Η μία από τις 25χρονες δίδυμες «Σκιαδαρέσες» κόρες των Μάλφα - Σκιαδαρέση ποζάρει γυμνή σε παραλία

Η μία από τις 25χρονες δίδυμες «Σκιαδαρέσες» κόρες των Μάλφα - Σκιαδαρέση ποζάρει γυμνή σε παραλία

Απόλυτη ελευθερία στη νέα καλλιτεχνική φωτογραφία της ηθοποιού. 

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και η Μπέσσυ Μάλφα είναι μαζί πάνω από 25 χρόνια και αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα και αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Οι δύο ηθοποιοί, έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τις 25χρονες δίδυμες Όλγα και Νίκη και τον 17χρονο Ιωάννη- Άγγελο (Γιάγκος).

https://www.instagram.com/p/BSwCVmEAaVd
Photo-by-Gerasimos_Skiadaresis-Official-in-70.jpg

Οι κόρες του Γεράσιμου Σκιαδαρέση και της Μπέσσυς Μάλφα δεν κατάφεραν να «ξεφύγουν» από την υποκριτική. Σε αυτό το άρθρο που αφορά την Όλγα, θα πρέπει να αναφερθεί ότι η νεαρή κοπέλα που μοιάζει απίστευτα στη μητέρα της, έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στο Καφέ της Χαράς, όπου την είδαμε να υποδύεται την κόρη του «Φατσέα». Όπως είναι γνωστό, με την αδελφή της Νίκη συγκατοικούν, ενώ έχουν φτιάξει και το δικό τους μουσικό γκρουπ, τις «Σκιαδαρέσες».

«Μωρά ήμασταν πάρα πολύ αγαπημένα. Στην εφηβεία θέλαμε να σκοτώσουμε η μία την άλλη, δεν αντέχαμε να βλέπουμε η μία την άλλη, παίζαμε ξύλο. Μετά, όταν μπήκαμε στη δραματική σχολή άρχισε να ξαναφτιάχνει και τώρα είμαστε τέλεια. Μένουμε και μαζί», έχει πει η Όλγα για την αδερφή της σε συνέντευξή της στο Marie Claire.

Σε άλλη συνέντευξή της στον Παντελή Τσομπάνη στην Καθημερινή είχε πει αναφορικά με το τι την ενοχλεί στη Νίκη: «Με νευριάζει όταν μου κάνει παρατηρήσεις τη στιγμή που τραγουδάω φάλτσα, αλλά εγώ το κάνω επίτηδες. Με ενοχλεί όταν απορρίπτει εύκολα μια ιδέα μου ή όταν με ξυπνάει για να μου παίξει κάτι που έχει γράψει».

Σχετικά με την ενασχόλησή τους με την υποκριτική είχε πει σε συνέντευξή της στον Βαγγέλη Καράλη, στο Star.gr:«Και εμένα και την αδελφή μου μας άρεσε από μικρές η υποκριτική. Απλώς επειδή ήταν οι γονείς μας είχαμε την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με τον χώρο πιο νωρίς. Είμαστε πολύ δεμένες και είναι σαν προέκταση του εαυτού μου, μένουμε μαζί και είναι μια από τις δύο φίλες που έχω», εξομολογείται.

Στα πιο σοσιαλομιντιακά νέα της 'Ολγας, η ίδια διατηρεί προφίλ στο Instagram το οποίο και ανανεώνει αρκετά συχνά με καλλιτεχνικές φωτογραφίες της. Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της, η εντυπωσιακή κοπέλα απεικονίζεται να κάνει γυμνισμό στην παραλία.

https://www.instagram.com/p/ChHPOZdLgSZ

Ακολουθούν περισσότερες φωτογραφίες της 25χρονης cool κοπέλας.