Η ατάκα για την Ιωάννα Τούνη, την υπόθεση φοροδιαφυγής και η αντίδραση του Twitter

Η ατάκα για την Ιωάννα Τούνη, την υπόθεση φοροδιαφυγής και η αντίδραση του Twitter

«Τρεις είμαστε όλοι κι όλοι οι Influencers στην Ελλάδα. Αν δεν είναι η Τούνη, ο Κοψιάλης ή εγώ, δεν είναι παγίγνωστος», είπε χαρακτηριστικά η Super Κική.

Ξεκαθαρίζει σιγά σιγά το τοπίο σχετικά με την υπόθεση φοροδιαφυγής ύψους 270.000 ευρώ διάσημης influencer και μόλις σήμερα, τόσο η Σταματίνα Τσιμτσιλή όσο και η Κατερίνα Καινούργιου, τόνισαν από τον Alpha πως τα σχόλια που ακούγονται για συγκεκριμένα ονόματα θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικά.

Η Σταματίνα για το σκάνδαλο

Για την υπόθεση της infuencer με τη φοροδιαφυγή, η Σταματίνα Τσιμτσιλή εξήγησε πως το συγκεκριμένο πρόσωπο δεν κάθεται σπίτι του να κλαίει, είναι μια υπόθεση πιο παλιά και ίσως έχει γίνει ήδη διακανονισμός.

«Επειδή ακούγονται ονόματα, θέλω να σας πω ότι και να ξέρουμε ένα όνομα, δεν μπορούμε να το πούμε ξεκάθαρα, δεν επιτρέπεται από τον νόμο. Αυτήν που ξέρουμε και έχει δοθεί και από επίσημες πηγές, παρόλο που ο ΑΑΔΕ δεν επιβεβαιώνει στους δημοσιογράφους ως οφείλει», είπε η παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής της.

«Είναι πολύ γνωστή και μπορεί να είναι και από τα ονόματα που κατά καιρούς γράφονται και σε σχόλια. Αλλά ό,τι έγινε, έγινε πριν καιρό. Ακούω ότι αποκλείεται να είναι η τάδε γιατί χθες ανέβασε ένα story που διασκέδαζε στα μπουζούκια., Ό,τι έγινε, η υποβολή του προστίμου και αυτή στην οποία επιβλήθηκε το πρόστιμο μπορεί να έχει κάνει ήδη διακανονισμό και να πληρώνει και τη μηνιαία δόση», πρόσθεσε και εξήγησε;

Η ατάκα της Super Κικής για Κοψιάλη και Τούνη που έγινε viral στο Twitter:

Στο ΟΑΚΑ για το Waterboom Festival, βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 22/6/2023 η Super Κική, η οποία μίλησε για το σκάνδαλο της φοροδιαφυγής γνωστής influencer:

«Πασίγνωστη λένε αλλά αν ήταν πασίγνωστη θα την ξέραμε. Εγώ θεωρώ ότι είναι καμιά παλιά, προπέρσινη απολιθωμένη από GNTM ή Survivor που έχει 100 χιλιάδες "νεκρούς" followers. Έχουν βάλει τη λέξη πασίγνωστη μπροστά για σάλτσα», ενώ ξεκαθαρίζοντας τι εννοεί, η Super Κική μίλησε και στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου όπου τόνισε χαρακτηριστικά:

«Πασίγνωστη δεν υπάρχει, θα το ξέραμεΤρεις είμαστε όλοι κι όλοι οι Influencers στην Ελλάδα. Αν δεν είναι η Τούνη, ο Κοψιάλης ή εγώ, δεν είναι παγίγνωστος, δεν είναι κανείς. Μπορεί να έχουν πιάσει μια γυναίκα με 20.000 followers», είπε χαρακτηριστικά η Super Κική.

Η Ιωάννα Τούνη φαίνεται να είναι η πιο ειλικρινής νέα μαμά influencer και την ευχαριστούμε για αυτό

Διαψεύδει το όνομα της Τούνη η Καινούργιου

«Το συγκεκριμένο πρόσωπο το γνωρίζουμε από την εταιρία με τα ρούχα παρά από τηλεοπτικές εμφανίσεις. Μην φωτογραφίζουμε ανθρώπους χωρίς πληροφορίες γιατί είναι στενάχωρο. Ξέρω πάντως πως Influencers πέραν της Τούνη, της Κικής, του Κοψιάλη και της Παναγιώταρου υπάρχουν κι άλλοι. Αυτό που γνωρίζω είναι πως δεν είναι κάποιος από αυτούς», τόνισε η Κατερίνα σχετικά με τον ντόρο που έχει γίνει γύρω από το όνομα της Ιωάννας Τούνη.

Το Twitter πάντως, δίκασε τη Super Κική για την ατάκα με τους τρεις influencers.

Η Ιωάννα Τούνη μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τον δύσκολο τοκετό και την καισαρική