Η Μαρία Κορινθίου στην φωτογραφία της μέσα από το καράβι θύμισε σε όλους την 15χρονη Ισμήνη

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Μαρία Κορινθίου στην φωτογραφία της μέσα από το καράβι θύμισε σε όλους την 15χρονη Ισμήνη

Η Μαρία Κορινθίου είναι στα καλύτερά της και στην πρόσφατη φωτογραφία που δημοσίευσε όλοι τόνισαν πως έμοιαζε με έφηβη.

Η Μαρία Κορινθίου διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της τόσο εμφανισιακά όσο και ψυχολογικά. Η ηθοποιός σε συνέντευξή της είχε αναφέρει πως διώχνοντας την τοξικότητα από δίπλα της κατάφερε να χάσει και κάποια περιττά κιλά που είχε αλλά και να αλλάξει όλο της το mindset.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: «Ήθελα να χάσω κιλά. Αλλά ξεκίνησε πρώτα από την ψυχούλα μου. Νομίζω ότι όλα ξεκινούν από την καρδούλα μας. Το τι νιώθουμε, το τι τοξικότητα έχουμε στη ζωή μας, το πώς είναι η ψυχολογία μας. Καλώς ή κακώς, τα περιττά κιλά συνήθως είναι τοξικότητα πραγμάτων, καταστάσεων, και είναι μία άμυνα, ένα τείχος για να μπορείς να αμυνθείς υποσυνείδητα. Στη δεύτερη καραντίνα αισθανόμουν ότι πνιγόμουν από τα κιλά. Ανέβηκα στη ζυγαριά, έπαθα σοκ και ήταν σαν να πατήθηκε ένα κουμπάκι. Όλοι με ρωτάνε τι έκανα. Έδωσα «εντολή» στον εγκέφαλο και ήταν πολύ συνειδητή».

https://www.instagram.com/p/Co48fl5oJqt/

Η νέα ανάρτηση και τα σχόλια ότι θυμίζει την έφηβη κόρη της

Η ηθοποιός με τον Γιάννη Αϊβάζη και την κόρη τους Ισμήνη ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές απ' ότι φαίνεται και η ίδια δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία της μέσα από το καράβι. Στην συγκεκριμένη λήψη η Μαρία Κορινθίου φαίνεται πως έχει αφήσει πολύ μακριά τα μαλλιά της ενώ οι περισσότεροι followers της νόμιζαν πως είναι κάποια #throwback φωτογραφία της απ' όταν ήταν έφηβη.

https://www.instagram.com/p/Cu3u_EDt6JX/

Ο συνάδελφός της Τόνυ Δημητρίου, μάλιστα σχολίασε πως η ίδια μοιάζει με 15 χρονών στη φωτογραφία που δημοσίευσε ενώ αρκετοί σχολίασαν το πόσο θυμίζει την κόρη της Ισμήνη.

Η 15χρονη Ισμήνη

Η κόρη της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη είναι 15 χρονών και μοιάζει αρκετά με τη μαμά της. Η Ισμήνη είναι πολύ ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενώ της αρέσει να δημοσιεύει διάφορα βίντεο στον λογαριασμό της στο Tik Tok. Η κόρη των ηθοποιών, ωστόσο φαίνεται πως θα ακολουθήσει μάλλον τα βήματα των γονιών της αφού έκανε και την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση στο remake του Καφέ της Χαράς συμμετέχοντας σε 5 επεισόδια. Παρ' όλα αυτά, όπως είχε πει σε συνέντευξή της η Μαρία Κορινθίου, ό,τι και να επιλέξει εκείνη καλό θα είναι να το σπουδάσει πρώτα.

https://www.instagram.com/p/CmmYmbWo6I4/