Η Δανάη Λιβιεράτου επέστρεψε στην Ελλάδα για έναν πολύ σημαντικό λόγο

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Δανάη Λιβιεράτου επέστρεψε στην Ελλάδα για έναν πολύ σημαντικό λόγο

Η Δανάη Λιβιεράτου επέστρεψε από το Λονδίνο στην Ελλάδα με αφορμή τα γενέθλια ενός πολύ σημαντικού της προσώπου.

Η Δανάη, η κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ έχει εξελιχθεί σε μια πολύ όμορφη δεσποινίδα ενώ συνεχίζει κανονικά τις σπουδές της στη μουσική και το τραγούδι στο Royal Northern College of Music στο Manchester του Λονδίνου, ακολουθώντας τα βήματα του μπαμπά της.

Τα γενέθλια της νονάς της

Παρ' όλα αυτά, η ίδια βρέθηκε στην Ελλάδα αυτές τις μέρες και πιο συγκεκριμένα στη Μύκονο, για να γιορτάσει τα γενέθλια της νονάς της, Ζωής Πενταφράγκα. Η γιορτινή μάζωξη, μάλιστα έγινε στο εστιατόριο - fashion boutique, του οποίου ιδιοκτήτρια είναι η νονά της.

Η Δανάη Λιβιεράτου ζει κάθε στιγμή στο έπακρο

Η Δανάη πέρα από την πολύ καλή φωνή του μπαμπά της έχει «κληρονομήσει» την ομορφιά και το ταπεραμέντο της μαμά της. Η 20χρονη δεν αφήνει στιγμή να πάει χαμένη και είναι μέσα σε όλα. Παρακολουθεί τις σπουδές της αλλά παράλληλα ζει και έναν πολύ ρομαντικό έρωτα με το αγόρι της Pablo Miller, ενώ όποτε τις δοθεί η ευκαιρία να πάει κάποιο ταξίδι ή σε κάποιο festival το κάνει χωρίς δεύτερη σκέψη.

https://www.instagram.com/p/CtMIReeKOES/

Ήδη έχει βρεθεί αρκετές φορές στη Γαλλία καθώς ο Pablo Miller κατάγεται από εκεί ενώ με τις φίλες της έχουν πάει και στο Μιλάνο.

https://www.instagram.com/p/Cq0tqYQqNHp/

Έτσι, ατρόμητη σε νέες περιπέτειες είναι και η Εύη Αδάμ, η οποία πρόσφατα επανέφερε και τον λογαριασμό της στο facebook και μάς θύμισε ότι έχει κάνει μέχρι και ελέυθερη πτώση όχι μία αλλά δύο φορές.

Η αγάπη μαμάς - κόρης για τα άλογα

Πέρα από τα παραπάνω χαρακτηριστικά που συνδέουν μαμά και κόρη, και οι δυο τους αγαπούν πολύ τα άλογα ενώ έχουν και δικό τους άλογο για να κάνουν ιππασία, τον Casper.

Παράλληλα, η Δανάη έχει στο χέρι της κι ένα τατουάζ με τη μορφή ενός αλόγου, ενδεχομένως του Casper.

https://www.instagram.com/p/CeGdzx6q2EG/