Η Kristin Davis και η Charlotte του Sex and the City έχουν μια πολύ βασική διαφορά

Η Kristin Davis και η Charlotte του Sex and the City έχουν μια πολύ βασική διαφορά

Η Kristin Davis και η Charlotte του Sex and the City και του And Just Like That, είναι σχεδόν αντίθετες σε ένα πολύ συγκεκριμένο θέμα.

Η Kristin Davis υποδύεται την Charlotte York εδώ και 25 χρόνια, ξεκινώντας από το "Sex and the City" και πλέον στο "And Just Like That". Μετά από τόσα χρόνια, είναι δύσκολο να διαχωρίσεις τον χαρακτήρα από τον ηθοποιό, αλλά οι δύο τους έχουν μια πολύ βασική διαφορά.

Τι ξεχωρίζει την Kristin Davis από την Charlotte εδώ και τόσα χρόνια

Η Kristin Davis, γνωστή για τον ρόλο της ως Charlotte York Goldenblatt στην επιτυχημένη σειρά "Sex and the City", μοιράστηκε πρόσφατα πληροφορίες για την προσωπική της ζωή και πώς αυτή διαφέρει από τον αγαπημένο χαρακτήρα.

Σε μια ειλικρινή συζήτηση στο podcast Best Friend Energy που φιλοξενούν οι Clea Shearer και Joanna Teplin, η Davis αποκάλυψε ότι ενώ υπάρχει μια ουσία της Charlotte στην προσωπικότητά της, ακολουθούν πολύ διαφορετικό τρόπο ζωής.

Στα 58 της χρόνια, η Ντέιβις αποκάλυψε ότι δεν έχει παντρευτεί ποτέ και δεν αποτέλεσε ποτέ στόχο ή εστίαση στη ζωή της. Αυτό έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την Charlotte, της οποίας η επιδίωξη να βρει τον τέλειο άντρα για να παντρευτεί είναι βασικό της χαρακτηριστικό.

And Just Like That... η Kristin Davis μιλά για fillers, botox και τη μάχη με τον νεότερο εαυτό της

Γι' αυτό μάλιστα καθ' όλη τη διάρκεια της αρχικής σειράς που ήταν αφοσιωμένη στο να βρει τον τέλειο άντρα για να παντρευτεί, την αποκαλούσαν αθεράπευτα ρομαντική. Όταν η Teplin το σημείωσε αυτό, λέγοντας ότι ο γάμος ήταν "το όλο θέμα της Charlotte", η Davis παρατήρησε ότι εκεί ήταν που ήρθε η υποκριτική της ικανότητα.

https://www.instagram.com/p/CsWVYwisXMo/

"Το ξέρω. Επιτρέψτε μου να σας πω, ότι αυτό χρειάστηκε αρκετό acting. Πραγματικά χρειάστηκε", είπε ο η ηθοποιός γελώντας.

"Αγχωνόμουν εκείνες τις μέρες, όταν είχα μια παράγραφο σε μια σελίδα με όλους… τους κανόνες και τον γάμο και τα σχετικά, και ω Θεέ μου, σκεφτόμουν: 'Πώς θα το κάνω αυτό και πώς να το κάνω να φαίνεται αληθινό και πιστευτό;'"

Παρά το γεγονός ότι δεν έχει προσωπική εμπειρία με γάμους, η Davis θυμήθηκε μια από τις αγαπημένες της στιγμές στη σειρά, που ήταν όταν γυρίζανε τον γάμο της Charlotte με τον πρώτο της σύζυγο, Dr. Trey MacDougal (τον υποδύεται ο Kyle MacLachlan). Εξέφρασε την ευχαρίστησή της για την εμπειρία αυτή, παρόλο που προσωπικά δεν ταυτίζεται ως "κορίτσι του γάμου".

"Δεν είμαι παντρεμένη. Δεν έχω παντρευτεί ποτέ. Δεν είναι το στυλ μου. Ποτέ δεν επικεντρώθηκα σε αυτό", πρόσθεσε. "Δεν ήταν ποτέ ο στόχος."

"Μου άρεσε πολύ ο πρώτος μου γάμος. Δεν είμαι και πολύ κορίτσι των γάμων, αλλά, ξέρετε, η Charlotte τον λάτρεψε, οπότε τον λάτρεψα κι εγώ", πρόσθεσε χαριτολογώντας.

Τι πιστεύει η Cynthia Nixon για το αν η Kim Cattrall θα επιστρέψει κανονικά στο «And Just Like That»

Βέβαια, μίλησε και για την εμπειρία της να διαλέξει η ίδια το νυφικό της Charlotte - μαζί με τον σχεδιαστή κοστουμιών της σειράς, τους εκτελεστικούς παραγωγούς και τους σεναριογράφους.

"Πρέπει να δοκίμασα 35 φορέματα Vera Wang. Στην κυριολεξία, έχω μια στοίβα φπολωτογραφιών τεράστια με εμένα με νυφικά", θυμήθηκε η Kristin Davis. "Αυτό που κέρδισε ήταν τόσο περίεργο γιατί δεν είναι καθόλου το στυλ μου. Δεν θα φορούσα ποτέ αυτό το φόρεμα, αν παντρευόμουν".

Η 2η σεζόν του "And Just Like That" βρίσκεται σχεδόν στα μισά του κύκλου, με τα νέα επεισόδια να είναι διαθέσιμα στο VodafoneTV.