Γιατί οι φωτογραφίες της Δαλάκα από τη ζούγκλα του Survivor έγιναν viral στο Twitter τώρα;

Γιατί οι φωτογραφίες της Δαλάκα από τη ζούγκλα του Survivor έγιναν viral στο Twitter τώρα;

Το Twitter στηρίζει την Κατερίνα Δαλάκα στον απόηχο της διαρροής φωτογραφιών της στη ζούγκλα του Survivor με σάντουιτς στο χέρι. 

Τις τελευταίες ώρες viral έχει γίνει στο Twitter η Κατερίνα Δαλάκα μετά τη διαρροή των φωτογραφιών που δείχνουν την αθλήτρια αγκαλιά με σάντουιτς στη ζούγκλα του Άγιου Δομίνικου.

Ενώ η Δαλάκα αποβλήθηκε μέσα σε έναν μήνα από την είσοδό της στο Survivor All Star από το παιχνίδι επιβίωσης μετά τις κατηγορίες του Νίκου Μπάρτζη μαζί με την Ασημίνα και έχει αρνηθεί το διάστημα αυτό τις κατηγορίες εις βάρος της, οι φωτογραφίες που την δείχνουν αγκαλιά με συσκευασμένα σάντουις προκαλούν απορία για τον χρόνο που διέρρευσαν.

Απάντησε η Δαλάκα

«Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον μπάτμαν, που ανέβηκαν αυτές οι φωτογραφίες που τρώω τα σάντουιτς, στο Twitter, μετά από 7 μήνες. Ανέβηκαν τώρα αυτές οι φωτογραφίες, γιατί άραγε αυτό το expose; Βέβαια από την άλλη, έλεγα την αλήθεια παιδιά, σάντουιτς έφαγα. Ούτε χωριάτικη, ούτε πιτόγυρα. Αυτές οι φωτογραφίες υπήρχαν μόνο σε δύο κινητά, στου local και στου ανθρώπου που πλήρωσε τα σάντουιτς για να φάω εγώ. Φιλάκια. Τα συμπεράσματα δικά σας», είπε η Δαλάκα.

Γιατί τώρα οι φωτογραφίες;

Ποιος είναι ο Batman; Γιατί έδωσε τις φωτογραφίες τόσους μήνες μετά στο Twitter; Οι χρήστες που στηρίζουν τη Δαλάκα, βλέπουν να υπάρχει μεγάλη σχέση μεταξύ του χωρισμού της Κατερίνας με τον πρώην της, ο οποίος ήταν και ο «Batman» που πλήρωσε για τα σάντουιτς και ήθελε αποδείξεις πως η Δαλάκα είχε πραγματικά στα χέρια της την τροφή (γι΄αυτό και η Κατερίνα μίλησε για φωτογραφίες που υπήρχαν μόνο σε δύο κινητά).

Το Twitter εξήγησε πως στηρίζει Δαλάκα ειδικά τη στιγμή αυτή που η διαρροή των φωτογραφιών που την εκθέτουν έρχονται μετά το τέλος του παιχνιδιού.

«Δεν έπρεπε να πάω τελικά στο Survivor»

Η Δαλάκα είχε μιλήσει στον Νίκο Μουτσινά για το λάθος που έκανε και πήγε στο Survivor All Star τονίζοντας:

«Δεν έπρεπε να πάω τελικά στο Survivor, υπέγραψα μία μέρα πριν πετάξουμε. Εγώ πήγα με αγωνιστικά κριτήρια αλλά υπήρχε μεγάλη απόσταση από αυτό που φανταζόμουν. Μπήκα για να φτάσω στον τελικό, δεν με ενδιέφερε το ριάλιτι.

«Μου αρέσει όταν κάνω κάτι σωστό ή λάθος να αναλαμβάνω την ευθύνη. Παράβαση ναι, έκανα, έφαγα αλλά δεν ήμουν η μόνη που το έκανα και έπρεπε να αποβληθώ. Όταν όλοι τρώνε, δεν γίνεται να με αποβάλλεις», είπε η Δαλάκα ευχαριστώντας παράλληλα τον Ατζούν Ιλιτζαλί, τον οποίο χαρακτήρισε «δίκαιο άνθρωπο» και συνέχισε τότε:

«Ήταν κακό και προσβλητικό το τέλος για μένα. Σε αυτό το παιχνίδι έχω δώσει την ψυχή μου και ξέρει ο κόσμος πόσο πολύ το αγαπάω.Η ιστορία είναι ότι η Ασημίνα είχε μία διαμάχη με τον Μπάρτζη, κάτι προσωπικό δικό τους. Ο Μπάρτζης, επειδή προφανώς ήθελε να πάρει εκδίκηση, έστησε όλη αυτή την ιστορία. Θα πρέπει να πάει στο Hollywood ο Νίκος.Αυτή η ερμηνεία, το τρέμουλο. Πολλοί είπαν ότι η Δαλάκα έκανε την ανήξερη. Μα ήμουν ανήξερη, δεν είχα πιάσει κινητό, ούτε και η Ασημίνα. Και οι δύο φάγαμε μία φορά ένα σάντουιτς.

Πριν πετάξουμε από Ελλάδα, είχα Covid. Εκεί o Covid μου το γύρισε σε πνευμονία και η πνευμονία σε περικαρδίτιδα. Έπαιρνα 8 χάπια την ημέρα και ήμουν νηστική, έφαγα λοιπόν. Να ‘ναι καλά τα παιδιά της ομάδας που κέρδιζαν τα έπαθλα και μου έφερναν το φαγητό στο νοσοκομείο. Δεν άντεχα», τόνισε η Κατερίνα Δαλάκα τονίζοντας πως δεν θα ρίσκαρε να έχει επικοινωνία, μιας και η ίδια είχε αντέξει δύο φορές χωρίς κινητό, από έξι και έξι μήνες.

Τα 4 unfollow του Survivor All Star αποδεικνύουν ότι δεν υπάρχει αληθινή φιλία σε reality επιβίωσης