O Ben Affleck σε σοβαρή κουβέντα με την πρώην του μετά από έναν ακόμα δημόσιο καυγά με την Jlo

O Ben Affleck σε σοβαρή κουβέντα με την πρώην του μετά από έναν ακόμα δημόσιο καυγά με την Jlo
Invision

Γιατί μαλώνουν τόσο συχνά και τόσο δημόσια ο Ben Affleck με την Jennifer Lopez; Και γιατί ο Ben είχε τόσο σοβαρή κουβέντα με την πρώην του Jennifer Garner; 

H Page Six κυκλοφορεί σήμερα με ένα μεγάλο πρωτοσέλιδο του Ben Affleck να έχει μια μεγάλη και σοβαρή κουβέντα με την πρώην σύζυγο του και μητέρα των παιδιών του Jennifer Garner, αφήνοντας υπονοούμενα πως ο 50χρονος ηθοποιός είναι πια στο όριό του με τη ζωή του ως έχει.

Αυτό που εμείς βλέπουμε είναι δύο γονείς να αφήνουν τα παιδιά τους στο σχολείο στη γειτονιά του Brentwood στο Los Angeles όμως η έντονη αυτή κουβέντα και ο προβληματισμένος Affleck έρχονται λίγες μόνο ημέρες από το νέο δημόσιο ξέσπασμα του Ben στο κόκκινο χαλί δίπλα στη σύζυγό του Jennifer Lopez.

Μια ακόμα άβολη στιγμή για τους Bennifer

Στην πρεμιέρα της νέας ταινίας της Jlo, Mother, ο Affleck έδειχνε να ασφυκτιά ξανά στο κόκκινο χαλί και υπήρξε ένας ακόμα έντονος διάλογος όπου οι χειρονομίες του Ben ήταν τέτοιες που όλοι μιλούσαν για νέα κρίση. Πηγή ανέφερε πάντως πως ο Ben ήθελε απλά να τελειώνει με τους φωτογράφους και ζήτησε από τη σύζυγό του το ΟΚ για να την αφήσει να συνεχίσει να φωτογραφίζεται μόνη.

Τον ίδιο μήνα πάντως, είδαμε τον Affleck να κλείνει με οργή την πόρτα του αυτοκινήτου του και να κάθεται μανιασμένος δίπλα στην Jen ενώ και στα Grammys ο δημόσιος καυγάς του ζευγαριού είχε γίνει ξανά viral.

Τα μούτρα του Ben Affleck -στο πλευρό της Jennifer Lopez ας μην τα μεταφράζουμε ως βαρεμάρα

Τι φταίει τελικά για τα ξεσπάσματα του Ben;

Οι ειδικοί στη γλώσσα του σώματος επιμένουν πως ο Ben έχει αλλεργία στους παπαράτσι. Ο ίδιος είχε φροντίσει να αποκαλύψει τι είναι εκείνο που η Jen θα άλλαζε ευχαρίστως επάνω του και ίσως έχει σχέση με τα ξεσπάσματα αυτά:

«Πιθανότατα θα ήθελε να καλλιεργήσει τη συντομία στον τρόπο που μιλάω. Δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει, αλλά συνεχίζω και συνεχίζω και συνεχίζω. Μιλάω κυκλικά. Δεν μου το έχει πει ποτέ, αλλά αυτό μπορώ να μαντέψω».

Εν ολίγοις, η JLo θα ήθελε κάπως πιο λακωνικό τον αγαπημένο της Ben, που – παρεμπιπτόντως- την αποθέωσε στη συνέντευξη που έδωσε, αποκαλώντας τη την «πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο».

Ο Ben Affleck αποκάλυψε τι είναι αυτό που θέλει να αλλάξει η Jennifer Lopez πάνω του

Ο Affleck πάντως από τα Grammys και μετά έχει βρεθεί υπόλογος για ό,τι κάνει.

Ο διάσημος ηθοποιός μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια στο Ηοllywood Reporter σχετικά με το τι είχε συμβεί εκείνη τη βραδιά.

«Πέρασα καλά στα Grammy.Η γυναίκα μου θα πήγαινε και σκέφτηκα, λοιπόν, θα υπάρχει καλή μουσική. Μπορεί να έχει πλάκα», ανέφερε ο Affleck.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στο στιγμιότυπο που ο παρουσιαστής, Trevor Noah φτάνει στο τραπέζι όπου κάθεται ο ίδιος, δίπλα στη σύζυγό του, Jennifer Lopez. «Μόλις τον είδα να έρχεται, είπα ωχ Θεέ μου», ομολόγησε ο ηθοποιός.

Και πρόσθεσε:

«Τελικά η κάμερα έπιανε και εμάς, αλλά εγώ δεν είχα πάρει χαμπάρι τίποτα», συμπλήρωσε. «Είχα πει μάλιστα στη σύντροφό μου, πως μόλις τους δω να έρχονται, θα φύγω διακριτικά και θα σε αφήσω να κάτσεις δίπλα στον Trevor. Εκείνη (η Lopez) μου είπε, μην τολμήσεις και φύγεις. Συμβαίνουν αυτά ανάμεσα στα ζευγάρια, ξέρεις».

Λίγο αργότερα ο σταρ της μεγάλης οθόνης ξεκαθάρισε, πως πέρασε καλά στα Grammys (παρά τα στιγμιότυπα που τον έδειχναν να βαριέται), ενώ αποκάλυψε πως στο παρελθόν έχει όντως συμμετάσχει σε διάσημες εκδηλώσεις του Hollywood, είτε μεθυσμένος, είτε πολύ νευριασμένος και με κακή διάθεση.

Ακόμη σημείωσε πως «ποτέ κανείς δεν έχει πει ότι ήμουν μεθυσμένος. Αλλά στα Grammys, όλοι θεωρούσαν πως έχω μεθύσει».

«Και αυτό έχει ενδιαφέρον, γιατί σε κάνει να αναρωτιέσαι αν πρέπει να μιλάς για έναν εθισμό, γιατί από την μια υπάρχει μεγάλη κατανόηση, αλλά από την άλλη υπάρχει και μεγάλο στίγμα, το οποίο πολλές φορές σε κρατάει πίσω από το να μιλάς ανοιχτά», συμπλήρωσε ο 50χρονος.

Tο 2017 ο Ben Affleck είχε αποφασίσει να επισκεφθεί κέντρο αποτοξίνωσης για να ξεπεράσει τον αλκοολισμό, δηλώνοντας πως «οι εθισμοί σού στερούν την δυνατότητα να ζήσεις την καλύτερη ζωή σου».