Το ποστ της Γερμανού μετά το φινάλε και η απάντηση του κόσμου γι αυτό που την ξεχωρίζει

Το ποστ της Γερμανού μετά το φινάλε και η απάντηση του κόσμου γι αυτό που την ξεχωρίζει

Έχοντας πάρει το πράσινο φως για να συνεχίσει να μας κάνει παρέα τα Σαββατοκύριακα στον Άλφα, η Ναταλία Γερμανού έριξε αυλαία για τη φετινή σεζόν και στο ποστ της στο Instagram τα είπε όλα. 

Το «Καλύτερα δεν γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού και της τηλεοπτικής της παρέας έριξε αυλαία για φέτος στον Άλφα και η παρουσιάστρια έδωσε μια υπόσχεση για «καλύτερα... γίνεται» την επόμενη σεζόν.

Με ένα ποστ που έδωσε αξία στην ομάδα, η Γερμανού έγραψε χαρακτηριστικά:

«Το φινάλε μιας σεζόν γεμάτης, χορταστικής, αγαπησιάρικης. Ευγνώμων για την ομάδα μου, για τους φίλους μου, την τηλεοπτική μου οικογένεια! Θα τους δείτε όλους στις φωτογραφίες. Απο τον ceo του @alphatv τον κ. Μανώλη Δραϊνάκη που χαμογελάει όρθιος ανάμεσα μας στο τραπέζι μεχρι φυσικά την αγαπημένη ομάδα των τεχνικών που τα δίνουν όλα κάθε σ/κ πίσω απο τις κάμερες.
Σας ευχόμαστε ένα καλοκαίρι με υγεία και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το Σεπτέμβριο με μια υπόσχεση : Καλύτερα ... γίνεται»!

https://www.instagram.com/p/CufpQg6M1lB/

Στο ποστ της Ναταλίας με την ομάδα της, το κοινό, έδωσε την απάντηση του, εξηγώντας μέσα από σχόλια, γιατί η τηλεοπτική παρέα της Γερμανού ξεχώρισε φέτος χάρη σε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά της:

«Δείξατε απόλυτο σεβασμό σε όλους (τηλεθεατές & καλεσμένους), κάτι που είναι πραγματικά δυσεύρετο στις μέρες μας. Ευχόμαστε πολλές σεζόν ακόμη! Καλό καλοκαίρι» ήταν ένα από τα σχόλια και ακολούθησε το παρακάτω στο Twitter.

Το ευχαριστώ της Ναταλίας στον αέρα της εκπομπής της:

Με καλεσμένο τον πρώην και καλό της φίλο Θάνο Καλλίρη, η Ναταλία έκλεισε τη φετινή σεζόν με ένα πλατύ χαμόγελο και τονίζοντας:

«Με αυτά και μ’ αυτά, ολοκληρώνεται μια ακόμη τηλεοπτική σεζόν για το Καλύτερα δε γίνεται”. Η 5η κατά σειρά. Έχω να πω διάφορα πράγματα. Δε θα τα πω όμως όλα, σας υπόσχομαι. Θέλω να πω ότι, λένε ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Έτσι έγραψε και η ομάδα του γραφείου Τύπου όταν ανακοίνωσε την επίσημη ανανέωση.

Θέλω λοιπόν να πω Γιάννη, Δημήτρη, Ναταλία, Εβελίνα, Παναγιώτη, ότι σας ευχαριστώ πάρα πολύ που ανανεώσατε την εμπιστοσύνη σας σε εμένα. Εγώ έτσι το εισέπραξα. Για μένα ήταν κάτι παραπάνω από ανανέωση σύμβασης, ήταν ανανέωση εμπιστοσύνης και αγάπης. Νιώθω πολύ τυχερή που σας έχω και εσάς και όλα τα παιδιά που δουλεύουν γι’ αυτή την εκπομπή, Και βέβαια, ευχαριστώ εσάς. Η δική σας ψήφος εμπιστοσύνης, ακόμα και κάτω από αντίξοες συνθήκες, σε δύσκολα θέματα, σε δύσκολες στιγμές που νιώθαμε να περπατάμε σε τεντωμένο σχοινί, μας κράτησε.

Πολλές φορές έκανα και λάθη τα οποία μετάνιωσα και ζήτησα συγγνώμη. Δε τη φοβάμαι καθόλου τη δημόσια συγγνώμη. Έτσι όπως ζήτησα συγγνώμη, το ίδιο γενναιόδωρα σας λέω ένα τεράστιο “Ευχαριστώ”. Υποσχόμαστε ότι την ερχόμενη χρονιά θα είμαστε πολύ καλύτεροι. Νομίζω ότι μπορούμε να το υποσχεθούμε αυτό».