Η Μαρία Κορινθίου στη νέα της φωτογραφία θύμισε στους followers της τον μύθο με τη γοργόνα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Μαρία Κορινθίου στη νέα της φωτογραφία θύμισε στους followers της τον μύθο με τη γοργόνα

Η Μαρία Κορινθίου πόζαρε μέσα στη θάλασσα με μαύρο φόρεμα, πιο fit από ποτέ και θύμισε γοργόνα.

Η Μαρία Κορινθίου διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της όσον αφορά το σώμα της. Η ίδια δείχνει πιο fit από ποτέ ενώ σε συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου αποκάλυψε ότι αυτή η αλλαγή ξεκίνησε πρώτα από την ψυχολογία της - αποβάλλοντας την τοξικότητα από δίπλα της - και ύστερα με αλλαγές που έκανε στη διατροφή της μετά την καραντίνα.

https://www.instagram.com/p/Cqp0_P3NQgL/

Χαρακτηριστικά είχε πει: «Ήθελα να χάσω κιλά. Αλλά ξεκίνησε πρώτα από την ψυχούλα μου. Νομίζω ότι όλα ξεκινούν από την καρδούλα μας. Το τι νιώθουμε, το τι τοξικότητα έχουμε στη ζωή μας, το πώς είναι η ψυχολογία μας. Καλώς ή κακώς, τα περιττά κιλά συνήθως είναι τοξικότητα πραγμάτων, καταστάσεων, και είναι μία άμυνα, ένα τείχος για να μπορείς να αμυνθείς υποσυνείδητα. Στη δεύτερη καραντίνα αισθανόμουν ότι πνιγόμουν από τα κιλά. Ανέβηκα στη ζυγαριά, έπαθα σοκ και ήταν σαν να πατήθηκε ένα κουμπάκι. Όλοι με ρωτάνε τι έκανα. Έδωσα «εντολή» στον εγκέφαλο και ήταν πολύ συνειδητή».

Ανέκαθεν, όμως η Μαρία Κορινθίου είχε αυτή την μεσογειακή εντυπωσιακή ομορφιά που μαγνήτιζε τα βλέμματα.

Η νέα φωτογραφία στη θάλασσα

Η ηθοποιός αγαπάει τη θάλασσα και οι περισσότερες από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει στο Instagram της είναι συνήθως ποζάροντας δίπλα της. Άλλωστε, όπως ανέφερε στην πρόσφατη ανάρτησή της το όνομά της συνδέεται με αυτήν, καθώς στα λατινικά το Μaria σημαίνει θάλασσα. Η Μαρία Κορινθίου, λοιπόν, φωτογραφήθηκε μέσα στο νερό με ένα μαύρο φόρεμα για τις ανάγκες κάποιας φωτογράφισης.

https://www.instagram.com/p/CurmM9cNp9M/

Και ήταν τόσο εκθαμβωτική που οι περισσότεροι followers της πέρα από το πόσο όμορφη έδειχνε, την παρομοίασαν με γοργόνα, ενώ κάποιοι θυμήθηκαν και τον μύθο με την αδερφή του Μέγα Αλέξανδρου που είχε μεταμορφωθεί σε αυτό το θαλάσσιο πλάσμα για να μη δει τον θάνατο του αδερφού της αλλά να ζει με την ελπίδα ότι εκείνος συνεχίζει να βασιλεύει.

Οι πόζες με μαγιό

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω η Μαρία Κορινθίου λατρεύει τη θάλασσα, επομένως και το καλοκαίρι που μάς επιτρέπει να την επισκεπτόμαστε πιο συχνά. Η ίδια, μάλιστα στο προφίλ της στο Instagram έχει αρκετές φωτογραφίες με μαγιό, επιλέγοντας κατά κύριο λόγω τα μπικίνι.