H Ελένη Μενεγάκη έχει μια μεγάλη fan στο Instagram και δεν είναι άλλη από την Γαία Μερκούρη

H Ελένη Μενεγάκη έχει μια μεγάλη fan στο Instagram και δεν είναι άλλη από την Γαία Μερκούρη

H Ελένη Μενεγάκη διατηρεί άριστες σχέσεις με την σύντροφο του γιου της, Γαία Μερκούρη και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Η Ελένη Μενεγάκη μετρά αντίστροφα για τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Άνδρο, με την εκπομπή της να ρίχνει αυλαία για φέτος την Παρασκευή (07/07).

Η παρουσιάστρια του MEGA έχει κάθε λόγο να χαίρεται αφού θα έχει στη διάθεσή της δύο ολόκληρους μήνες για ξεκούραση και ανέμελες στιγμές με την οικογένειά της, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο πρωτότοκος γιος της, Άγγελος Λάτσιος ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό της 18χρονης Γαίας Μερκούρη, με το ζευγάρι να ακολουθεί συχνά την παρουσιάστρια και τον Μάκη Παντζόπουλο στον προορισμό των διακοπών τους.

H ultra chic εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη και το σχόλιο της Γαίας Μερκούρη

Πριν λίγες ώρες η βασίλισσα της TV δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία στον λογαριασμό που διατηρεί στο Ιnstagram, με το #ootd στο πλατό (outfit of the day) να αποτελείται από μαύρο maxi φόρεμα και μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα.

https://www.instagram.com/p/CuUG1u6Ni_I/

H Γαία Μερκούρη ήταν από τους πρώτους που σχολίασαν το post της παρουσιάστριας γράφοντας «κουκλάρα».

SXOLIO1.png

Η 18χρονη συνόδευσε το σχόλιο με emojis σε σχήμα φωτιάς και καρδιάς, δείχνοντας έμπρακτα τον ενθουσιασμό της.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι η καλύτερη supporter της Μπέττυς Μαγγίρα και πήρε θέση στην αποχώρησή της

Όλες οι φορές που η Γαία Μερκούρη σχολίασε τις αναρτήσεις της Ελένης Μενεγάκη

Γαία Μερκούρη και Άγγελος Λάτσιος μετρούν 2 χρόνια σχέσης & έχουν το ωραιότερο love story

Η Γαία Μερκούρη και ο Άγγελος Λάτσιος γνωρίζονται από παιδιά και η φιλία τους εξελίχθηκε σε έναν πολύ τρυφερό έρωτα. Η 18χρονη και ο 20χρονος ζουν τον απόλυτο έρωτα, έχοντας μάλιστα και την έγκριση των γονιών τους.

https://www.instagram.com/p/CeRM0flqp-2/

Οι δυο τους γνωρίζονται από παιδιά και λίγα χρόνια αργότερα η φιλία τους εξελίχθηκε σε ένα love story, με τις κοινές τους εμφανίσεις να πληθαίνουν. Το ζευγάρι περνά όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί, κάνοντας fun δραστηριότητες ή ταξιδεύοντας σε αγαπημένους τους προορισμούς. Η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη είναι σε σχέση με τον γιο της Ελένης Μενεγάκη τα τελευταία δύο χρόνια και ενώ έχει δηλώσει πως θέλει να σπουδάσει σκηνοθέτης, φαίνεται πως ο χώρος της μόδας της έχει κλέψει την καρδιά. Η 18χρονη ακολουθεί τα χνάρια της μαμάς της και πραγματοποιεί τα πρώτα της βήματα στο χώρο του modeling ενώ η μεγαλύτερη αδελφή της Ηλέκτρα, σπουδάζει σχέδιο μόδας στο Amsterdam.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Down Town», η Γαία Μερκούρη ανέφερε: «Ο έρωτας στα 18 είναι όπως αποφασίσει ο καθένας να τον ζήσει. Για μένα είναι σημαντικό κομμάτι της ζωής. Αν δεν έχεις ζήσει έρωτα, τότε τι; Ο καθένας βέβαια, με τον χρόνο του. Έχω φίλες που δεν έχουν μπει ακόμα σε κάποια σοβαρή σχέση, ούτε νιώθουν ερωτευμένες και από μέσα μου σκέφτομαι δεν ξέρεις τι χάνεις. Είναι τόσο ωραίο».

Kαι πρόσθεσε: «Είμαι ερωτευμένη. Γενικά, ως άνθρωπος είμαι ρομαντική και όταν έχω κάτι όμορφο στη ζωή μου, το βλέπω ακόμα πιο όμορφο από ό,τι είναι. Ακόμα κι όταν όλα είναι μαύρα, εγώ βρίσκω το θετικό, το καλό, το όμορφο. Μου αρέσει που είμαι έτσι, γιατί γενικά δεν είμαστε love generation. Υπάρχει πολύ μίσος εκεί έξω, διαμάχες, διχασμός και πόλεμος. Ξεχνάμε ότι η αγάπη είναι το σημαντικότερο, το πιο όμορφο πράγμα της ζωής».

5 φορές που η Ελένη Μενεγάκη απογείωσε το μαύρο φόρεμα

H παρουσιάστρια έχει εμφανιστεί αρκετές φορές στο τηλεοπτικό πλατό με μαύρο φόρεμα (σε midi, mini ή maxi εκδοχή), το οποίο της ταιριάζει πολύ και αναδεικνύει την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Πηγή κεντρικής: elenimenegaki