H Jennifer Lopez μοιράστηκε τη ρουτίνα ομορφιάς της χωρίς ίχνος μακιγιάζ και από εμάς είναι «ναι»

Invision

H Jennifer Lopez είναι η πιο ακομπλεξάριστη σταρ του Ηollywood και το νέο της video αρκεί για να πειστείς.

H Jennifer Lopez είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο εντυπωσιακές και καταξιωμένες γυναίκες της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. H Λατίνα σταρ έχει ενεργή παρουσία στα social media και αποκαλύπτει συχνά μυστικά της ομορφιάς της και κυρίως της φυσικής λάμψης που έχει η επιδερμίδα της.

Δεν είναι τυχαίο ότι η 53χρονη ακολουθεί πιστά την ρουτίνα περιποίησής της και τα τελευταία χρόνια δημιούργησε της δική της σειρά καλλυντικών η οποία σημειώνει μεγάλη επιτυχία στην αγορά.

Ο Ben Affleck αποκάλυψε τι είναι αυτό που θέλει να αλλάξει η Jennifer Lopez πάνω του

Η makeup free εικόνα της Jennifer Lopez είναι εξίσου εντυπωσιακή

Στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί η διάσημη τραγουδίστρια στο Instagram μοιράζεται με τους θαυμαστές της μυστικά αλλά και τα ακριβή προϊόντα που χρησιμοποιεί ώστε να έχει φρέσκια, νεανική όψη και λαμπερό δέρμα.

Πριν από λίγες ώρες η σταρ έκανε μια νέα ανάρτηση και μας έδειξε on camera την εύκολη, καλοκαιρινή ρουτίνα ομορφιάς της. Χωρίς ίχνος μακιγιάζ και χρησιμοποιώντας μόνο δύο από τα προϊόντα της, η J.Lo δημιούργησε το απόλυτο bronze look που κολακεύει κάθε επιδερμίδα.

«Έχω αργήσει, μόλις βγήκα από το ντους», λέει η τραγουδίστρια στην κάμερα και παράλληλα περνάει τα δάχτυλά της μέσα από τα βρεγμένα της μαλλιά για να τους δώσει σχήμα.

Όσον αφορά το αψεγάδιαστο δέρμα της η star δεν βασίζεται στο botox ή τα ενέσιμα αλλά ενυδατώνει το δέρμα της με ελαιόλαδο, ένα βασικό συστατικό της σειράς JLo Beauty και ένα μυστικό που όπως η ίδια λέει την έχει σώσει όλα αυτά τα χρόνια.

O Ben Affleck αγαπά την φυσική ομορφιά της

Η τραγουδίστρια έχει ομολογήσει πως ο σύζυγός της, Βen Affleck είναι ο άνθρωπος που την προτιμά άβαφτη, χωρίς πρόσθετα μαλλιά και εντυπωσιακά ρούχα.

«Μου αρέσεις όταν δεν φοράς τίποτα. Χωρίς extensions, χωρίς μακιγιάζ, μόνο εσύ και το δέρμα σου», παραδέχθηκε ότι της λέει ο Affleck κι εμείς θα θέλαμε να είμαστε στη θέση της.

«Το εκτιμά πραγματικά αυτό. Και αυτό με κάνει να νιώθω πραγματικά σίγουρη και όμορφη», είπε η J.Lo με λατρεία για τον σύζυγό της.

Πηγή κεντρικής: apimages.com

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης