Στη νέα φωτογραφία της Κατερίνας Δαλάκα η έφηβη αδερφή της Σοφία είναι πια καρμπόν

Στη νέα φωτογραφία της Κατερίνας Δαλάκα η έφηβη αδερφή της Σοφία είναι πια καρμπόν

Η Κατερίνα Δαλάκα ποζάρει μαζί με τις πριγκίπισσες της και η έφηβη αδερφή της Σοφία κλέβει την παράσταση. 

Τώρα που φτάνουμε σιγά σιγά στο τέλος του Survivor, εκείνη που λείπει πολύ στο Twitter είναι η Κατερίνα Δαλάκα. Η Δαλάκα πόζαρε παρέα με τις πριγκίπισσες της μόλις χτες δείχνοντας στους fans της πως ούτε καν θυμάται τη σύντομη εμπειρία του Survivor All Star.

H ζωή της Δαλάκα μετά την αποβολή:

Τους μήνες που ακολούθησαν μετά την αποβολή της, η Κατερίνα επικεντρώθηκε στο να περνάει καλά, επέστρεψε στη σίγουρη και ασφαλή αγκαλιά της οικογένειάς της και στο καρμπόν της, τη «δίδυμη» μικρή της αδερφή, τη Σοφία Δαλάκα.

https://www.instagram.com/p/CsWn8isME8i

Στη νέα πόζα της Κατερίνας μάλιστα, η Σοφία, 16 ετών και πιο κούκλα από ποτέ, μας δείχνει πως όχι μόνο έχει μεγαλώσει αλλά είναι πια μια κόπια της μεγάλης αδερφής.

Survivor All Star: «Αποκαθήλωση» για Δαλάκα και Ασημίνα στο Twitter - Ξέσπασε ο Σοϊλέδης

Η Σοφία είναι η μεγάλη αδυναμία της Κατερίνας από τότε που ήταν μικρή και από το 2018, η Δαλάκα ποζάρει με την αδερφή της, με την οποία έχουν το ίδιο εκφραστικό βλέμμα.

https://www.instagram.com/p/CVp1glwMtxd

Tα αδέρφια της Κατερίνας, οι μεγαλύτεροι υποστηρικτές της:

Oι μεγαλύτεροι υποστηρικτές, της Δαλάκα, τον ένα μήνα που βρέθηκε στο Survivor All Star ήταν άλλωστε τα αδέρφια της, η έφηβη Σοφία και personal trainer αδερφός της, Κωνσταντίνος.

Τα δύο παιδιά έκαναν share το πρώτο ποστ της αδερφής τους. Η μικρή Σοφία που είναι ένα mini me της μεγαλύτερης Κατερίνας ενώ ο αδερφός της Δαλάκα ήταν ένα από τα ονόματα που είχαν ακούστει για να μπει στα survivor που προηγήθηκαν.

https://www.instagram.com/p/BpmwZ0eh864

«Δεν έπρεπε να πάω στο Survivor», είχε πει η Δαλάκα:

«Δεν έπρεπε να πάω τελικά στο Survivor, υπέγραψα μία μέρα πριν πετάξουμε. Εγώ πήγα με αγωνιστικά κριτήρια αλλά υπήρχε μεγάλη απόσταση από αυτό που φανταζόμουν. Μπήκα για να φτάσω στον τελικό, δεν με ενδιέφερε το ριάλιτι.

«Μου αρέσει όταν κάνω κάτι σωστό ή λάθος να αναλαμβάνω την ευθύνη. Παράβαση ναι, έκανα, έφαγα αλλά δεν ήμουν η μόνη που το έκανα και έπρεπε να αποβληθώ. Όταν όλοι τρώνε, δεν γίνεται να με αποβάλλεις», είπε η Δαλάκα ευχαριστώντας παράλληλα τον Ατζούν Ιλιτζαλί, τον οποίο χαρακτήρισε «δίκαιο άνθρωπο».

Και δεν σταμάτησε εκεί η Δαλάκα όταν αποφάσισε να μιλήσει πριν μερικές εβδομάδες, μιας και αποκάλυψε τους παίκτες που κινούν τα νήματα στο παιχνίδι:

«Ήταν κακό και προσβλητικό το τέλος για μένα. Σε αυτό το παιχνίδι έχω δώσει την ψυχή μου και ξέρει ο κόσμος πόσο πολύ το αγαπάω.Η ιστορία είναι ότι η Ασημίνα είχε μία διαμάχη με τον Μπάρτζη, κάτι προσωπικό δικό τους. Ο Μπάρτζης, επειδή προφανώς ήθελε να πάρει εκδίκηση, έστησε όλη αυτή την ιστορία. Θα πρέπει να πάει στο Hollywood ο Νίκος.Αυτή η ερμηνεία, το τρέμουλο. Πολλοί είπαν ότι η Δαλάκα έκανε την ανήξερη. Μα ήμουν ανήξερη, δεν είχα πιάσει κινητό, ούτε και η Ασημίνα. Και οι δύο φάγαμε μία φορά ένα σάντουιτς.

Πριν πετάξουμε από Ελλάδα, είχα Covid. Εκεί o Covid μου το γύρισε σε πνευμονία και η πνευμονία σε περικαρδίτιδα. Έπαιρνα 8 χάπια την ημέρα και ήμουν νηστική, έφαγα λοιπόν. Να ‘ναι καλά τα παιδιά της ομάδας που κέρδιζαν τα έπαθλα και μου έφερναν το φαγητό στο νοσοκομείο. Δεν άντεχα», τόνισε η Κατερίνα Δαλάκα τονίζοντας πως δεν θα ρίσκαρε να έχει επικοινωνία, μιας και η ίδια είχε αντέξει δύο φορές χωρίς κινητό, από έξι και έξι μήνες.

Πάντως, η Δαλάκα μας έδωσε μια γεύση για το τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες, τονίζοντας πως ήταν οι παίκτες της Μπλε ομάδας (Μπάρτζης, Βασαλος, Ασημακόπουλος Μπόγδονος, Ρία και Μαριαλένα) που απαίτησαν να αποχωρήσει αλλιώς θα αποχωρούσαν οι ίδιοι και τόνισε χαρακτηριστικά για το παιχνίδι:

«Αν έπαιζε στην τηλεόραση αυτό που ζούμε πίσω από τις κάμερες, το Survivor θα είχε τηλεθέαση 100%», είχε τονίσει χαρακτηριστικά η Κατερίνα.

Πάντως, στο Twitter και στους Survivor Fans, η Κατερίνα λείπει και τα σχόλια το λένε ξεκάθαρα.