Η Ahsoka έχει νέο trailer και ετοιμάζεται να μεγαλώσει κι άλλο το σύμπαν του Star Wars

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
Η Ahsoka έχει νέο trailer και ετοιμάζεται να μεγαλώσει κι άλλο το σύμπαν του Star Wars

©2023 Disney και οι συνδεδεμένες με αυτή εταιρείες

©2023 Lucasfilm Ltd. & TM. All Rights Reserved.

Νέες πληροφορίες και looks για όλους: από την Ahsoka και την Sabine, μέχρι τους Hera, Baylan, Shin και τον Grand Admiral. Όλα στο νέο trailer της πολυαναμενόμενης σειράς.

Νέες λεπτομέρεις και νέα looks για όλους: από την Ahsoka και την Sabine, μέχρι τους Hera, Baylan, Shin και τον Grand Admiral. Όλα στο φρέσκο trailer της πολυαναμενόμενης σειράς του Disney+.

May the 4th: Οι γυναίκες του Star Wars Universe από την πιο αγαπημένη στην πιο υπερλατρεμένη

Η Ahsoka έτοιμη για Force και μάχες για τον Αύγουστο

Tο Disney+ έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer και νέα αφίσα για την πολυαναμενόμενη σειρά "Star Wars: Ahsoka" της Lucasfilm. Η σειρά θα είναι διαθέσιμη στη χώρα μας με τα δύο πρώτα επεισόδια την ημέρα της πρεμιέρας, 23 Αυγούστου, αποκλειστικά στο Disney+.

Τοποθετημένη χρονικά μετά την πτώση της Αυτοκρατορίας, η νέα σειρά, ακολουθεί την Τζεντάι, Ασόκα Τάνο, που διερευνά μια ανερχόμενη απειλή στον ευάλωτο γαλαξία.

Στο "Ahsoka" πρωταγωνιστούν οι Rosario Dawson, Natasha Liu Bordizzo, Mary Elizabeth Winstead, Ray Stevenson, Ivanna Sakhno, Diana Lee Inosanto, David Tennant, Lars Mikkelsen και Eman Esfandi. Τα επεισόδια σκηνοθετούν οι Dave Filoni, Steph Green, Peter Ramsey, Jennifer Getzinger, Geeta Vasant Patel και Rick Famuyiwa. Ο Dave Filoni είναι ο επικεφαλής σεναριογράφος και εκτελεστικός παραγωγός μαζί με τους Jon Favreau, Kathleen Kennedy, Colin Wilson και Carrie Beck. Η Karen Gilchrist είναι συν-εκτελεστική παραγωγός.

Η Ahsoka πρόκειται για μία από τις πιο δυναμικές φιγούρες από το σύμπαν του Star Wars, που μέχρι μέχρι πριν δύο χρόνια δεν είχαμε δει ποτέ σε live-action, παρά μόνο στις animation σειρές Star Wars Clone Wars και Rebels. Πρώτη της live-action εμφάνιση έγινε μέσα από τα Mandalorian και Book of Boba Fett, με τον χαρακτήρα να ενσαρκώνει η Rosario Dawson. Έχοντας εντυπωσιακό ιστορικό αφού πρόκειται για πρώην Jedi Padawan του Anakin που όμως δεν ακολούθησε το Dark Side, η Disney και η Lucasfilm μας έκανε τη χάρη να ετοιμάσει σόλο σειρά για τον αγαπημένο αυτόν χαρακτήρα που θα δούμε τον Αύγουστο.

Emmys 2023: Στα ύψη το Succession, ρεκόρ ο Perdo Pascal και απρόσμενες υποψηφιότητες