Σχεδόν έναν χρόνο μετά τον γάμο, η πορεία της σχέσης της Jlo με τον Ben Affleck αποκαλύφθηκε

Σχεδόν έναν χρόνο μετά τον γάμο, η πορεία της σχέσης της Jlo με τον Ben Affleck αποκαλύφθηκε

Μετά τον γάμο του Ιουλίου στο Λας Βέγκας, τον τριήμερο γάμο στην Georgia τον περασμένο Αύγουστο και τις πολλές δημόσιες περίεργες στιγμές τη χρονιά που πέρασε, η σχέση της Jennifer Lopez με τον Ben Affleck αποκαλύφθηκε.

Σε δύο μήνες θα συμπληρώσουμε έναν χρόνο από εκείνον τον ξαφνικό γάμο της Jennifer Lopez με τον Ben Affleck στο Las Vegas ενώ οδεύουμε ολοταχώς για τα δύο χρόνια από την επανασύνδεση των Bennifer μετά από 20 χρόνια.

Κι ενώ πολλά γράφονται και λέγονται για την Jennifer και τον Ben αυτόν τον χρόνο και δεν είναι λίγες οι φορές που ο Affleck έχει βρεθεί στο προσκήνιο με τα δημόσια ξεσπάσματά του, έχουμε update για το τι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσα στο ζευγάρι από το περιοδικό Hello Αμερικής.

Στον πρώτο χρόνο της σχέσης τους, Ben και Jen υπήρξαν διαχυτικοί στον φακό και στον δεύτερο χρόνο της επανασύνδεσης – και πρώτο ως παντρεμένοι- φάνηκε πως η 53χρονη και ο αγαπημένος της μπορεί να μην είναι πια στον ενθουσιασμό της πρώτης χρονιάς αλλά φροντίζουν ως ζευγάρι να απολαμβάνουν κάθε στιγμή μαζί.

Πόσο ευτυχισμένοι είναι σήμερα Jlo- Ben Affleck

Σύμφωνα με πηγή που μίλησε στο Entertainment Tonight, Lopez και Affleck τα πάνε υπερβολικά καλά, είναι περισσότερο ενωμένοι από ποτέ, έχουν θετική σκέψη και ο Ben λατρεύει το πόσο ταλαντούχα, έξυπνη και πιστή είναι η Jen.

Μεγάλο ρόλο στον τρόπο με τον οποίο έχουν δεθεί, έχουν παίξει και τα πέντε παιδιά των Bennifer, τα οποία μεγαλώνουν μαζί και είναι και κοντά ηλικιακά.

Τα δίδυμα Emme και Max της Jennifer, καρπός του γάμου με τον Marc Anthony και τα τρία παιδιά του Ben - Seraphina, 17, Violet, 14 και Samuel, 11 - καρπός του γάμου με την Jennifer Garner – ζουν ευτυχισμένα μαζί και απόδειξη ήταν η εμφάνιση των παιδιών της Jlo στο θεατρικό έργο της Seraphina όπου εμφανίστηκε και η Jennifer. Η Lopez έχει μιλήσει για τον τρόπο που τα παιδιά έχουν έρθει κοντά, μιλώντας για μια συναισθηματική μετάβαση η οποία όμως υπήρξε ονειρεμένη.

Jennifer και Jennifer: Νυν και πρώην σε τέλεια αρμονία

Ονειρεμένη πάντως είναι και η σχέση που έχει η Jennifer με την έτερη Jennifer, και σε συνέντευξη στην Vogue, η Lopez αποθέωσε την Garner για την τόσο καλή δουλειά που κάνει στην ανατροφή των παιδιών της και εξήγησε πως χαίρεται που ο σύζυγός της έχει τόσο καλή σχέση με την πρώην του.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο μάλιστα, η 53χρονη Lopez εμφανίστηκε στο σπίτι της Garner με την κόρη της ενώ οι Bennifer ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν τη μετάβαση σε ένα νέο σπίτι 75 εκατομμυρίων δολαρίων.

Πάντως, η Lopez, το διάστημα αυτό, πέρα από το νέο σπίτι, έκανε και ένα νέο ξεκίνημα λανσάροντας ένα νέο ποτό, την Delola, μια νέα σειρά από κοκτέιλς, τα οποία είναι εμπνευσμένα από ένα υποκοριστικό της Jlo που δεν γνωρίζαμε ως σήμερα.

Βλέπεις η Lopez, έχει το nickname Lola - που δείχνει την πιο ξέγνοιαστη πλευρά της και το νέο της εγχείρημα, το Delola είναι το νέο κοκτέιλ που λάνσαρε η Jlo ποζάροντας με ολόσωμο κίτρινο μαγιό.

Αυτό που ξένισε πάντως τους fans είναι το γεγονός πως η 53χρονη λανσάρει αλκοολούχο ποτό αλλά η ίδια έχει ξεκαθαρίσει πως δεν πίνει αλκοόλ ενώ ο Ben Affleck έχει αντιμετωπίσει πρόβλημα αλκοολισμού.

https://www.instagram.com/p/CszlsONPZM2

Στο επεισόδιο αυτό, ο Ben Affleck φιλάει τρυφερά την JLo δημόσια και κλείνει στόματα