«Οι άνθρωποι είναι οι χειρότεροι»: Η Mandy Moore έπεσε θύμα της πιο περίεργης κλοπής

«Οι άνθρωποι είναι οι χειρότεροι»: Η Mandy Moore έπεσε θύμα της πιο περίεργης κλοπής
Invision

Η Mandy Moore έπιασε τον δράστη στα πράσα να της κλέβει το καροτσάκι που είχε παραγγείλει και το μοιράστηκε στα social media.

Και οι διάσημοι μπορούν να πέσουν θύματα κλεφτών που τους αρπάζουν πράγματα από το μπαλκόνι, όχι μόνο εμείς. Η Mandy Moore έχασε ένα καροτσάκι για το παιδί της που είχε παραγγείλει και τελικά βρήκε την απάντηση στο σύστημα ασφαλείας της.

Mandy Moore: «Οι άνθρωποι είναι οι χειρότεροι»

Η Mandy Moore, γνωστή για τον ρόλο της στο "This Is Us", έπεσε πρόσφατα θύμα ενός ληστή, που της έκλεψε ένα καροτσάκι που είχε παραγγείλει για τον γιο της. Το περιστατικό καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας και η 39χρονη ηθοποιός, μαζί με τον σύζυγό της, μουσικό Taylor Goldsmith, μοιράστηκαν το υλικό στο Instagram.

Το Χόλιγουντ έκλεισε: Ηθοποιοί κατεβαίνουν σε ιστορική απεργία και όλοι οι αστέρες είναι ενωμένοι

Κοινοποιώντας μια εικόνα του κλέφτη εν δράσει, η Moore εξέφρασε την απογοήτευσή της για το περιστατικό, γράφοντας: "Οι άνθρωποι είναι οι χειρότεροι". Εξήγησε ότι είχε επικοινωνήσει με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών και την FedEx, υποστηρίζοντας ότι το καροτσάκι δεν είχε παραδοθεί. Ωστόσο, ο σύζυγός της τής έστειλε ένα βίντεο, το οποίο αποκαλύπτει τον κλέφτη να φεύγει με το μεγάλο κουτί από μπροστά από την πύλη ασφαλείας τους.

mandy-moore.jpg

Η Mandy Moore πρόσθεσε: "Αυτός ο τύπος παρακολουθούσε για μια ώρα ενώ το κουτί ήταν έξω και στη συνέχεια ανέβηκε σε μια πλευρά του λόφου για να τα αρπάξει", εκφράζοντας την απογοήτευση και τον θυμό της με μια σειρά από θυμωμένα emojis.

Η ηθοποιός και ο σύζυγός της καλωσόρισαν το δεύτερο παιδί τους, τον Oscar Bennett Goldsmith, τον Οκτώβριο. Ο μεγαλύτερος γιος τους, August Harrison Goldsmith, γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 2021 και τον αποκαλούν χαϊδευτικά Gus. Το κλεμμένο καροτσάκι προοριζόταν για τον μικρότερο γιο τους, τον Ozzie.

Οι ληστές βεραντών έχουν γίνει ένα θλιβερό ζήτημα τα τελευταία χρόνια, με τους κλέφτες να στοχεύουν σε πακέτα που μένουν αφύλακτα έξω από τα σπίτια. Το περιστατικό αυτό χρησιμεύει ως υπενθύμιση για τους πολίτες να λαμβάνουν επιπλέον προφυλάξεις και να εξετάζουν εναλλακτικές μεθόδους παράδοσης για να διασφαλίσουν την ασφάλεια των δεμάτων τους.

Η ανάρτηση της Mandy Moore στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τράβηξε την προσοχή στο θέμα και προκάλεσε συζητήσεις σχετικά με την ανάγκη για αυξημένα μέτρα ασφαλείας και αυστηρότερες ποινές για τους ληστές. Όσον αφορά στο κλεμμένο καροτσάκι, η Mandy Moore ελπίζει ότι με την κοινοποίηση του βίντεο, ο κλέφτης θα εντοπιστεί και θα λογοδοτήσει για τις πράξεις του.

https://www.instagram.com/p/Cj_jlVyPu1v/

Η Ahsoka έχει νέο trailer και ετοιμάζεται να μεγαλώσει κι άλλο το σύμπαν του Star Wars

Η νέα οικογένεια της Mandy Moore & η νέα της σειρά

Όσο για τη νέα νοεσύστατη τετραμελής οικογένεια, φαίνεται να έχει προσαρμοστεί πολύ καλά στη νέα δυναμική της. Μόλις τον περασμένο μήνα, η ηθοποιός απέτισε έναν στοργικό φόρο τιμής στον Goldsmith για την Ημέρα του Πατέρα.

"Έγραφες τραγούδια για την προπόνηση του Little League πολύ πριν παντρευτούμε, οπότε είχα *κάποια* υποψία ότι το να είσαι μπαμπάς ήταν κάτι στο οποίο θα ήσουν εξαιρετικός, αλλά πραγματικά δεν είχα ιδέα πόσο εξαιρετικός και φυσικός θα ήσουν μέχρι να το κάνουμε."

"Θαυμάζω όλα όσα φέρνεις στο τραπέζι - την υπομονή σου, την ευγενική σου φύση, την προθυμία σου να αλλάξεις πάνα ή να σηκωθείς με ένα μωρό που κλαίει χωρίς να το ζητήσω ποτέ ή να τρέξεις και να μπεις στο χώμα με ένα πολύ δραστήριο νήπιο ανά πάσα στιγμή….την ικανότητά σου να πείσεις τον Gus να φάει κάτι που αρνιόταν κατηγορηματικά μαζί μου ή να προκαλέσεις το άμεσο γέλιο του Ozzie, τη μουσική σου επιμέλεια για τα αγόρια μας - η οποία είναι ΚΟΡΥΦΗ… Θα μπορούσα να συνεχίσω και να συνεχίσω…." είπε. "Δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα κάνουμε αυτό το ταξίδι της γονεϊκότητας μαζί. Οι 3 μας είμαστε οι πιο τυχεροί που σε έχουμε, Τ. Σε αγαπάω μέχρι το φεγγάρι και Χρόνια Πολλά για την Ημέρα του Πατέρα!!!".

https://www.instagram.com/p/Cto_K6OpyNf/

Νωρίτερα φέτος, η Moore επέστρεψε στα γυρίσματα για το "Dr. Death" του Peacock. Η Mandy Moore συμμετείχε στη δεύτερη σεζόν της ανθολογικής crime σειράς, που θα έχει πρωταγωνιστή τον Edgar Ramirez στον ρόλο ενός διάσημου χειρουργού. Στη σειρά, η Moore υποδύεται την Benita Alexander, μια δημοσιογράφο που "πέφτει σε ένα θυελλώδες ειδύλλιο" με τον Paolo Macchiarini (Ramirez), έναν Ιταλό χειρουργό γνωστό για την έρευνά του στην αναγεννητική ιατρική. Ωστόσο, δεν αργεί να έρθει η στιγμή που θα ανακαλύψει πολλά περισσότερα γι' αυτόν απ' όσα πίστευε.

Σύμφωνα με την Peacock, η νέα σεζόν θα εξιστορήσει την καριέρα και την πτώση του Macchiarini, οι καινοτόμες επεμβάσεις του οποίου του χάρισαν το παρατσούκλι "Miracle Man". Ωστόσο, όταν η Alexander τον πλησιάζει για ένα ρεπορτάζ, σύντομα μαθαίνει πόσο μακριά θα φτάσει για να προστατεύσει τα μυστικά του, ενώ μια ομάδα γιατρών στην άλλη άκρη του κόσμου κάνει τις δικές της συγκλονιστικές ανακαλύψεις που θέτουν τα πάντα υπό αμφισβήτηση.

Milan Kundera και σινεμά: Από τις μικρές ιστορίες στις μεγάλες μεταφορές και το αναμενόμενο τέλος