Λογικό με τέτοιους γονείς οι 26χρονες δίδυμες «Σκιαδαρέσες» να είναι κούκλες και ταλαντούχες

Λογικό με τέτοιους γονείς οι 26χρονες δίδυμες «Σκιαδαρέσες» να είναι κούκλες και ταλαντούχες

Η Όλγα και η Νίκη Σκιαδαρέση είναι κόρες της Μπέσυς Μάλφα και του Γεράσιμου Σκιαδαρέση και έχουν κληρονομήσει το καλλιτεχνικό DNA των γονιών τους.

Η Μπέσυ Μάλφα και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είναι ένα από τα #couplegoals ζευγάρια της εγχώριας showbiz και μετρούν περισσότερα από 26 χρόνια κοινής πορείας.

Οι δύο ηθοποιοί αποτελούν οικογενειακό πρότυπο και παραμένουν full in love στο πέρασμα του χρόνου και μετά την απόκτηση τριών παιδιών. Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει τρία παιδιά, τις 26χρονες Όλγα και Νίκη (οι οποίες είναι δίδυμες) και τον 18χρονο Ιωάννη- Άγγελο (Γιάγκος).

Οι «Σκιαδαρέσες» κάνουν καριέρα στη μουσική

Οι δύο δίδυμες αδερφές έχουν δημιουργήσει τo group «Σκιαδαρέσες» θέλοντας να τραγουδούν και να γράφουν μουσική μαζί.

https://www.instagram.com/p/CdP_el9OqSx

Όπως οι ίδιες έχουν δηλώσει τα τραγούδια τους είναι επηρεασμένα από διάφορους συγγραφείς, από ταινίες, από το θέατρο αλλά και από σκέψεις, θέματα ή φράσεις της καθημερινότητάς τους.

https://www.instagram.com/p/CQd1WgXru82

Το παραδοσιακό σπίτι της οικογένειας Σκιαδαρέση - Μάλφα στα Σπάτα θυμίζει «καφέ της χαράς»

Στο video που ακολουθεί μπορείς να απολαύσεις τις αδερφές Σκιαδαρέση στο τραγούδι «Θάλασσα».

H Όλγα Σκιαδαρέση είναι το mini me των γονιών της

Τα χνάρια των γονιών της ακολουθεί επιτυχώς η Όλγα Σκιαδαρέση, η οποία έχει κάνει δυναμικό entry στον χώρο της υποκριτικής. Αν και η νεαρή ηθοποιός αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας και δίνει σπάνια συνεντεύξεις, δημοσιεύει συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της στο Instagram.

«Μωρά ήμασταν πάρα πολύ αγαπημένα. Στην εφηβεία θέλαμε να σκοτώσουμε η μία την άλλη, δεν αντέχαμε να βλέπουμε η μία την άλλη, παίζαμε ξύλο. Μετά, όταν μπήκαμε στη δραματική σχολή άρχισε να ξαναφτιάχνει και τώρα είμαστε τέλεια. Μένουμε και μαζί», έχει παραδεχθεί η Όλγα για την αδερφή της σε συνέντευξή της στο Marie Claire.

https://www.instagram.com/p/CnDIKWtL_Zh

Η Όλγα έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στο «Καφέ της Χαράς», όπου την είδαμε να υποδύεται την κόρη του «Φατσέα».

«Ήταν πολύ τρομακτικό για εμένα γιατί ήταν η πρώτη μου δουλειά στην τηλεόραση και είχα πολύ άγχος. Το ότι ήταν ο πατέρας μου βοήθησε να ξεμαγκώσω και να λυθώ. Όταν μπήκα στο κλίμα το ευχαριστήθηκα πολύ που παίζαμε μαζί», έχει δηλώσει η 26χρονη σε συνέντευξή της στο star.gr και στον Βαγγέλη Καράλη.

Και πρόσθεσε: «Και εμένα και την αδελφή μου μας άρεσε από μικρές η υποκριτική. Απλώς επειδή ήταν οι γονείς μας είχαμε την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με τον χώρο πιο νωρίς. Είμαστε πολύ δεμένες και είναι σαν προέκταση του εαυτού μου, μένουμε μαζί και είναι μια από τις δύο φίλες που έχω».

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες της Όλγας Σκιαδαρέση.

Η Νίκη Σκιαδαρέση έχει έντονη Instagram-ική παρουσία και ταλέντο

Σε ηλικία 16 ετών η Νίκη Σκιαδαρέση ήταν μέλος των Ριγέ, μια πενταμελούς μπάντας με την οποία έχει κάνει αρκετές συναυλίες και video clip. Πάντα ήθελε να ασχοληθεί με την υποκριτική και έκανε την παρθενική της εμφάνιση στην τηλεόραση στην σειρά «Αν ήμουν πλούσιος».

https://www.instagram.com/p/CrYoLs6MCES

Όπως η ίδια έχει εξομολογηθεί σε συνέντευξή της στο OneMan.gr τρέφει αδυναμία στην indie folk και έχει κόλλημα με τον Stromae. Η νεαρή κοπέλα έχει καθημερινή παρουσία στα social media και δημοσιεύει ανέμελα στιγμιότυπα από τη ζωή της στο Instagram.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες της Νίκης Σκιαδαρέση.

Oι #familygoals φωτογραφίες με τους γονείς τους

Πηγή κεντρικής: ndp