Ο ξέφρενος χορός της Δανάης Λιβιεράτου στη Γαλλία και οι εμφανίσεις της που έκλεψαν τις εντυπώσεις

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο ξέφρενος χορός της Δανάης Λιβιεράτου στη Γαλλία και οι εμφανίσεις της που έκλεψαν τις εντυπώσεις

Η Δανάη Λιβιεράτου βρέθηκε σε φιλανθρωπικό φεστιβάλ στη Γαλλία και διασκέδασε με όλη της την ψυχή.

H Δανάη Λιβιεράτου, η μικρότερη κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ ζει στο έπακρο τη φοιτητική ζωή στο εξωτερικό. Η ίδια σπουδάζει μουσική και τραγούδι στο Royal Northern College of Music στο Manchester του Λονδίνου, ακολουθώντας τα βήματα του μπαμπά της κι όχι άδικα, αφού ήδη η φωνή της είναι εξαιρετική.

https://www.instagram.com/p/CYoZ1wHIbi4/

Παράλληλα, πολύ συχνά την επισκέπτεται στο Λονδίνο και η μεγάλη - κατά δύο χρόνια - αδερφή της, η Νεφέλη, η οποία επαγγελματικά έχει ακολουθήσει διαφορετικό δρόμο σπουδάζοντας επίσης στην Αγγλία αλλά Οικονομικά.

https://www.instagram.com/p/CqBE7S0qKvm/

Η φοιτητική ζωή και ο ξέφρενος χορός στη Γαλλία

Η κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου ζει στο έπακρο θα λέγαμε τη φοιτητική ζωή στο εξωτερικό. Η Δανάη όταν βρίσκει χρόνο από τα μαθήματά και τις υποχρεώσεις της κάνει τις βόλτες της στις πλατείες του Λονδίνου,

danaelivieratou_346548832_1436882207077608_4880312404392260576_n.jpg

αλλά και κοντινά ταξίδια, όπως με τις φίλες της στο Μιλάνο τον περασμένο Απρίλιο.

https://www.instagram.com/p/Cq0tqYQqNHp/

Παράλληλα, ζει έναν κεραυνοβόλο έρωτα με τον επίσης μουσικό Pablo Miller με τον οποίο βρίσκονται μαζί στο Λονδίνο, ενώ εκείνος αν και είναι μόνιμος κάτοικος εξωτερικού έχει έρθει αρκετές φορές στην Ελλάδα για εκείνη, κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες.

Αυτή την φορά, η Δανάη ταξίδεψε στη Γαλλία και πιο συγκεκριμένα στην πόλη Lourmarin στην οποία στις αρχές του Ιουνίου γίνεται ένα τριήμερο φεστιβάλ με φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Μαζί της ήταν και ο σύντροφός της ο Pablo.

danaelivieratou_352183448_169465135891156_798366715067794424_n.jpg

Εκεί, σύμφωνα με τις αναρτήσεις που έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram, απόλαυσε τα οικονομικά εδέσματα που υπήρχαν ενώ χόρεψε με την καρδιά της κατά τη διάρκεια των διάφορων συναυλιών από Dj's που είχε το πρόγραμμα του φεστιβάλ.

Τα δύο φορέματα που «έκλεψαν» την παράσταση

Η Δανάη εξελίσσεται σε μια πολύ όμορφη και δροσερή νεαρή γυναίκα και αυτό είναι απολύτως λογικό αν σκεφτεί κανείς πως η μαμά της είναι η Εύη Αδάμ, η οποία για χρόνια ήταν μοντέλο.

Παρ' όλα αυτά, «έκλεψε» τις εντυπώσεις με τις δύο εμφανίσεις που έκανε κατά την διάρκεια του φεστιβάλ, φορώντας δύο πιο καλοκαιρινά φορέματα, ένα σε χακί απόχρωση όπως είδες στο προηγούμενο βίντεο κι ένα λευκό με κόκκινα λουλούδια, και τα δύο ωστόσο σε στενή γραμμή. Τα δύο φορέματα αναδείκνυαν τέλεια την καλλίγραμμη σιλουέτα της και μάλιστα συγκέντρωσαν πολλά σχόλια κάτω από την ανάρτησή της με πολλές followers της να αναρωτιούνται από πού τα έχει αγοράσει.

https://www.instagram.com/p/CtMIReeKOES/

Το σημαντικό είναι πως η Δανάη Λιβιεράτου ζει την ηλικία της τόσο από άποψη συμπεριφοράς όσο και από ενδυματολογική, χωρίς να βιάζεται να δείξει πιο μεγάλη και αυτό είναι ένα παράδειγμα προς μίμηση.