And Just Like That... η Kristin Davis μιλά για fillers, botox και τη μάχη με τον νεότερο εαυτό της

And Just Like That... η Kristin Davis μιλά για fillers, botox και τη μάχη με τον νεότερο εαυτό της
©2022 Evan Agostini

Η Kristin Davis του Sex and The City και του And Just Like That, μιλάει για τον «ανελέητο χλευασμό» που έχει δεχθεί για τα fillers και τα botox.

Η Kristin Davis μιλάει με ειλικρίνεια για την εμπειρία της με τα fillers και τo Botox αλλά και για τον καταιγισμό των αρνητικών σχολίων που έχει υποστεί στο διαδίκτυο σχετικά με την εμφάνισή της.

And Just Like That... ξέρουμε όλα όσα χρειαζόμαστε για την 2η σεζόν και είναι πολλά

Kristin Davis: «Έχω ρίξει κλάμα γι' αυτό»

Η Kristin Davis, η Charlotte του "Sex and The City" και του "And Just Like That", σε νέα συνέντευξή της στην Telegraph μίλησε για τις επεμβάσεις ομορφιάς που έχει ασχοληθεί όλα αυτά τα χρόνια, εξηγώντας ότι «είναι δύσκολο να έρχεσαι πάντα αντιμέτωπος με τον νεότερο εαυτό σου».

Η 58χρονη ηθοποιός αποκάλυψε την αλήθεια πίσω από τη χρήση των fillers (ενέσιμα εμφυτεύματα), ενώ πρόσθεσε ότι έχει "γελοιοποιηθεί ανελέητα" για τη χρήση της αισθητικής θεραπείας.

«Είναι δύσκολο να έρχεσαι συνεχώς αντιμέτωπος με τον νεότερο εαυτό σου. Και είναι πρόκληση να θυμάσαι ότι δεν χρειάζεται να μοιάζεις έτσι. Το διαδίκτυο θέλει να το κάνεις - αλλά επίσης δεν θέλει να το κάνεις. Είναι πολύ διχασμένοι…».

Περιγράφοντας την πορεία της, είπε ότι ξεκίνησε αρχικά με Botox αλλά «δεν έκανε τίποτα άλλο για πολύ καιρό» πριν δοκιμάσει τα fillers.

«Έχω κάνει fillers και ήταν καλά, και έχω κάνει fillers και ήταν άσχημα», παραδέχεται η Kristin Davis. "Έπρεπε να τα αφαιρέσω και με γελοιοποίησαν ανελέητα. Και έχω ρίξει δάκρυα γι' αυτό. Είναι πολύ αγχωτικό».

Η Davis επεσήμανε ότι «ο κόσμος μας κατηγορεί προσωπικά όταν κάτι πάει στραβά», αλλά τόνισε ότι ο ένοχος είναι ο γιατρός. Σχετικά με το θέμα των χειλιών της, αποκάλυψε ότι «κανείς δεν μου είπε ότι δεν φαίνονται καλά για πολύ καιρό», πριν μοιραστεί ότι οι καλοί της φίλοι ήταν αυτοί που τελικά την επανέφεραν στην πραγματικότητα.

And Just Like That θα δούμε την Kristin Davis τον Ιούλιο

To "And Just Like That", το spin-off της διάσημης σειράς "Sex and the City", επιστρέφει με την δεύτερη σεζόν του στο HBO στις 22 Ιουλίου.

Εκτός από την αφίσα και το trailer για τον επερχόμενο κύκλο, σάλο έκανε ή είδηση πως ένας αγαπημένος χαρακτήρας που είχε αποχωρήσει, θα επιστρέψει. Ποιος άλλος, από την Samantha!

«And just like that» η Kim Cattrall επέστρεψε στον ρόλο της Samantha Jones: Το χρονικό της κόντρας

https://www.instagram.com/p/p

Σύμφωνα με το New York Post, η 66χρονη Kim Cattrall έχει γυρίσει τις σκηνές της κάτω από άκρα μυστικότητα τον Μάρτιο, με την εμφάνισή της σειρά να την περιμένουμε ίσως προς το τέλος της δεύτερης σεζόν, για να μας κρατήσει σε αγωνία και προσμένουμε και την τρίτη. Δεν έχει δοθεί βέβαια ακόμα πράσινο φως ανανέωσης, αλλά δεν είναι καθόλου απίθανο το HBO να ανακοινώσει και τρίτο κύκλο.

Το fabulous (πλέον) τρίο Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon και Kristin Davis εννοείται επιστρέφει, μαζί με τους Karen Pittman ως Dr. Nya Wallace, Nicole Ari Parker ως Lisa Todd Wexley, Sarita Choudhury ως Seema Patel και Sara Ramírez aως Che Diaz. Επιστρέφει επίσης ο αποξενωμένος σύζυγος της Miranda, Steve του David Eigenberg και ο Aidan Shaw του John Corbett.

«Αν είσαι τυχερή, ό,τι και να σου δίνει η ζωή, μπορείς πάντα να βασίζεσαι στους πιο κοντινούς σου φίλους να είναι εκεί» ξεκινάει να μας λέει η Carrie στο πρώτο trailer γιατί αυτή είναι και η ουσία της επερχόμενης σεζόν.

Από την αποκάλυψη μιας "λίστας MILF" στο σχολείο, μέχρι την απότομη ανακοίνωση της Lily Goldenblatt ότι είναι έτοιμη να αρχίσει να κάνει σεξ, η δεύτερη σεζόν φαίνεται να είναι μια ταραχώδης περίοδος στη ζωή της επιδεικτικά και συναρπαστικά stylish ομάδα που βλέπει τις Carrie Bradshaw, Miranda Hobbes και Charlotte York Goldenblatt να κατακτούν την Νέα Υόρκη στα 50 τους.