Ο Ben Affleck αποκάλυψε τι είναι αυτό που θέλει να αλλάξει η Jennifer Lopez πάνω του

Μαρία Ροδίτη
Ο Ben Affleck αποκάλυψε τι είναι αυτό που θέλει να αλλάξει η Jennifer Lopez πάνω του

AP Photo/Ashley Landis

Copyright 2023 The Associated Press. All rights reserved

Δύσκολα το συναντάς αυτό σε άντρα και μάλλον η Jennifer Lopez δεν είναι συνηθισμένη.

Μπορεί εμείς οι γυναίκες να κατηγορούμε τους άντρες για πολλά, όπως η τσιγκουνιά ή η έλλειψη αποφασιστικότητας, τη φλυαρία όμως δύσκολα μπορούμε να τους την προσάψουμε. Το ισχυρό φύλο δεν λέει πολλά συνήθως, δεν υπεραναλύει καταστάσεις, όπως κάνουμε εμείς, που μπορεί να μιλάμε στο τηλέφωνο με την κολλητή μας 2 ώρες και να κλείσουμε λέγοντας «θα τα πούμε από κοντά αναλυτικά».

Να, όμως, που δεν πρέπει να γενικεύουμε τα πράγματα και να τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι. Γιατί ο Ben Affleck, μάλλον μιλάει περισσότερο από όσο μπορεί να αντέξει η Jennifer Lopez. Έτσι τουλάχιστον πιστεύει ο ίδιος.

Spring queen: Η Jennifer Lopez έγινε η βασίλισσα της άνοιξης απλά και μόνο με το μανικιούρ της

Η εξομολόγηση του Ben Affleck για αυτό που «χαλάει» την Jennifer Lopez πάνω του

Για του λόγου το αληθές, κατά τη διάρκεια τη εμφάνισής του στο «The Drew Barrymore Show» την Παρασκευή (21/4), ο Ben Affleck αποκάλυψε τι θα ήθελε η σύζυγός του να αλλάξει πάνω του, αν και δεν του το έχει παραδεχθεί «ποτέ», όπως είπε. «Πιθανότατα θα ήθελε να καλλιεργήσει τη συντομία στον τρόπο που μιλάω», είπε ο ηθοποιός για την Jennifer Lopez.

Και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει, αλλά συνεχίζω και συνεχίζω και συνεχίζω. Μιλάω κυκλικά». Ενώ ολοκλήρωσε λέγοντας πως: «Δεν μου το έχει πει ποτέ, αλλά αυτό μπορώ να μαντέψω». Εν ολίγοις, η JLo θα ήθελε κάπως πιο λακωνικό τον αγαπημένο της Ben, που – παρεμπιπτόντως- την αποθέωσε στη συνέντευξη που έδωσε, αποκαλώντας τη την «πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο».

Ben Affleck, πώς είσαι πάντα σε τόσο καλή φόρμα; Δεν ρωτάμε εμείς, η Drew ρωτάει

Μετά την εξομολόγηση για την JLo, η συζήτηση συνεχίστηκε με την Drew Barrymore να απορεί πραγματικά με το πώς ο Ben διατηρείται σε τόσο καλή φόρμα. Και η απάντηση είναι αυτή που κανείς δεν θέλει να ακούει σε αυτές τις περιπτώσεις, μιας και ο Affleck παραδέχθηκε πως είναι θέμα γονιδίων. Άτιμη ζωή!

«Επιτρέψτε μου να σας πω κάτι που θα σας αναστατώσει», συνέχισε μιλώντας για την αγαπημένη του πάλι. «Η Jennifer τρώει ό,τι θέλει. Τρώει πίτσα, μπισκότα, παγωτό… τα πάντα. Γυμνάζεται και εκείνη, γυμνάζομαι κι εγώ… αλλά ως δια μαγείας εγώ δεν φαίνομαι 20 χρόνων όπως εκείνη, καταλαβαίνετε τι εννοώ; Με τέλειο δέρμα και όλα αυτά», ολοκλήρωσε.