Η Σοφία Αλιμπέρτη λέει «ναι» στις αλλαγές φέτος και αυτή είναι η νέα της εμφάνιση

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Σοφία Αλιμπέρτη λέει «ναι» στις αλλαγές φέτος και αυτή είναι η νέα της εμφάνιση

Η Σοφία Αλιμπέρτη μετά την επάνοδό της με νέα καθημερινή εκπομπή έχει ανανεωθεί και εμφανισιακά. Αυτή τη φορά επέλεξε ένα χτένισμα που την κάνει να δείχνει ακόμα πιο φρέσκια.

Η Σοφία Αλιμπέρτη μετά από 14 περίπου χρόνια επανήλθε τηλεοπτικά μέσα από την εκπομπή του ΑΝΤ1 «Ζήσε Αλλιώς», στην οποία προβάλλονται θέματα υγείας και ψυχικής ευεξίας.

Η ίδια για χρόνια βρισκόταν στην Πάρο, όπου και είχε ανοίξει το δικό της Αrt Cafe. Παρ' όλα αυτά επέστρεψε στην τηλεόραση λίγο πριν το τέλος της σεζόν, καθώς το concept της συγκεκριμένης εκπομπής ήταν κάτι που πραγματικά της φάνηκε ενδιαφέρον.

https://www.instagram.com/reel/Ctgyfo3oAoM/

Όπως παραδέχτηκε, ωστόσο σε συνέντευξή της δεν γνωρίζει αν η εκπομπή της θα πάρει το πράσινο φως και για του χρόνου. Σε συνέντευξή της στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού είπε χαρακτηριστικά: «Αν σου πω ότι βλέπω τα νούμερα τηλεθέασης ή ότι τα παίρνω πολύ στα σοβαρά θα σου πω ψέματα. Τα νούμερα μπορεί να μην είναι αυτά που θέλουμε, αλλά η ανταπόκριση του κόσμου είναι μεγαλύτερη από αυτή που θέλουμε… Δεν ξέρω να σου πω αν θα συνεχίσουμε του χρόνου, θα δείξει. Προς το παρόν είμαι σε αναμονή για να πάω στην Πάρο».

Η νέα αλλαγή στην εμφάνισή της

Μέχρι να δει τι θα γίνει με το τηλεοπτικό τοπίο όμως η Σοφία Αλιμπέρτη πέρα από επαγγελματικά ανανεώθηκε και εμφανισιακά, μιας και στο σημερινό επεισόδιο της εκπομπής της είδαμε πως είχε κόψει τα μαλλιά της αφέλειες κάτι που την έκανε να δείχνει ακόμα πιο φρέσκια.

https://www.instagram.com/reel/CuWsP58I2yM/

Η ίδια, παρ' όλα αυτά ανά τα χρόνια μάς έχει συνηθίσει στις αλλαγές που κάνει στα μαλλιά της, αφού την γνωρίσαμε πιο μελαχρινή ενώ στην πορεία επέλεξε το ξανθό μελί χρώμα για τα μαλλιά της. Αντίστοιχα, έχει κόψει αρκετές φορές τα μαλλιά της πιο κοντά αλλά τα τελευταία χρόνια έχει υιοθετήσει τα πιο μακριά.

H σχέση της με τα παιδιά της

Η Σοφία Αλιμπέρτη με τον Γιάννη Πάριο έχουν αποκτήσει δύο γιους, τον Νικόλα ή αλλιώς Good job Nicky και τον Μιχαήλ Άγγελο. Και οι δύο ασχολούνται με τα καλλιτεχνικά, αφού ο Νικόλας είναι τραγουδιστής (το Good job Nicky είναι το καλλιτεχνικό του) ενώ ο Μιχαήλ Άγγελος ασχολείται με τη φωτογραφία. Η ίδια, όπως κάθε γονιός τους αγαπάει απεριόριστα ενώ για την σχέση που έχουν έχει δηλώσει στο queen.gr:

«Εκτός από τη σχέση που έχουμε ως μαμά με παιδιά, είμαστε μία παρέα που αγαπιόμαστε πολύ μεταξύ μας. Θα βρισκόμασταν έτσι και αλλιώς σε αυτή τη ζωή, με έναν άλλο τρόπο ενδεχομένως, αν δεν είχαμε αυτή τη συγγενική σχέση. Είμαστε άνθρωποι που υποστηρίζουμε ο ένας τα όνειρα του άλλου. Όποια και αν είναι αυτά, όπου και αν φτάνουν. Ωθούμε ο ένας τον άλλον στο να τα κυνηγήσει, γιατί ο καθένας μας το οφείλει στον εαυτό του. Δεν ήμουν από αυτές τις μαμάδες που υπέδειξαν στα παιδιά τους ποιον δρόμο πρέπει να ακολουθήσουν. Τους άφησα εντελώς ελεύθερους. Δεν με ενδιέφερε αν θα βγάλουν το Πανεπιστήμιο, γιατί είχα εμπιστοσύνη πως θα έβρισκαν τελικά τον δρόμο τους. Όπως και εγώ τον βρήκα, χωρίς να τελειώσω κάποια σχολή Πανεπιστημίου».

https://www.instagram.com/p/Chrdv7_skN9/