Η Ελένη Μενεγάκη είναι η καλύτερη supporter της Μπέττυς Μαγγίρα και πήρε θέση στην αποχώρησή της

Κατερίνα Μπούσιου
Η Ελένη Μενεγάκη είναι η καλύτερη supporter της Μπέττυς Μαγγίρα και πήρε θέση στην αποχώρησή της

Εκτός Open βρίσκεται η Μπέττυ Μαγγίρα, αφού οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως οι διαπραγματεύσεις με το κανάλι δεν ευοδώθηκαν. 

Το οριστικό τηλεοπτικό διαζύγιο της Μπέττυς Μαγγίρα με το Open απασχόλησε αρκετές εκπομπές σήμερα, γιατί θεωρούνταν σχεδόν βέβαιο πως η παρουσιάστρια και ηθοποιός θα συνέχιζε για δεύτερη σεζόν να μας ρωτά το «Ποιος είναι πρωινιάτικα;». Η Ελένη Μενεγάκη πήρε θέση για την ξαφνική της αποχώρηση.

https://www.instagram.com/reel/CuMHvBegRrU/

Η σιωπή της Μπέττυς και το τέλος με το Open

Τις τελευταίες ημέρες υπήρχε έντονη φημολογία για το τηλεοπτικό μέλλον της Μπέττυς Μαγγίρα στο Open με τις μεταξύ τους συζητήσεις να έδειχναν αρχικά πως υπήρχε συμφωνία.

Η απόδοση της εκπομπής της «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» σε μία άκρως ανταγωνιστική πρωινή ζώνη, όχι μόνο ήταν καλές (ξεπερνούσε τον μέσο όρο του καναλιού) αλλά κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις. Με λίγα λόγια η όλη τηλεοπτική προσωπικότητα της Μπέττυς δεν είχε φέτος ψεγάδι. Είχε άποψη, είχε χιούμορ και ήταν πάντα εύστοχη.

https://www.instagram.com/p/CsV_ADpMz4Q/

Πλέον είναι οριστικό πως δεν θα συνεχίσει στο κανάλι και παρά τις φήμες πως δεν συμφώνησε σε αρκετές αποφάσεις για τη μορφή και τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την εκπομπή της, η ίδια έχει αποφύγει να τοποθετηθεί δημόσια. Παραμένει ωστόσο στην Αθήνα, αφού οι διακοπές της με τις δύο της κόρες και το σύζυγό της Δημήτρη Μάζη.

Το υπέροχο σπίτι στο οποίο η Μπέττυ Μαγγίρα και οι κόρες της λένε «Ποιος είναι πρωινιάτικα;»

Η Ελένη Μενεγάκη, η οποία έχει φιλοξενήσει αρκετές φορές την Μπέττυ στην εκπομπή της, σχολίασε αυθόρμητα την είδηση και μετέφερε αυτό που είναι λίγο έως πολύ στο μυαλό όλων μας. Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Επειδή έχει κάνει μία πολύ ωραία παρουσία όλο αυτό το διάστημα, πιστεύω πως αν κάτι δεν πάει καλά και δεν προχωρήσει ότι η Μπέττυ θα βρει την επόμενη τηλεοπτική της στέγη».

Στην περίπτωση της Μαγγίρα υπάρχει ήδη τηλεοπτικός μνηστήρας και δεν είναι άλλος από τον ΑΝΤ1. Τις επόμενες ημέρες θα δούμε αν η πρόταση που θα την αφορά θα περιλαμβάνει μία νέα εκπομπή το Σαββατοκύριακο ή αν την παρουσίαση του Your Face Sounds Familiar το οποίο ξεκινά από τις αρχές Ιανουαρίου.