Ο Affleck ημίγυμνος στο ντους: Κάπως έτσι γιόρτασε τον μπαμπά Ben η JLo και τα σχόλια την δίκασαν

Πατούλια Κατερίνα
Ο Affleck ημίγυμνος στο ντους: Κάπως έτσι γιόρτασε τον μπαμπά Ben η JLo και τα σχόλια την δίκασαν

@jlo

Οι φωτογραφίες που επέλεξε η Jennifer Lopez για να γιορτάσει την Ημέρα του πατέρα δεν πέρασαν απαρατήρητες από τους followers της που δεν έκρυψαν την απορία τους. 

Η γιορτή του πατέρα, οι κοιλιακοί του Ben Affleck και το μεγάλο γιατί στις επιλογές φωτογραφιών της Jennifer Lopez. Κάπως έτσι θα μπορούσε να περιγραφεί το καρουζέλ που πόσταρε η 53χρονη pop star για να τιμήσει τον σύζυγό της ως μπαμπά!

Το ποστ της Jlo για τον μπαμπά Ben έφερε αντιδράσεις

https://www.instagram.com/p/Ctpq7s9v3Qg/

Μια πόζα του ημίγυμνου Ben στη ντουσιέρα, δυο selfies κι ένα βιντεάκι με εκείνη και τον Affleck, ήταν οι επιλογές της Jennifer για να γιορτάσει τον αγαπημένο της και κάπου εκεί ξεκίνησαν τα σχόλια.

Κι άντε πες, η Jennifer ήθελε να μας δείξει με τους hot κοιλιακούς του αγαπημένου της, απλά οι fans μπερδεύτηκαν για το τι γιορτάζουμε.

Όπως επισημαίνει η Sun, η Lopez ήθελε πιθανότατα να μας δείξει πως ο αγαπημένος της δεν διαθέτει αυτό που λέμε κορμί μπαμπά αλλά αντίθετα είναι πιο hot από ποτέ. Σε άλλες πόζες, ο 50χρονος ποζάρει σε τρυφερή selfie με τη Jennifer και το επίσης παράδοξο είναι πως δεν βλέπουμε τον Ben με κάποιο από τα τρία παιδιά του και δεν βλέπουμε και τον πατέρα των παιδιών της JLo.

Τα σχόλια, πάντως, ο κόσμος φανηκε να απορεί για την επιλογή των φωτογραφιών και για τη σύνδεση με την εν λόγω γιορτή. Πάντως, η Jennifer είχε φροντίσει νωρίτερα μέσα στον Ιούνιο να μας εξηγήσει πόσο καλός πατέρας είναι ο Ben και πόσο την εμπνέει.

Τι σόι μπαμπάς είναι ο Ben;

Mιλώντας για τον Ben ως πατέρα, η JLo είχε απαντήσει για το τι μπαμπάς είναι μετά από εκείνες τις δηλώσεις της Gwyneth Paltrow για το πόσο καλός εραστής ήταν τεχνικά ο Affleck.

Η Jlo απάντησε στις δηλώσεις της Gwyneth Paltrow για τις επιδόσεις του Ben Affleck στο κρεβάτι

H Lopez μίλησε αρχικά για τα 15χρονα δίδυμα παιδιά της, Emme και Max που έχει αποκτήσει με τον πρώην της Marc Anthony αλλά και για τα τρία παιδιά του Ben με την Jennifer Garner (Violet, 17, Seraphina, 14, Samuel, 11) και προτίμησε να μην αναφερθεί καθόλου στον Ben ως σύζυγο ή εραστή αλλά να εκθειάσει το πόσο καλός μπαμπάς είναι σε βαθμό που διδάσκει και την ίδια να γίνει καλύτερη μητέρα.

«Ο Ben είναι ένας απίθανος μπαμπάς, μου φέρνει δάκρυα στα μάτια, είναι ειλικρινά ο καλύτερος πατέρας που έχω δει. Ασχολείται τόσο πολύ που μου δείχνει πώς να γίνομαι κι εγώ καλύτερη με τα παιδιά κάποιες φορές, είναι εκεί και αυτό που θέλουμε είναι ένας μπαμπάς που αν αγαπάει πολύ, να νοιάζεται, να είναι εκεί κάθε μέρα κι αυτός είναι ο Ben».

Όσο για τα παιδιά της, η Lopez παραδέχτηκε πως είναι μια περίεργη φάση στην οποία τα παιδιά ανεξαρτητοποιούνται και καταλαβαίνει πόσο δίκιο είχε και η δική της μητέρα:

«Ζω αυτή την εμπειρία τώρα που καταλαβαίνω τι έλεγε η μητέρα μου, είναι απαραίτητο αυτό που γίνεται, τα παιδιά γίνονται ανεξάρτητα, αλλά πραγματικά, πονάει η καρδιά μου και θέλω να τους πω βγείτε από το δωμάτιό σας να κάνουμε παρέα».

Πάντως, για να σώσει την γιορτή του πατέρας, η Lopez έσπευσε να ποζάρει και με τον δικό της μπαμπά!

1687157553798-514431130-lopez2.jpg

Στο επεισόδιο αυτό, ο Ben Affleck φιλάει τρυφερά την JLo δημόσια και κλείνει στόματα

Ο Marc ξανά μπαμπάς:

Πες το τύχη, πες το σύμπτωση, την ημέρα αυτή ο πρώην της Lopez και πατέρας των δίδυμων παιδιών της, Marc Antony γιόρτασε με το έβδομο του παιδί αγκαλιά.

https://www.instagram.com/p/CtpibN6PDcH/

Ο βραβευμένος με Grammy τραγουδιστής, πόζαρε με το έβδομο παιδί του, καρπό του γάμου του με την 23xronh Νadia Ferreira. Ο Marc τόνισε πως ο θεός έχει πάντα την κατάλληλη και σωστή στιγμή για να φέρνει τα δώρα του.

Ο Anthony, έχει έξι παιδιά ακόμα: την Arianna, 28 και τον Chase με την Debbie Rosado, τους γιους του Cristian, 23 και Ryan, 19 με την πρώην του Dayanara Torres και τα δίδυμα Emme και Maximilian, 15 καρπό της σχέσης με τη Jlo.