Ο Βασίλης Κούκουρας απόλαυσε στο θέατρο τη Βάνα, τη μοναδική του αγάπη: Η 9χρονη σχέση τους

Ο Βασίλης Κούκουρας απόλαυσε στο θέατρο τη Βάνα, τη μοναδική του αγάπη: Η 9χρονη σχέση τους
6310039

Η σχέση του Μάνθου από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» και της Ειρήνης από το «50-50». Ο Βασίλης Κούκουρας και η Βάνα Ραμπότα στεγάζουν τον έρωτά τους σε ένα σπίτι με κλασσικό στυλ. 

Τόσο ο Βασίλης Κούκουρας όσο και η Βάνα Ραμπότα, ξεκίνησαν τη καριέρα τους στο θέατρο, αλλά το κοινό τους αγάπησε μέσω των τηλεοπτικών σειρών που πρωταγωνίστησαν. Εκείνος ως Μάνθος στο «Κωνσταντίνου και Ελένης» εκείνη ως Ειρήνη στο «50-50» και πρώην τηλεοπτική σύζυγος του Σάκη Μπουλά.

Ο έρωτάς τους πριν 9 χρόνια ήταν κεραυνοβόλος και αποτελούν ένα low profile ζευγάρι που δύσκολα θα το δεις δημόσια. Το Σάββατο έκαναν μία εξαίρεση καθώς εκείνος την απόλαυσε στην παράσταση «Γρανίτα από λεμόνι» στην οποία πρωταγωνιστεί στο θέατρο Βέμπο και φωτογραφήθηκαν αγκαλιασμένοι.

Το σπίτι που στεγάζουν τον έρωτά τους, έχει κλασσικό στυλ ενώ η Βάνα λατρεύει τα ταξίδια αλλά και τη γιόγκα έχοντας αποκτήσει και τίτλο σπουδών.

NDP photo agency

Η αγάπη για τα ταξίδια και η συμβίωση

Ο Βασίλης Κούκουρας μετά από αρκετά χρόνια αποχής από την τηλεόραση επέστρεψε πέρυσι στη σειρά «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» στον ρόλο του επιπόλαιου Κακαλιούρα και κρυφού δεσμού της Πωλίνας, Μαρίας Λεκάκη. Οι δύο ηθοποιοί έκαναν reunion μετά το «Κωνσταντίνου και Ελένης». Τότε που η Πέγκυ ήταν η μοναδική μεγάλη του αγάπη, όπως έλεγε συχνά ο άπιστος και ερωτύλος Μάνθος.

https://www.instagram.com/p/CXTE_qWo_bh/

Η Βάνα Ραμποτά μετά τον εμβληματικό της ρόλο στο «50-50» ως Ειρήνη, είχε συμμετοχή και στη σειρά L.A.P.D αλλά αφοσιώθηκε περισσότερο στο θέατρο. Κάποια στιγμή μάλιστα είχε παραδεχτεί σε συνέντευξη της στην εφημερίδα «Αγορά», πως ο ρόλος της ως Ειρήνη της είχε κάνει κακό: «Το «50-50» είναι για μένα ένα παρελθόν που έχει τις καλές του αναμνήσεις, αλλά μου έχει κάνει και κακό. Γιατί στην Ελλάδα σε ταυτίζουν με κάποιους ρόλους, όχι μόνο οι θεατές, αλλά και οι σκηνοθέτες και οι παραγωγοί».

Με τον Βασίλη γνωρίζονταν μέσω της κοινής καλλιτεχνικής τους πορείας αλλά έγιναν ζευγάρι το 2014 όταν και οι δύο πρωταγωνιστούσαν στην θεατρική μεταφορά του έργου «Συμπέθεροι από τα Τίρανα». Τελικά αυτό το έργο έχει μία καρμική σύνδεση με τον ηθοποιό.

Κωνσταντίνου και Ελένης: Η selfie Μάνθου - Πέγκυς θα αλλάξει γνώμη και στη Ράντου

Δεν θα γνωρίζαμε ότι είναι μαζί, αν ένας παπαράτσι δεν τους εντόπιζε μαζί να ψωνίζουν σε ένα κατάστημα με είδη σπιτιού.

Το σπίτι στο οποίο συμβίωσαν από τους πρώτους μήνες του έρωτά τους και συνεχίζουν να μένουν μαζί διαθέτει κλασσικό στυλ, πολλά βιβλία και ιδιαίτερα έργα τέχνης, όπως μας έχουν αποκαλύψει και από τα προφίλ τους στο Instagram.

Έχουν και οι δύο λατρεία στα δύο τους σκυλιά, την Puncy και τον Mondy και οι στιγμές μαζί τους είναι μόνιμα αποτυπωμένες στα προφίλ τους.

https://www.instagram.com/p/CGFvl8RFHZN/

H Βάνα μας έχει αγαπά οτιδήποτε έχει σχέση με την αυτοβελτίωση, την ενέργεια και τη γιόκα. Αυτή η αγάπη της, την οδήγησε μέχρι και την Ινδία.

rampotaindia.jpg

Με τον Βασίλη μοιράζονται την ίδια αγάπη για τα ταξίδια. Και κάνουν συχνά road trip με τη μηχανή του. Αλλά αυτές τις ιδιαίτερες στιγμές τους, από άποψη και στάση ζωής, τις κρατούν μόνο για εκείνους.

https://www.instagram.com/p/B_9pjFslZ1-/