Η Ρεγγίνα Μακέδου κάνει restart: Οι βόλτες στον ήλιο, η πόζα με μαγιό και η πιστή της φίλη Υβόννη

Κατερίνα Μπούσιου
Η Ρεγγίνα Μακέδου κάνει restart: Οι βόλτες στον ήλιο, η πόζα με μαγιό και η πιστή της φίλη Υβόννη

Αυτό που σε εσένα μοιάζει αυτονόητο το καλοκαίρι με βόλτες στον ήλιο και βουτιές στη θάλασσα, για την Ρεγγίνα Μακέδου μέχρι πρόσφατα, ήταν πολυτέλεια. 

Η νέα μάχη της Ρεγγίνας Μακέδου με τη λευχαιμία, κατέληξε σε μία ακόμη νίκη της. Ψυχολογική και σωματική. Πλέον μπορεί να χαρεί μερικές στιγμές στον ήλιο, να ποζάρει γεμάτη αυτοπεποίθηση με μαγιό, να κάνει όλα όσα θεωρούμε εμείς αυτονόητα. Όλα έγιναν με την δική της δύναμη και την συμπαράσταση των φίλων της. Η Υβόννη Μπόσνιακ είναι μία από αυτές και έκανε το πιο γλυκό σχόλιο στο restart της φίλης της.

https://www.instagram.com/p/CupAeA4snjn/

«Μοντέλο μου»

Η γυμνάστρια Ρεγγίνα Μακέδου με την τόλμη της, αλλά και τα empowerment μηνύματά της, τα τελευταία δύο χρόνια της μάχης της με τη λευχαιμία, είναι η έμπνευσή μας. Αλλά και η δύναμη αρκετών followers της στο Instagram που μάχονται καθημερινά με τον καρκίνο.

https://www.instagram.com/p/Ctzcb5YMIwm/

Αυτό το καλοκαίρι στη ζωή της Ρεγγίνας Μακέδου, έχει μία ιδιαίτερη σημασία για εκείνη γιατί κάνει το δεύτερο restart της, το οποίο συνέπεσε και με τα 40α γενέθλιά της.

Και αν για εσένα είναι φυσικό να κάνεις τις βόλτες σου στον ήλιο, να πηγαίνεις στην παραλία, για εκείνη μέχρι πρόσφατα ήταν αδιανόητο, λόγω της αποθεραπείας από τις χημειοθεραπείες, που δεν της άφηνε περιθώρια για έκθεση στον ήλιο.

Πριν από λίγες μέρες, παίρνοντας τις κατάλληλες προφυλάξεις τόλμησε να βάλει το μαγιό της και να ποζάρει χαρούμενη: «Let the summer begin. Με ομπρέλα κάτω από την ομπρέλα με το κιμονό όλη μέρα εγώ για μπάνιο πάω, ευτυχώς που πάντα τα παιδιά ξέρουν την κατάσταση και με προσέχουν❤️».

https://www.instagram.com/p/CuM4f3ZsBgB/

Η χαρά της ήταν διπλή όταν την Κυριακή τόλμησε και την πρώτη βόλτα με τους φίλους της παρά τον καύσωνα: «Ίσως μπορείς να καταλάβεις τη χαρά μου που αυτή την ηλιόλουστη Κυριακή ήμουν έξω με τους φίλους μου».

«Κερδίζω κάθε μέρα τη ζωή»: Το αισιόδοξο μήνυμα της Ρεγγίνας Μακέδου & το σχόλιο στη Δώρα Τσαμπάζη

https://www.instagram.com/p/Cr8uZL5sTTi/

Και σε αυτή την χαρά η κολλητή της φίλη Υβόννη Μπόσνιακ την ενθάρρυνε με το σχόλιό της γράφοντας της: «Έλα μοντέλο μου!».

https://www.instagram.com/p/Cu1Pjqdsnhf/

Η φιλία των δύο γυναικών μας ήταν άγνωστη μέχρι πρόσφατα, αλλά η Ρεγγίνα μας εξήγησε με ανάρτησή της, τον λόγο που την αποκαλεί νεράιδα της, πάντα δίπλα της σε κάθε χαρά και δυσκολία: «Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που η ομορφιά της ψυχής τους αποτυπώνεται στο πρόσωπο τους. Η νεράιδα μου όπως εγώ την λέω … που σιωπηλά με πολύ αγάπη, είναι δίπλα μου πάντα. Σε ευχαριστώ για όλα αγαπημένη μου».