Η Δανάη Λιβιεράτου δέχθηκε το πιο ωραίο δώρο από τον σύντροφό της και «χωράει» σε τρεις λέξεις

Η Δανάη Λιβιεράτου δέχθηκε το πιο ωραίο δώρο από τον σύντροφό της και «χωράει» σε τρεις λέξεις

Μπορεί ο Άγιος Βαλεντίνος να πέρασε, αλλά ο έρωτας δεν κρύβεται και μένει. Και όλα αυτά φαίνονται με μόνο τρεις λέξεις και μια ανάρτηση στο Instagram.

Ο έρωτας της Δανάης Λιβιεράτου και του Pablo Miller ξαναχτυπά και είναι όπως τον φαντάζεστε: ζεστός, γλυκός, λιτός. Η όμορφη τραγουδίστρια δέχτηκε το πιο ουσιαστικό δώρο από τον σύντροφό της για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Δανάη Λιβιεράτου: Τα λουλούδια, τα ζώα, τα σ' αγαπώ

https://www.instagram.com/p/Co2ipujqmlK

Το ζευγάρι Δανάη Λιβιεράτου και Pablo Miller έχει καταλήξει να είναι τον τελευταίο καιρό ένα από τα πιο αγαπημένα και αγαπησιάρικα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και η αλήθεια είναι πως δεν πέσαμε από τα σύννεφα όταν μάθαμε για το γλυκό δώρο του Miller στην κοπέλα του.

Η Δανάη Λιβιεράτου και η εγγονή του Alain Delon με το ίδιο φόρεμα - Μία ήταν η νικήτρια της βραδιάς

Με μια νέα της ανάρτηση από μια συλλογή φωτογραφιών, η 20χρονη καλλονή μοιράστηκε το δώρο που έλαβε από τον σύντροφό της για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, που δεν ήταν άλλο από ένα μπουκέτο από κόκκινα τριαντάφυλλα, που τα συνόδευε μια κάρτα που έγραφε: «Σαγαπώ Δανάη μου», τοποθετημένα σε ένα λευκό βάζο, που ήταν ντυμένο με μια μικρή κόκκινη κορδέλα.

Pablo Miller και Δανάη Λιβιεράτου

Η κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου πλέει σε πελάγη ευτυχίας με τη νέα της σχέση. Ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα της, ασχολείται πλέον με τη μουσική, και μπορεί να σπουδάζει στην Αγγλία, αλλά έδωσε μια live εμφάνιση στο fashion show του 5226 by Celia Kritharioti που συζητήθηκε πολύ και όχι άδικα! Απολαύστε την στο παρακάτω βίντεο.

Η Δανάη Λιβιεράτου είναι ίδια με τον πατέρα της & και του έκανε την πιο ωραία και απλή αφιέρωση

Εκτός από τη μουσική, διαθέτει ανεπτυγμένες γνώσεις και πάνω στη μόδα, φορώντας πολλές φορές κομμάτια αναγνωρισμένων σχεδιαστών, όπως η Celia Kritharioti, ενώ την έχουμε δει να δίνει το παρόν και στο Fashion Week στο Παρίσι και στο MadWalk.

Εκτός από το τραγούδι, την αγάπη για τη μουσική, τις φωτογραφίσεις και τη μόδα, στα social media της συχνά μοιράζεται τρυφερές της στιγμές με τον σύντροφό της, Pablo Miller, και μάλιστα όχι σε μεμονωμένες αναρτήσεις, αλλά και σε συλλογικές. Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που δημοσίευσε για να μοιραστεί το δώρο του αγοριού της.

Το ζεύγος πλέει σε πελάγη ευτυχίας και δεν ντρέπεται να το δείξει. Και ο έρωτάς τους μπορεί να ενισχύεται από μια κοινή τους αγάπη: τη μουσική. Ο Pablo Miller είναι και αυτός μουσικός και μάλιστα, δηλώνει κιθαριστής, τραγουδιστής, συνθέτης και παραγωγός. Όχι μόνο αυτό, αλλά όπως και η Δανάη Λιβιεράτου, έτσι και ο Pablo Miller προέρχεται από οικογένεια μουσικών: Ο μπαμπάς του νεαρού είναι σχεδόν αδερφός με τον τραγουδιστή Sting και επί δεκαετίες κιθαρίστας. Ο αδερφός του Pablo, Rufus είναι κι αυτός κιθαρίστας ενώ και η αδερφή τους Misty, που έγινε πρόσφατα μαμά, έχει επίσης ταλέντο στην κιθάρα.

Pablo Miller:Το αγόρι της Δανάης Λιβιεράτου είναι σαν δίδυμος με τον διάσημο μπαμπά & τον αδερφό του

Οι δυο τους στρέφονται συχνά στους λογαριασμούς τους στα social media και δεν διστάζουν να γεμίζουν το feed τους με βίντεο και φωτογραφίες από δικές τους στιγμές. Από βίντεο που τραγουδούν μαζί, μέχρι φωτογραφίες με φιλιά, με χαμόγελα, με αγκαλιές, και σε όποιο μέρος βρεθούν: από την Ίο και την Μύκονο μέχρι το Παρίσι και το Λας Βέγκας. Δείτε παρακάτω όλες τις στιγμές που ήταν μαζί στα social media.