Ariana Grande, Brad Pitt, Priyanka Chopra και όλοι οι celebrities στον ιστορικό τελικό του Wimbledon

Ariana Grande, Brad Pitt, Priyanka Chopra και όλοι οι celebrities στον ιστορικό τελικό του Wimbledon
Copyright 2023 The Associated Press. All rights reserved

Ο τελικός του Wimbledon δεν είχε μόνο μια ιστορική νίκη, αλλά και ιστορικές celebrities εμφανίσεις.

Μπορεί να αργήσουμε να δούμε επίσημες εμφανίσεις ηθοποιών λόγω της απεργίας, αλλά ευτυχώς έχουμε το Wimbledon.

Σε έναν συναρπαστικό τελικό, με μια ιστορική ανατροπή, celebrities από κάθε κλάδο -σινεμά, μουσική, παλάτια- έσπευσαν να παρακαλουθήσουν ένα από τα πιο διάσημα και high-prestige τουρνουά του κόσμου: το Wimbledon. Από Ariana Grande και Brad Pitt, μέχρι Kate Middleton και Priyanka Chopra, πάμε να δούμε όσους έδωσαν το λαμπερό παρών.

Ο ιστορικός τελικός Wimbledon και οι ιστορικές εμφανίσεις

Ο Carlos Alcaraz, έγινε το πιο λαμπρό αστέρι της γενιάς του τένις μετά τους Big Three και έκανε αυτό που κανένας δεν μπόρεσε να κάνει εδώ και πέντε χρόνια: να νικήσει τον Novak Djokovic στο Wimbledon. Έχοντας μόνο έναν τίτλο Grand Slam στις πλάτες του, ο 20χρονος Ισπανός τεννίστας αποδείχτηκε ο πιο άξιος αντίπαλος του Νόλε.

Ποιες ταινίες και blockbuster επηρεάζονται από την απεργία των ηθοποιών

Αν και η δράση ήταν στο πράσινο γήπεδο του Wimbledon, φέτος αρκετή "δράση" είχαν και οι κερκίδες. Σε μια επίδειξη λάμψης και ενθουσιασμού, μια μεγάλη λίστα από celebrities κατέβηκαν στο All England Lawn Tennis and Croquet Club για να παρακολουθήσουν τη συγκλονιστική αναμέτρηση μεταξύ. Στην ελίτ συγκέντρωση συμμετείχαν A-listers από διάφορους χώρους, προσθέτοντας μια επιπλέον δόση λάμψης και γοητείας στη διάσημη διοργάνωση.

Στα εκτός του γηπέδου, ένα από τα σημαντικότερα highlights της βραδιάς ήταν η σπάνια δημόσια εμφάνιση της Ariana Grande, η οποία τίμησε την εκδήλωση μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της στο "Wicked", Jonathan Bailey. Το "Thank U, Next" κορίτσι φάνηκε να απολαμβάνει τον τελικό και να συζητάει όχι μόνο με τον συμπρωταγωνιστή της, αλλά και τον Andrew Garfield, ο οποίος καθόταν δίπλα της καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Η ανταπάντηση στην iconic ταινία «Και ο Θεός έπλασε τη γυναίκα» ήταν η πιο iconic Jane Birkin

Ξεφεύγοντας από τη συνηθισμένη της ενδυμασία στο κόκκινο χαλί, η Grande επέλεξε ένα πιο casual σύνολο, φορώντας ένα κοντομάνικο, γκρι πουλόβερ με ψηλό λαιμό και μια ασορτί, ρέουσα μάξι φούστα. Συνδύασε την εμφάνισή της με μια μαύρη καμπαρντίνα, μαύρες γόβες με μυτερά παπούτσια και ένα λευκό καπέλο με το λογότυπο του Wimbledon.

Προσθέτοντας μια πινελιά κομψότητας, η Grande αξεσουάρ με μικρά σκουλαρίκια με μαργαριτάρια και χρυσό κρίκο και κομψά πράσινα και ασημί γυαλιά ηλίου. Τα αετίσια μάτια των δημοσιογράφων παρατήρησαν επίσης την απουσία βέρας, πυροδοτώντας εικασίες μεταξύ των θαυμαστών σχετικά με την κατάσταση της σχέσης της με τον σύζυγό της Dalton Gomez.

Σε αυτό το κάδρο βέβαια, δεν βλέπουμε μόνο αυτούς. Λίγο πιο κάτω είδαμε τον Tom Hiddleston να κάθεται δίπλα από τη μέλλουσα σύζυγο και αρραβωνιαστικιά του, Zawe Ashton.

Στο πλήθος των αστέρων συμμετείχε και ο Brad Pitt, ο οποίος βρισκόταν στο Ηνωμένο Βασίλειο για τα γυρίσματα της επερχόμενης ταινίας του για την Formula 1, τα γυρίσματα της οποίας έχουν σταματήσει λόγω της απεργίας των ηθοποιών.

Δίπλα του καθόταν ο διάσημος Βρετανός σκηνοθέτης Guy Ritchie, και οι δύο τους φάνηκε να απολάμβαναν τον ηλεκτρισμένο αγώνα. Μια άλλη αξιοσημείωτη παρουσία ήταν η ηθοποιός Emma Watson, ενώ το βασιλικό θεωρείο, φιλοξένησε τα μέλη της βασιλικής οικογένειας: Kate Middleton, Πρίκγιπας William, και τα δυο τους παιδιά, Πρίκγιπας George και Πριγκίπισσα Charlotte. H Μiddleton μάλιστα ήταν και αυτή που έδωσε τα έπαθλα στους δύο παίκτες.

Milan Kundera και σινεμά: Από τις μικρές ιστορίες στις μεγάλες μεταφορές και το αναμενόμενο τέλος

Ολόκληρη η οικογένεια εξέπεμπε ενθουσιασμό, καθώς επευφημούσε ένθερμα τους αγαπημένους της παίκτες, εμφανώς ενθουσιασμένοι από το έντονο μπρος-πίσω μεταξύ Αλκαράζ και Τζόκοβιτς.

Στον τελικό που άφησε ιστορία παρευρεύθηκε και η Δούκισσα Νομικού, η οποία παραδέχτηκε πως μπορεί να "μην έχει ιδέα από τέννις, αλλά μετά από 48 ώρες εκ των οποίων οι 9 ήταν στο γήπεδο, έγινε εξπέρ".

https://www.instagram.com/p/CuxN02mL_JV/

Η λίστα όμως δεν σταματάει εκεί. Στον τελικό επίσης εντοπίστηκαν ο Daniel Craig δίπλα στην Rachel Weisz, ο Hugh Jacklman, o James Norton και ο Idris Elba, καθώς και οι Lily James, Poppy Delevingne, Ncuti Gatwa, Stormzy και Nick Jonas.