Ο Damiano David των Maneskin μπορεί να χώρισε αλλά το «ζει» με Νίκο Βέρτη στo Instagram του

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Damiano David των Maneskin μπορεί να χώρισε αλλά το «ζει» με Νίκο Βέρτη στo Instagram του

Ο frontman του ιταλικού συγκροτήματος Maneskin αν και άθελά του αποκάλυψε άκομψα τον χωρισμό του από τη σύντροφό του, φαίνεται πως είναι λάτρης της ελληνικής μουσικής και κυρίως του Νίκου Βέρτη.

Tο ιταλικό συγκρότημα Maneskin το γνωρίσαμε μέσα από τη μεγαλειώδη νίκη του στη Eurovision το 2021 με το τραγούδιZitti E Buoni και από τότε κάπως αγαπήσαμε λίγο παραπάνω τα ιταλικά.

Ο δε frontman του συγκροτήματος, ο Damiano David, αν και αρκετά νεαρός σε ηλικία, αφού φέτος έκλεισε τα 24, κατάφερε να γίνει talk of the town τόσο με την rock n' roll εμφάνισή του όσο και με την σκηνική του παρουσία τόσο στη σκηνή της Eurovision, όσο και κατά τη διάρκεια των συναυλιών του συγκροτήματος.

Ο χωρισμός του από την μακροχρόνια σχέση του με την Giorgia Soreli

Ένας ακόμα λόγος που μάς είχε τραβήξει το ενδιαφέρον ο Damiano David ήταν το γεγονός πως, αν και τόσο νέος, είχε μακροχρόνια σχέση με το μοντέλο και influencer Giorgia Soreli, με την οποία μάλιστα ο ίδιος δήλωνε πολύ ερωτευμένος, ενώ με ανάρτησή του είχε αποκαλύψει πως οι δυο τους είχαν αρραβωνιαστεί κιόλας, τέσσερα χρόνια μετά την έναρξη της σχέσης τους.

Η 27χρονη Giorgia Soreli, αφότου έγινε ευρύτερα γνωστή η σχέση της με τον τραγουδιστή των Maneskin, είχε μιλήσει ανοιχτά και για το πρόβλημα υγείας, το οποίο αντιμετώπιζε και ο σύντροφός της το είχε θα έλεγε κανείς σεβαστεί και αποδεχτεί. Η ίδια πάσχει από χρόνιο πυελικό πόνο, ο οποίος επηρεάζει το κατώτερο γυναικείο γεννητικό σύστημα της γυναίκας. Αν και πρόκειται για μια «αόρατη ασθένεια», επηρεάζει περίπου το 10% των γυναικών.

https://www.instagram.com/p/CnJ-L5jqikQ/

Ωστόσο, τον Ιούνιο που μας πέρασε έγινε γνωστός ο χωρισμός του ζευγαριού ύστερα από 6 χρόνια, με έναν λίγο άκομψο θα έλεγε κανείς τρόπο. Ουσιαστικά, κυκλοφόρησε ένα βίντεο στο Tik Tok που έδειχνε τον Damiano David να φιλιέται με κάποια άλλη γυναίκα, την ώρα που κανείς δεν γνώριζε ότι ο ίδιος έχει χωρίσει με την επί χρόνια σύντροφό του.

Όπως ήταν φυσικό, ο ίδιος αισθάνθηκε άσχημα και μέσα από Instagram story του ανακοίνωσε πως εκείνος και η Giorgia Soreli είχαν χωρίσει ενώ ζήτησε και συγγνώμη για τον τρόπο που μαθεύτηκαν τα νέα. Όσο για τη γυναικεία παρουσία που βρέθηκε μαζί του στο βίντεο, πρόκειται για την Martina Talieni, η οποία είναι φίλη της Victoria, του γυναικείου μέλους του συγκροτήματος.

https://www.instagram.com/p/CMlB6R_pBLT/

Η Giorgia Soleri, βέβαια ύστερα από όλα αυτά παραδέχτηκε μέσα από κείμενο που δημοσίευσε στα social media της πως η σχέση τους δεν ήταν ποτέ μονογαμική και πως δεν έφταιγε αυτό για τον χωρισμό τους.

O Damiano ακούει... Βέρτη

Εντύπωση έκανε στους Έλληνες ακολούθους του Ιταλού τραγουδιστή πως ο ίδιος σήμερα δημοσιεύοντας στα stories του στο Instagram την μουσική που του αρέσει να ακούει, φάνηκε να έχει μια ιδιαίτερη προτίμηση και στην ελληνική μουσική και πιο συγκεκριμένα στον Νίκο Βέρτη. Ο Damiano David, λοιπόν διασκέδαζε ακούγοντας το τραγούδι «Αν είσαι ένα αστέρι» του Νίκου Βέρτη ενώ στην ανάρτησή του πρόσθεσε την ελληνική σημαία και ένα emoji καρδούλα, θέλοντας να δείξει την αγάπη που ενδεχομένως έχει στην χώρα μας και την ελληνική μουσική.

360041752_293659806450868_8462582218608050867_n.jpg