Χωρίζουν Joe Manganiello και Sofia Vergara; Η παγωμάρα στα social media

Χωρίζουν Joe Manganiello και Sofia Vergara; Η παγωμάρα στα social media

Τα γενέθλια της Vergara απέδειξαν πως το ζευγάρι βιώνει μια μεγάλη κρίση στη σχέση του.

Σύννεφα στον παράδεισο; Οι fans της Sofia Vergara και του Joe Manganiello αναρωτιούνται αν το αγαπημένο τους ζευγάρι θα ξεπεράσει μία από τις πιο σοβαρές όπως φαίνεται κρίσεις στον γάμο του.

Τα πηγαδάκια του Hollywood μιλούν εδώ και καιρό για κρίση στη σχέση του ζευγαριού και τα γενέθλια της Sofia αλλά και το ξερό «χρόνια πολλά Sofia» του Manganiello έκαναν τους fans να αναρωτιούνται γιατί ο Joe ευχήθηκε με μια παλιά φωτογραφία στην αγαπημένη του στα social και με μια τόσο απλή ευχή.

Επτά χρόνια φαγούρα;

Την ίδια στιγμή η Vergara το ζούσε με τις φίλες της στην Ιταλία απολαμβάνοντας ένα δείπνο στο Κάπρι.

https://www.instagram.com/reel/Cuib0HGt1Cc/

Βέβαια και στο προφίλ της Vergara δεν έλειψαν τα σχόλια για το που βρίσκεται ο σύζυγος της Sofia και γιατί γιορτάζει μόνη.

Και όχι μόνο δεν είδαμε τον Joe μαζί της, ο Manganiello δεν έκανε κάποιο σχόλιο, κάτι που δεν συνηθίζει. Το ζευγάρι είναι παντρεμένο τα τελευταία επτά χρόνια και δεν θέλησε να σχολιάσει τη φάση που βρίσκεται στην Page Six.

Ο γάμος έλαβε χώρα τον Νοέμβριο του 2015 στο Palm Beach, μετά από έναν χρόνο σχέσης.

Η Vergara έχει έναν γιο τον 31χρονο Manolo από τον γάμο της με τον Joe Gonzalez και στην επέτειο επτά ετών γάμου με τον Joe είχε δημοσιεύσει ένα καρουζέλ φωτογραφιών γράφοντας πόσο αγαπά τον καλό της.

Η Sofia Vergara ήταν στη μετεφηβεία και ζούσε στην Κολομβία όταν απέκτησε τον γιο της, Manolo Gonzalez Vergara. Ήταν 19 ετών όταν παντρεύτηκε τον σύντροφό της με τον οποίο είχε σχέση από το σχολείο, ωστόσο, λίγο καιρό αργότερα πήρε διαζύγιο και τελικά εκείνη και ο Manolo μετανάστευσαν στις ΗΠΑ.

Vergara και Manganiello δεν απέκτησαν παιδιά και η Sofia ήταν σε δικαστική διαμάχη με τον πρώην της Nick Loeb. Κατά τη διάρκεια της τετραετούς σχέσης του, το ζευγάρι είχε προχωρήσει σε εξωσωματική γονιμοποίηση και κατόπιν σε κατάψυξη των εμβρύων. Μετά τον χωρισμό τους, ο Loeb διεκδίκησε τα έμβρυα και η διαμάχη του πρώην ζευγαριού έφτασε στις αίθουσες των δικαστηρίων, με τον επιχειρηματία να ζητά την πλήρη επιμέλεια των εμβρύων. Αυτό πρακτικά σήμαινε ότι θα μπορούσε να εμφυτεύσει τα έμβρυα σε άλλη γυναίκα, αν το επιθυμούσε. Ωστόσο, το Εφετείο στη Λουιζιάνα αρνήθηκε το αίτημα του Nick και κανένας από τους δύο δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τα γονιμοποιημένα ωάρια χωρίς τη γραπτή συναίνεση του άλλου.

H Sofía Vergara έγινε 51 ετών και έχει φέτος δύο σοβαρούς λόγους για να γιορτάσει