Τα 4 unfollow του Survivor All Star αποδεικνύουν ότι δεν υπάρχει αληθινή φιλία σε reality επιβίωσης

Τσακιρίδου Χριστίνα
Τα 4 unfollow του Survivor All Star αποδεικνύουν ότι δεν υπάρχει αληθινή φιλία σε reality επιβίωσης

«Unfollow έκανα γιατί με τη στάση τους μέσα, με έκαναν οι ίδιοι unfollow. Εγώ θα συνεχίσω να πιστεύω στις ανθρώπινες σχέσεις. Δε μου αλλοιώνει αυτό που συνέβη κάτι», δήλωσε πρόσφατα ο Ηλίας Γκότσης μετά την αποβολή του από το Survivor All Star.

Γεμάτο απρόοπτα είναι τις τελευταίες εβδομάδες το Survivor All Star και το μόνο σίγουρο είναι πως κανείς δεν περίμενε οι σχέσεις των παικτών να διαταραχθούν τόσο πολύ.

Η αποβολή της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου λόγω παραβίασης των κανονισμών σχολιάστηκε έντονα από το τηλεοπτικό κοινό, με τις ίδιες να υποστηρίζουν πως η πραγματικότητα απέχει πολύ από όσα εμείς ακούσαμε στην TV. Aκολούθησε η αποβολή του Ηλία Γκότση και του Γιώργου Πιλίδη, με τον γνωστό γυμναστή να κάνει μαζικά unfollow πρώην συμπαίκτες του από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» συνάντησε πρόσφατα τον Ηλία Γκότση ο οποίος δήλωσε: «Είναι μια απογοήτευση γιατί με κάποιους ανθρώπους είχα έρθει πιο κοντά και μοιραζόμασταν πράγματα. Unfollow έκανα γιατί με τη στάση τους μέσα, με έκαναν οι ίδιοι unfollow. Εγώ θα συνεχίσω να πιστεύω στις ανθρώπινες σχέσεις. Δε μου αλλοιώνει αυτό που συνέβη κάτι. Το unfollow δεν δείχνει ότι κάποιος είναι κακός. Είναι ότι δεν ταιριάζεις μαζί του, οπότε θεωρώ υποκριτικό να ακολουθείς έναν άνθρωπο που έχεις απογοητευτεί και να έχεις μετέπειτα μια σχέση».

4 unfollow που ήρθαν και χάλασαν φιλίες μετά το Survivor All Star

  • Ηλίας Γκότσης

O Ηλίας Γκότσης έκανε unfollow όχι έναν αλλά πέντε συμπαίκτες του καθώς και τον παρουσιαστή, Γιώργο Λιανό. Ο νικητής του Survivor 2018 έκανε unfollow στους: Ηλία Μπόγδανο, Κωνσταντίνο Βασάλο, Αφροδίτη Σκαφίδα, Εύη Σαλταφερίδου, Μελίνα Μεταξά.

«Και τελικά εδώ, στο δρόμο για το αεροδρόμιο μετά από τρεις μήνες. Εντάξει μπορεί τα πράγματα να μην πήγαν όπως τα είχα υπολογίσει. Παρόλα αυτά νιώθω νικητής, βλέπω τα μηνύματα σας και έχω πάρει απίστευτη αγάπη, Ξέρω ότι γυρίζω σε αληθινές αγκαλιές. Όπως έχω πει και μέσα στο παιχνίδι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν κάποιες ιδέες, πορεύονται με αυτές και τελειώνουν αυτές. Εγώ τις υπηρέτησα, τώρα καλώς ή κακώς είμαι εδώ. Νομίζω το πιο δυνατό όπλο είναι να συγχωρείς και να προχωράς. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν και αυτό που με νοιάζει είναι να γυρίσω στους ανθρώπους μου. Σε αυτούς που ξέρω πως μ’ αγαπάνε πραγματικά και είναι πάντα εκεί. Άλλο ένα μάθημα. Το 2018 αναθεώρησα πολλά πράγματα που θεωρούσα δεδομένα αλλά νομίζω το 2023 με δίδαξε πολλά στο κομμάτι των ανθρωπίνων σχέσεων οπότε νιώθω λίγο πιο σοφός, είμαι γεμάτος αγάπη εξαιτίας σας και έχουμε να πούμε πολλά. Σας αγαπώ πολύ και τα λέμε», έγραψε ο γυμναστής στο πρώτο Instagram story του.

  • Ασημίνα Χατζηανδρέου

Η Μαρία Αντωνά αναφέρθηκε στο reality επιβίωσης μέσα από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αποκάλυψε πως η Ασημίνα Χατζηανδρέου έκανε unfollow την ίδια, αλλά και τον σύντροφό της, Άρη Σοϊλέδη.

«Δεν έχει ενεργοποιήσει η Ασημίνα ούτε το viber. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Η Ασημίνα φεύγοντας για το παιχνίδι μίλησε και με τον Άρη στο τηλέφωνο, που της έστειλε και τις ευχές του, και ακολουθούσε και εμένα και τον Άρη. Όταν βγήκε αυτό το θέμα με το κομμάτι της επικοινωνίας, εμάς μας έκανε unfollow. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια διαχείριση από κάποιον δικό της άνθρωπο, αλλά μου έκανε τρομερή εντύπωση. Ίσως γιατί κάποια στιγμή ο Άρης ανέβασε αυτό το post τύπου “Κάρμα”, το οποίο προφανώς δεν αναφερόταν στα δύο κορίτσια, αλλά στο ότι πολλές φορές κατηγορήθηκε ότι είχε στα χέρια του κινητό», είπε χαρακτηριστικά on air η Μαρία Αντωνά.

  • Κατερίνα Δαλάκα

H Κατερίνα Δαλάκα ήταν από τους πρώτους που αποβλήθηκαν και με την επιστροφή της στα πάτρια εδάφη έκανε unfollow τον Στάθη Σχίζα (ο οποίος έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Νίκο Μπάρτζη), αλλά και την σύντροφο του Στάθη, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Αν έπαιζε στην τηλεόραση αυτό που ζούμε πίσω από τις κάμερες, το Survivor θα είχε τηλεθέαση 100%»

  • Ελευθερία Ελευθερίου

Η γνωστή τραγουδίστρια γύρισε πριν λίγα 24ωρα στην Ελλάδα και ένα από τα πρώτα πράγματα που έκανε ήταν το unfollow στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

Στην πρώτη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Πρωινό μας», η τραγουδίστρια δε θέλησε να αναφερθεί στη σχέση τους.

«Θέλω να μην αναφερθώ καθόλου στο θέμα περί σχέσης και τι γίνεται με εμένα και τον Μάριο. Δεν θα ήθελα να προβληθεί τι έχει γίνει. Είχα πει στον Μάριο ότι είναι η ντροπή της Κύπρου; Δεν ξέρω ποια γυναίκα στη θέση μου δεν θα αντιδρούσε με έναν τέτοιο τρόπο. Δεν θυμάμαι καν τι είχα πει. Το ότι έχω φτάσει στο σημείο μετά από δυο μήνες να γελάω με αυτό είμαι σε καλό δρόμο», είπε χαρακτηριστικά η Ελευθερία Ελευθερίου.

Πηγή κεντρικής: ndp