5 + 1 χωρισμοί διάσημων γυναικών που μας έχουν αναστατώσει τελευταία

5 + 1 χωρισμοί διάσημων γυναικών που μας έχουν αναστατώσει τελευταία

Σε περίπτωση που στενοχωριέστε ότι είστε μόνες σας κοιτάξτε τα χειρότερα των celebrity και βρείτε παρηγοριά.

Ναι, ενδέχεται οι φίλες σας, εσείς και κάθε γυναίκα που ξέρετε να γκρινιάζει ότι είναι μόνητους, αλλά απ' ότι φαίνεται το φαινόμενο δεν κάνει διακρίσεις σε celebrity γυναίκες και καθημερινές «βασίλισσες». Γιατί ο χωρισμός χτυπά σε όλες τις πόρτες αδιάκριτα. Και οι διάσημες γυναίκες προσποιήθηκαν ότι δεν άκουσαν το κουδούνι αυτό αλλά αυτό δεν είχε καμία σημασία γιατί στο τέλος μόνες τους έμειναν. Άλλες το χάρηκαν, άλλες όχι.

Η Kate Bosworth νόμιζε ότι θα παντρευτεί το θεό, Alexander Skarsgard, αλλά τελικά ο κύριος την άφησε σύξυλη και την παράτησε. Η Minka Kelly, ο νέος «Άγγελος του Charlie», είδε τις μετοχές της να ανεβαίνουν και άφησε στα κρύα του λουτρού το αγόρι της που δεν ήταν και ακριβώς εμφανίσιμο και πλέον ψάχνει νέα αγάπη.

Η Blake Lively ένιωσε άνετα στην αγκαλιά στου Leonardo DiCaprio και αυτός το εκτίμησε τόσο που τελικά την έστειλε πακέτου στους παραγωγούς του Gossip Girl. Ο χωρισμός του Marc Anthony και της Jennifer Lopez ήταν η σοκαριστική είδηση της χρονιάς, καθώς ανέδειξαν το "γυναίκα-αράχνη" προφίλ της κυρίας Lopez, ενώ και η Cameron Diaz είδε ότι δεν υπάρχει χαρά στους αθλητές και έστειλε με κούριερ τον κύριο Rodriguez για να ξαναμπεί μόνη της στην κούρσα για την αναζήτηση της αγάπης.

Τέλος, μπορεί η Demi Moore να μην έχει χωρίσει τον Ashton Kutcher ακόμα, αλλά μάλλον και η ώρα αυτή πλησιάζει, έτσι και να μη θέλουμε να τους ματιάσουμε ή να τους γρουσουζέψουμε, ό,τι και να πούμε δεν θα έχει καμία σημασία.