Σκορδά, Νομικού, Κορινθίου: Κάθε (πρώην) τηλεοπτική ντάμα του Γιώργου Λιάγκα έχει το δικό της στιλ

Σκορδά, Νομικού, Κορινθίου: Κάθε (πρώην) τηλεοπτική ντάμα του Γιώργου Λιάγκα έχει το δικό της στιλ

Τα υπονοούμενα της Σίσσυς Χρηστίδου στη μελλοντική (;) του συνεργάτιδα, Ελένη Βουλγαράκη.

Ο Γιώργος Λιάγκας από τότε που επέστρεψε στον ANT1, έχει αλλάξει τρεις τηλεοπτικές παρτενέρ. Αρχικά, βρέθηκε να συμπαρουσιάζει και πάλι «Το Πρωινό"» με τη Φαίη Σκορδά, η οποία έως τότε είχε αναλάβει τα ηνία μόνη της. Μετά την αποχώρησή της για τον SKAI όμως, κλήθηκαν να βρουν κάποια άλλη για να αναλάβει τα πιο γυναικεία θέματα της εκπομπής, τις εμπορικές τοποθετήσεις, τη μαγειρική, τα ζώδια, καθώς και την στελέχωση του πάνελ. Αυτή ήταν η Δούκισσα Νομικού, η οποία τον συνόδευε και στις συνεντεύξεις των καλεσμένων.

Ωστόσο, η τηλεοπτική τους συνύπαρξη κράτησε μόλις δύο εβδομάδες, με την πρώην Σταρ Ελλάς να αποχωρεί τελικά από την πρωινή εκπομπή του ANT1. Σε σχετική της ανάρτηση στο Instagram, έγραψε:

«Ευχαριστώ τον ΑΝΤ1 που σεβάστηκε την επιθυμία μου να αποχωρήσω από το Πρωινό. Τιμώ τις συνεργασίες μου όλα αυτά τα χρόνια με επαγγελματισμό, αφοσίωση και συνέπεια. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, ήταν όμως αναπόφευκτη.
Ο σεβασμός είναι για μένα αξία αδιαπραγμάτευτη και οδηγός ζωής. Η ευγένεια είναι δύναμη και όχι αδυναμία. Ευχαριστώ το σταθμό και τους συντελεστές της εκπομπής, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, για όσα (λίγα) προλάβαμε να μοιραστούμε και εύχομαι στον Γιώργο και στην ομάδα καλή συνέχεια και καλή επιτυχία. Σας ευχαριστώ για την αγάπη και τη νοερή σας αγκαλιά όλες αυτές τις ημέρες, τη χρειαζόμουν».

https://www.instagram.com/p/Ci7-CwHL1eQ/

Τη θέση της πήρε λίγο καιρό μετά η Μαρία Κορινθίου. Ωστόσο η ηθοποιός δεν είχε κάποια συμμετοχή στο πάνελ της εκπομπής και στον σχολιασμό των γεγονότων που προβάλλονται από τους υπόλοιπους δημοσιογράφους, ούτε και στις συνεντεύξεις. Ενώ τα πράγματα φαίνονταν αρμονικά, τελικά αποχώρησε δύο μόλις εβδομάδες πριν την "αυλαία" του "Πρωινό" για καλοκαίρι.

«Όλα καλά, δεν θέλω να μιλήσω. Δεν μπορώ και δεν θέλω, τελείωσε. Όχι, δεν θέλω να ξαναπώ κάτι παραπάνω», ήταν η πρώτη αντίδραση της Μαρίας Κορινθίου όταν ρωτήθηκε από ρεπόρτερ για αυτή την αιφνίδιά της αποχώρηση. Λίγο αργότερα ακολούθησε η "καθιερωμένη" ανάρτηση- απολογισμός στο προφίλ της στο Instagram:

«Πάντα αυτό το χαμόγελο θέλω να έχω στα χείλη μου και πάντα με ψηλά το κεφάλι. Είμαι ένας άνθρωπος που 20 χρόνια που με γνωρίζετε με διακατέχει η ειλικρίνεια και η καθαρότητα των πραγμάτων.
Όλα καλά και ευλογημένα!
Συνδέθηκα με ανθρώπους όμορφα, με αγάπη και σεβασμό….και με άλλους δυο-τρεις όχι. Με ανθρώπους που με αγάπησαν και με αγκάλιασαν και με ανθρώπους που με πίστεψαν και με στήριξαν. Ένα κανάλι που έχω προσωπικές σχέσεις χρόνων και με ανθρώπους της διοίκησης που σέβομαι και εκτιμώ.
Με κοινή λοιπόν λύση συμβολαίου, με συζητήσεις ανθρώπινες, αυτές τις δύο ημέρες και από τις δύο μεριές, διοίκησης και εμού, συμφωνήσαμε την κοινή λύση κάποιων θεμάτων που δυστυχώς βάραιναν καιρό τώρα.
Αποχαιρετώ με αγάπη τον @ant1tv και εύχομαι να έχουμε καλό καλοκαίρι.
…..Όσο για εμάς, είστε η δύναμη μου και σας ευχαριστώ για όλα! ❤️
Εις στο επανιδείν 💃🏻».

https://www.instagram.com/p/CtrBKF8NgiU/

Όσον αφορά την επόμενη σεζόν, φαίνεται πως πέρασαν από τηλεοπτικό casting η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η Βάλια Χατζηθεοδώρου, χωρίς ωστόσο να προχωρούν στη σύναψη κάποιας συμφωνίας. Παρόλο που ακούγεται έντονα και το όνομα της Κατερίνας Στικούδη, εκείνη που φημολογείται πως ήδη υπογράψει με τον σταθμό, είναι η Ελένη Βουλγαράκη.

Η δημοσιογράφος που εδώ και αρκετά χρόνια συνεργάζεται με τη Σίσσυ Χρηστίδου, θα βρίσκεται σε μερικούς μήνες στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα. Πάντως, οι δύο γυναίκες έχουν αναπτύξει στενή φιλική σχέση, με την παρουσιάστρια του Mega να εκφράζει ακόμη και on air τη λύπη της που η συνεργάτιδά της θα "μετακομίσει" σε άλλη τηλεοπτική στέγη.

«Εμένα θα μου λείψεις πολύ! Θα κλάψουμε από σήμερα ή αύριο;» της είπε στον αέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!», ενώ ο Παύλος Σταματόπουλος αστειεύτηκε λέγοντας «Μη σου πει ο Γιώργος (Λιάγκας) άκυρο». «Μέχρι τον Ιούλιο θα μιλάει. Του χρόνου βλέπουμε» είχε σχολιάσει το προηγούμενο Σαββατοκύριακο η Σίσσυ Χρηστίδου σε ανάλογο ύφος.

Από ενδυματολογική πάντως άποψη, οι τηλεοπτικές ντάμες του Γιώργου Λιάγκα, έχουν η κάθε μία το δικό τους στυλ. Η Φαίη Σκορδά τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει αρκετά τις επιλογές της, φορώντας συνήθως ladylike φορέματα και φούστες, maxi, midi αλλά και mini. Η αγάπη της για τα ψηλοτάκουνα πέδιλα και τις γόβες δεν κρύβεται, ενώ στο μακιγιάζ παραμένει σταθερή στο διακριτικό πρωινό της look.

Η Δούκισσα Νομικού έχει ένα πιο «πριγκιπικό» στιλ (ανάλογο του ονόματός της θα έλεγε εύστοχα κανείς), αγαπώντας τα αιθέρια, παραμυθένια φορέματα και γενικά τα κοριτσίστικα looks. Τα τελευταία χρόνια, την βλέπουμε συχνά και με κοστούμια τα οποία ενισχύει με αξεσουάρ. Γενικά, φαίνεται να αγαπά ιδιαίτερα τις παστέλ αποχρώσεις.

Η Μαρία Κορινθίου από πλευράς της θα λέγαμε πως προτιμά πιο boho σύνολα, κυρίως maxi αέρινες φούστες με έθνικ ή floral μοτίβα. Ακόμη, της αρέσουν τα θηλυκά αισθησιακά φορέματα με έμφαση στο ντεκολτέ και στενή γραμμή.