Στη συναυλία Τάμτα-Good Job Nicky η Σοφία Αλιμπέρτη είπε (χωρίς να πει τίποτα) τη μεγαλύτερη αλήθεια

Στη συναυλία Τάμτα-Good Job Nicky η Σοφία Αλιμπέρτη είπε (χωρίς να πει τίποτα) τη μεγαλύτερη αλήθεια

Η Σοφία Αλιμπέρτη έδωσε το παρών στη συναυλία της Τάμτα και του Good Job Nicky με τη χαρά της να αποτυπώνεται στον φωτογραφικό φακό.

Μια βραδιά γεμάτη μουσική και συναισθήματα χάρισαν στο κοινό ο Good Job Nicky και η Τάμτα το βράδυ της Πέμπτης (29/06). Οι δύο καλλιτέχνες ένωσαν τις φωνές τους σε μια άκρως καλοκαιρινή συναυλία που πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Στις πρώτες θέσεις βρέθηκαν αγαπημένα τους πρόσωπα ανάμεσά τους ο σύντροφος της Τάμτα, Πάρις Κασιδόκωστας, ο Μιχαήλ Βαρθακούρης και η μητέρα του Good Job Nicky, Σοφία Αλιμπέρτη.

H νέα δημόσια εμφάνιση της Σοφίας Αλιμπέρτη με τους γιους της

Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια του «Ζήσε αλλιώς» έδωσε το παρών στη συναυλία του γιου της και της Τάμτα στο κέντρο της Αθήνας απολαμβάνοντάς τους επί σκηνής. Μετά το τέλος του live τους επισκέφθηκε στα παρασκήνια όπου φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί, χαρίζοντάς μας υπέροχες εικόνες.

1688128275762-256913509-alimperti2.jpg

Η 57χρονη εμφανίστηκε με ανοιχτόχρωμο τζιν παντελόνι, ριγέ μπλούζα, λευκά mules και ασορτί τσάντα. Ο Μιχαήλ Βαρθακούρης επέλεξε casual look και πόζαρε στον φακό αγκαλιά με τον αδερφό του και την Τάμτα.

1688128288528-513764694-tamta2.jpg

Η μεγάλη αλήθεια της Σοφίας Αλιμπέρτη

Το Queen.gr βρέθηκε πριν λίγες ώρες στα παρασκήνια της συναυλίας και ζήτησε από τη Σοφία Αλιμπέρτη να κάνει μία δήλωση. Η απάντησή της μας εντυπωσίασε θετικά αφού η ίδια εξήγησε ευγενικά πως η βραδιά είναι αφιερωμένη στον γιο της, Good Job Nicky και οι δικές της δηλώσεις περισσεύουν.

1688129000256-915630939-alimperti1.jpg

Καλεσμένος της εκπομπής «The 2night Show» ήταν πριν λίγα 24ωρα ο Good Job Nicky. Ο νεαρός καλλιτέχνης μίλησε με ειλικρίνεια στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην μητέρα του, Σοφία Αλιμπέρτη με τα πιο γλυκά λόγια.

«Δουλεύω και όπως μου έχει μάθει η μητέρα μου, σιγανά και ταπεινά», τόνισε ο τραγουδιστής.

Kαι πρόσθεσε: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί όταν βγήκε η μαμά μου στην εκπομπή, βγήκε με το τραγούδι μου. Ήταν πολύ συγκινητικό! Ήταν ένας κύκλος για το σπίτι μας».

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

«Τι ωραία ενέργεια»: Η Σοφία Αλιμπέρτη έκανε πρεμιέρα μετά από 14 χρόνια και το κοινό την λάτρεψε

Μιλώντας στο Queen.gr και την Κατερίνα Μπούσιου η Σοφία Αλιμπέρτη αποκάλυψε ποιος στίχος από τα τραγούδια του γιου της (Good Job Nicky) την εκφράζει απόλυτα: «Ο γιος μου έχει γράψει ένα τραγούδι που είναι ακυκλοφόρητο και δεν το θέλει προς το παρόν. Το μόνο που μπορώ να σου αποκαλύψω είναι πως μιλά για τον μελλοντικό του εαυτό και είναι στιχουργικά συγκλονιστικό».

https://www.instagram.com/p/Chrdv7_skN9/

Πηγή κεντρικής: ndp