«Κερδίζω κάθε μέρα τη ζωή»: Το αισιόδοξο μήνυμα της Ρεγγίνας Μακέδου & το σχόλιο στη Δώρα Τσαμπάζη

«Κερδίζω κάθε μέρα τη ζωή»: Το αισιόδοξο μήνυμα της Ρεγγίνας Μακέδου & το σχόλιο στη Δώρα Τσαμπάζη

Η υγεία της Ρεγγίνας Μακέδου εξελίσσεται πολύ καλά, με την ίδια να στέλνει το πιο αισιόδοξο μήνυμα στους fans της. Άλλα 5 ενδυναμωτικά posts που έχει κάνει και το σχόλιο στην ανάρτηση της Δώρας Τσαμπάζη για τους 6 μήνες από τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη.

Η Ρεγγίνα Μακέδου είναι η super ηρωίδα που όλοι πρέπει να έχουμε ως παράδειγμα. Γιατί μπορεί εδώ και μερικά χρόνια να διαγνώστηκε με λευχαιμία και να δίνει τον δικό της αγώνα, όμως ποτέ δεν το έβαλε κάτω. Πάντα βρίσκει τη δύναμη να σηκώνεται και να παλεύει, με τα τελευταία νέα για την υγεία της να είναι εξαιρετικά ευχάριστα.

Όπως η ίδια αποκάλυψε στο τελευταίο της post, τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έκανε πριν μερικές ημέρες ήταν πολύ καλά. Στο post της αυτό, όμως, η Ρεγγίνα δεν ανακοίνωσε απλά στους followers της ότι πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, αλλά έστειλε και το δικό της αισιόδοξο μήνυμα. Το έχει κάνει, άλλωστε, αυτό πολλές ακόμα φορές, δίνοντας δύναμη σε πολύ κόσμο. Και δύναμη έδωσε με τα λίγα αλλά ουσιαστικά λόγια της και στη Δώρα Τσαμπάζη, για τους 6 μήνες από τον θάνατο του συζύγου της από καρκίνο, Αλέξανδρου Νικολαΐδη, που συμπληρώνονται σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή.

Tο σπίτι της Ρεγγίνας Μακέδου έχει τα ωραιότερα μηνύματα και αμέτρητες ιδέες διακόσμησης

Το αισιόδοξο post της Ρεγγίνας Μακέδου και άλλες 5 φορές που «μοίρασε» δύναμη

«Μεγάλη Πέμπτη… κάθε φορά στο γυρισμό από τη Στοργή με τον μπαμπά σταματάμε στην Αγία Μαρίνα… έχει μια ηρεμία, μια ενέργεια απίστευτη. Σήμερα της είπα ένα τεράστιο ευχαριστώ! Για τα υπέροχα αποτελέσματα που ανακοίνωσε ο αγαπημένος μου γιατρός! Τι άνθρωπος ο γιατρός μου, βλέπεις τη χαρά στο βλέμμα του όταν βλέπει την πρόοδό μας! Πέρσι τέτοια εποχή ήμουν ανάμεσα σε θεραπείες πριν τη μεταμόσχευση με Covid, ένα μέλλον αβέβαιο με πίστη όμως ότι θα τα καταφέρω πάλι! Φέτος το Πάσχα πλησιάζει πιο αισιόδοξο!!! Με ρωτάτε πώς είμαι… Παλεύω κάθε μέρα με μένα, με φόβους νεύρα και ανασφάλειες!!! Κερδίζω κάθε μέρα και από λίγο πάλι τη ζωή!!! Σήμερα μέσα μου κάτι ηρέμησε!!!! Στοργή μου το πιο μεγάλο ευχαριστώ για όλη την περίθαλψη και αγάπη ❤️ Σκοτεινές μέρες υπάρχουν πάντα… όμως αν ψάξεις θα βρεις το φως ❤️Δότη μου δεν ξέρω ποιος / ποια είσαι αλλά σε ευχαριστώ κάθε μέρα!!!!», έγραψε η Ρεγγίνα Μακέδου χαρίζοντας στον φωτογραφικό φακό το πιο αληθινό της χαμόγελο.

https://www.instagram.com/p/Cq-Q9ywsdAh

Η γυμνάστρια είναι γενικότερα αισιόδοξη στη ζωή της, προσπαθεί πάντα να βλέπει το ποτήρι μισογεμάτο και πολλές φορές μάς έχει χαρίσει ενδυναμωτικά μηνύματα-posts στο Instagram. Δες τα στην παρακάτω gallery.

Το σχόλιο της Ρεγγίνας Μακέδου στην ανάρτηση της Δώρας Τσαμπάζη για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη

Η Ρεγγίνα Μακέδου έχει αποδείξει ότι είναι ένας άνθρωπος με πίστη και πυγμή, αλλά και με ενσυναίσθηση. Και το σχόλιό της στην ανάρτηση της Δώρας Τσαμπάζη για τους 6 μήνες από τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη είναι δείγμα όλων των παραπάνω.

https://www.instagram.com/p/Cq_GAnToK9f

Ειδικότερα, η Δώρα Τσαμπάζη δημοσίευσε χθες (13/4) μία φωτογραφία της με τον αδικοχαμένο σύζυγό της, Αλέξανδρο Νικολαΐδη, κι έγραψε στη λεζάντα: «Αύριο ξημερώνουν 6 μήνες χωρίς εσένα. Μεγάλη Παρασκευή, ημέρα πένθους. Αγάπησα τόσο πολύ τη ζωή μου μαζί σου. Όμως με έμαθες να αγαπώ και να νιώθω ευλογημένη για όσα συνεχίζω να έχω. Τα παιδιά μας, τις στιγμές μας, έναν έρωτα που θα ζήλευαν οι καλύτεροι ποιητές στον κόσμο. Και έτσι καταφέρνω να αγαπώ και το τώρα. Το διάστημα που λείπεις, πήρα τα μεγαλύτερα μαθήματα της ζωής μου. Μα αυτό που έμαθα περισσότερο είναι πόση δύναμη έκρυβα μέσα μου και πόσο μεγάλη ανάγκη είχα την αγάπη που εισέπραξα να την μετουσιώσω σε ενσυναίσθηση στους γύρω μου. Σε ευχαριστώ λοιπόν για όσα μου έδωσες και όσα συνεχίζεις να μου δίνεις από εκεί ψηλά. Εύχομαι κάπου εκεί κοντά στα αστέρια που λάμπουν τη νύχτα, να πετάς ανάμεσα στο φως και να μου χαμογελάς...».

Η Ρεγγίνα Μακέδου ήταν από τις πρώτες που αντέδρασαν στο μήνυμα της Δώρας Τσαμπάζη, σχολιάζοντας: «Πόσο υπέροχη είσαι ❤️❤️❤️🙌🙌».

makedou_tsabazi.jpg