έτσι «συστήθηκε» στον κόσμο και έτσι κατάφερε να δημιουργήσει μια μικρή κοινότητα που την ακολουθεί σε κάθε της βήμα, προβάλλοντας το τι κάνει στην καθημερινότητά της. Και μέσα στην καθημερινότητά της πια μεγάλο μέρος είναι φυσικό να είναι αφιερωμένο στο γιο της.

Η Ιωάννα Τούνη δεν είναι μόνο επιχειρηματίας και influencer αλλά και μαμά και δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Και ως μαμά και δη ναι, θα κάνει ό,τι ακριβώς θεωρεί καλύτερο για το μωρό της. Και σίγουρα το να τον θηλάζει από την έρημο του Ντουμπάι, το camping στην Εύβοια ή το Μόντε Κάρλο την κάνει πρότυπο και όχι αντικείμενο κριτικής.