Η Ναταλία Δραγούμη πόζαρε με μαγιό και η Κατερίνα Λέχου έκανε το πιο εύστοχο σχόλιο

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Ναταλία Δραγούμη πόζαρε με μαγιό και η Κατερίνα Λέχου έκανε το πιο εύστοχο σχόλιο

Η Ναταλία Δραγούμη δημοσίευσε μια φωτογραφία της από την παραλία και μάζεψε τα πιο κολακευτικά σχόλια για το σώμα της που είναι πιο fit από ποτέ.

Η Ναταλία Δραγούμη, μπορεί να έκλεισε τον περασμένο Φεβρουάριο τα 50, όμως συνεχίζει να έχει ένα καλλίγραμμο σώμα. Η ίδια είναι ένα άτομο που του αρέσει η γυμναστική, γι' αυτό άλλωστε και οι κοιλιακοί της είναι αυτοί που πάντα ξεχωρίζουν. Έχει ασχοληθεί με διάφορα είδη άθλησης, ωστόσο φαίνεται πως έχει ιδιαίτερη αγάπη στο beach volley, στο οποίο έκανε και πρωταθλητισμό.

https://www.instagram.com/p/B3ZMPn_hqTG/

Όσον αφορά τη διατροφή της η ηθοποιός ακολουθεί τη μεσογειακή, εμπλουτισμένη με πολλές σαλάτες και φρούτα ενώ προσπαθεί να μην τρώει μετά τις 19.00 το βράδυ.

Το post από την παραλία

Η ηθοποιός δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία της με μαγιό από τις διακοπές που κάνει στην Ίο το φετινό καλοκαίρι και η αλήθεια είναι πως τα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της πήραν «φωτιά» εκθειάζοντας το καλογυμνασμένο σώμα της.

https://www.instagram.com/p/CuSQt4Rr2qH/

Το πιο εύστοχο σχόλιο έκανε, βέβαια η Κατερίνα Λέχου, η οποία έγραψε στη συνάδελφό της: «Δεν παίζεσαι».

Η κόρη της έχει πάρει τα χαρακτηριστικά της

Η Ναταλία Δραγούμη έχει δύο παιδιά με τον σύζυγό της Έντι Ρόμπερτς, την Κλειώ και τον Φίλιππο. H κόρη της δε, η οποία κοντεύει τα 20 φαίνεται πως έχει πάρει την ομορφιά της, αλλά ενώ ήδη είναι σε πρακτορείο μοντέλων η ίδια θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά με το fashion business. Σπουδάζει άλλωστε ήδη στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Μαμά και κόρη, με αφορμή την "31η AXDW" και την επίδειξη Vassilis Zoulias, περπάτησαν και γοήτευσαν τα πλήθη. Ωστόσο, η ηθοποιός είπε για την κόρη της και το modelling: «Η κόρη μου είναι ένα χρόνο σε πρακτορείο στο μοντέλων. Θέλει να ασχοληθεί με το fashion-business, να σπουδάσει μόδα ως επιχείρηση. Δεν είναι ο στόχος της να γίνει μοντέλο. Το σκέτο μοντέλο δεν θα το συνιστούσα, δηλαδή αν μου έλεγε ότι θα κάνει μόνο αυτό θα προσπαθούσα να την πείσω να έχει ένα πτυχίο ή κάτι. Είναι ένα επάγγελμα με ημερομηνία λήξης, μεγάλο ανταγωνισμό, οπότε δεν θα το ήθελα».