Jennifer Lopez & Ben Affleck αγόρασαν το σπίτι των ονείρων τους στο Beverly Hills

Jennifer Lopez & Ben Affleck αγόρασαν το σπίτι των ονείρων τους στο Beverly Hills
Invision

H Jennifer Lopez και ο Ben Affleck έδωσαν 60,85 εκατομμύρια δολάρια για μια υπέροχη έπαυλη 4,2 στρεμμάτων με αμέτρητες παροχές.

Την έγγαμη ζωή συνεχίζουν να απολαμβάνουν η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck οι οποίοι φαίνεται πως βρήκαν επιτέλους το ιδανικό σπίτι που θα στεγάσει την αγάπη τους. Το διάσημο ζευγάρι παντρεύτηκε για δεύτερη φορά στις 21 Αυγούστου 2022, αποδεικνύοντάς μας πως η αληθινή αγάπη κερδίζει πάντοτε στο τέλος.

Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός διανύουν μια από τις ωραιότερες περιόδους της κοινής ζωής τους και ετοιμάζονται να περάσουν το φετινό καλοκαίρι μαζί με τα παιδιά τους και αγαπημένους φίλους στη νέα έπαυλη που αγόρασαν στο Beverly Hills.

Η νέα έπαυλη των Bennifer

Έπειτα από έναν ολόκληρο χρόνο αναζήτησης, οι Bennifer βρήκαν επιτέλους το σπίτι των ονείρων τους στο αριστοκρατικό Beverly Hills. Σύμφωνα πάντα με το TMZ το ζευγάρι φέρεται να έδωσε 60,85 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά για μια υπέροχη έπαυλη 4,2 στρεμμάτων.

Η συμφωνία πήρε μόλις μία εβδομάδα για να οριστικοποιηθεί και το ζευγάρι πλήρωσε 15 εκατομμύρια δολάρια λιγότερα από την αρχική τιμή των 75 εκατομμυρίων δολαρίων που κόστιζε το σπίτι.

Η πολυτελής έπαυλη τέθηκε για πρώτη φορά προς πώληση το 2018 έναντι 135 εκατομμυρίων δολαρίων ωστόσο η τιμή αυτή επαναπροσδιορίστηκε και μειώθηκε φέτος σχεδόν στο μισό.

Σχεδόν έναν χρόνο μετά τον γάμο, η πορεία της σχέσης της Jlo με τον Ben Affleck αποκαλύφθηκε

Το πολυτελές σπίτι διαθέτει 12 υπνοδωμάτια και 24 μπάνια. Στην καταχώρηση αναφερόταν ότι ανακατασκευάστηκε πρόσφατα και διαθέτει γκαράζ 12 αυτοκινήτων καθώς και χώρο στάθμευσης για 80 άτομα.

Oι παροχές δεν σταματούν όμως εδώ αφού η έπαυλη διαθέτει κλειστό αθλητικό συγκρότημα, ένα ρετιρέ για τους επισκέπτες, ένα σπίτι επιστάτη και ένα σπίτι φρουράς δύο υπνοδωματίων.

Μετά την μετακόμισή τους, η Jennifer Lopez θα έχει στη διάθεσή της ένα υπερσύγχρονο γυμναστήριο, καθώς και γήπεδα για μπάσκετ, pickleball και ένα ring πυγμαχίας.

Το ΤΜΖ αναφέρει πως στο οικόπεδο υπάρχει επίσης sports lounge, μπαρ, πλήρες κομμωτήριο και σαλόνι νυχιών, ένα οικιακό σινεμά, κελάρι κρασιών, καθώς και δωμάτια σάουνας και μασάζ. Μια πισίνα βρίσκεται πίσω από το κεντρικό σπίτι και έχει θέα στην περιοχή. Ο Brett Lawyer, (ο οποίος έχει συνεργαστεί με την Katy Perry και τη Madonna) εκπροσώπησε το ζευγάρι στην αγοραπωλησία.

Ο δεύτερος γάμος του ζευγαριού

Οι καλεσμένοι που έδωσαν το παρών στον γάμο φορούσαν λευκά ρούχα για να ταιριάζουν με τα πολυτελή διακοσμητικά σε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις και τις συνθέσεις με λουλούδια. Ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν οι: Matt Damon, Lucciana Barroso, Kevin Smith, Jason Mewes κ.ά.

Σε ένα βίντεο που εξασφάλισε η Daily Mail, ο Affleck ανεβαίνει τα σκαλιά του σπιτιού του για να συναντήσει την νύφη Lopez, η οποία τον περίμενε φορώντας ένα μακρύ λευκό νυφικό με ουρά, δημιουργία του Ralph Lauren. Το μόνο σίγουρο είναι πως το ζευγάρι προσπάθησε να κρατήσει το πολυσυζητημένο γεγονός όσο το δυνατόν πιο ιδιωτικό. Αστυνομικοί περιπολούσαν τον χώρο ενώ στην είσοδο του σπιτιού οι security μοίραζαν ειδικά βραχιολάκια εισόδου στους καλεσμένους.

https://www.instagram.com/p/Chgc2p2O74X

Ο διάσημος διοργανωτής εκδηλώσεων, Colin Cowie είχε φροντίσει τα πάντα για την ξεχωριστή αυτή ημέρα των δύο σταρ. Πρόκειται άλλωστε, για έναν από τους πιο επιτυχημένους στο είδος, με την αμοιβή του να κυμαίνεται από 25.000 έως και 25 εκατομμύρια δολάρια.

Ο πρώτος γάμος των Bennifer

H τραγουδίστρια και ο ηθοποιός παντρεύτηκαν στην κομητεία Clark της Nevada το Σάββατο 16 Ιουλίου 2022 και απέδειξαν πως ο πραγματικός έρωτας κερδίζει πάντα στο τέλος. Η νύφη φόρεσε δύο νυφικά, ένα ρομαντικό vintage φόρεμα με halter neck που είχε καιρό στην γκαρνταρόμπα της και ένα off-shoulder Ζuhair Murad νυφικό από δαντέλα, με μακριά μανίκια.

«Τα καταφέραμε. Η αγάπη είναι όμορφη. Η αγάπη είναι καλή. Και τελικά η αγάπη είναι υπομονετική. Είκοσι χρόνια πέρασαν. Ακριβώς αυτό που θέλαμε. Χτες το βράδυ, πετάξαμε στο Las Vegas, περιμέναμε στην ουρά για να βγάλουμε την άδεια μαζί με άλλα τέσσερα ζευγάρια, όλοι στο ίδιο ταξίδι στην παγκόσμια πρωτεύουσα του γάμου», έγραψε στην ανάρτησή της στο «On the JLo» η εκρηκτική τραγουδίστρια.

Πηγή κεντρικής: apimages.com