H Ada Κοντοβά έχει γενέθλια και η νονά της Σίσσυ Χρηστίδου καμαρώνει

H μικρή Ada Κοντοβά έγινε 5 ετών και έχει τις ωραιότερες φωτογραφίες με τη μαμά και τη νονά της.

H Σίσσυ Χρηστίδου και η Χριστίνα Κοντοβά συνδέονται με στενή φιλία ετών η οποία επισφραγίστηκε το καλοκαίρι του 2022 με τον ωραιότερο τρόπο, την κουμπαριά. Η παρουσιάστρια βάπτισε την κόρη της σχεδιάστριας, Ada και απέκτησε μια πνευματική κόρη, στην οποία τρέφει τεράστια αδυναμία.

Η οικοδέσποινα του «Χαμογέλα και πάλι» ποζάρει συχνά στον φακό αγκαλιά με την βαφτιστήρα της και προσπαθεί να περνά όσο το δυνατόν περισσότερο ποιοτικό χρόνο μαζί της.

Η Χριστίνα Κοντοβά γιορτάζει κάθε μέρα με την Ada και έχει τις πιο #mummygoals φωτογραφίες

Η Αda Κοντοβά έγινε 5 ετών

Την Δευτέρα (24/07) η κόρη της Χριστίνας Κοντοβά, Ada, είχε τα γενέθλιά της και έγινε πέντε ετών.

Η γνωστή σχεδιάστρια μόδας διοργάνωσε ένα πάρτι για να γιορτάσει την μονάκριβη κόρη της και από αυτή την ξεχωριστή περίσταση δεν θα μπορούσε να λείπει η νονά της μικρής, Σίσσυ Χρηστίδου.

Μαμά και κόρη έσβησαν μαζί τα κεράκια της τούρτας με την Χριστίνα Κοντοβά να δημοσιεύει τις τρυφερές φωτογραφίες στο Instagram.

«Έιντα τι ευχή θα κάνεις;», «Να μεγαλώνουμε όλοι μαζί και να είμαστε μια οικογένεια». Υπάρχει καλύτερη ευχή;», έγραψε η σχεδιάστρια στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της Ada με τη νονά της, Σίσσυ Χρηστίδου.

Τα πρώτα γενέθλια της Ada στην Ελλάδα

Η μικρή Ada γιόρτασε τον περασμένο Ιούλιο τα πρώτα της γενέθλια στην Ελλάδα στην Λέσβο, μαζί με τη μαμά και τη νονά της. Η Χριστίνα Κοντοβά και η Σίσσυ Χρηστίδου πέρασαν στιγμές χαλάρωσης και απόλυτης ευτυχίας, δημοσιεύοντας αργότερα υπέροχες φωτογραφίες στα προφίλ που διατηρούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Miss sunshine is 4. We love you to the moon and back!
#HappyBirthdayAda @ckontova», έγραψε η νονά, Σίσσυ Χρηστίδου.

Η βάπτιση της Ada

Τη Δευτέρα 13 Ιουνίου, η Σίσσυ Χρηστίδου βάπτισε την μικρή Ada και έδειχνε πολύ ευτυχισμένη. Η βάπτιση ήταν προγραμματισμένη για τις 6 Ιουνίου ωστόσο αναβλήθηκε λόγω της νόσησης της παρουσιάστριας με covid-19.

Η Χριστίνα Κοντοβά ένιωσε τότε την ανάγκη εξηγήσει πως η νονά δεν πρόκειται να αντικατασταθεί γράφοντας:

«Σήμερα ήταν να βαφτίσουμε την Έιντα. Αλλά η ζωή είναι απρόβλεπτη… η νονά μας @sissychristidou είναι με Covid αλλά οι φίλοι μας έχουν έρθει… Και γιορτάσαμε την Έιντα. Αλλά η βάφτιση αναβλήθηκε. Γιατί ο ρόλος της νονάς είναι ιερός και η Έιντα φωνάζει “νονά” την Σίσσυ απο τότε που φωνάζει “μαμά” εμένα. Κι αυτό δεν θα αλλάξει. Σήμερα μας ευλόγησε ο παπα Γιάννης και μας διάβασε τον ύμνο της Αγάπης και μετά την γιορτάσαμε… Σύντομα θα γιορτάσουμε και την βάφτιση! Σας ευχαριστώ όλους.@sissychristidou σε αγαπάμε και μας λείπεις», τόνισε τότε η σχεδιάστρια στο συγκινητικό της Post.

Η βάπτιση της μικρής Ada πραγματοποιήθηκε επιτυχώς λίγες ημέρες αργότερα και οι 2 φίλες (και κουμπάρες) έλαμπαν από χαρά.

«Μας έστειλε ο @george_kostopoulos τις φωτογραφίες και τα δάκρυα δεν σταματάν να τρέχουν… Το παραμύθι αυτό πήρε σάρκα και οστά ζωντανεύοντας όλα τα όνειρα της @ckontova μου… Σας ευχαριστούμε όλους…
Johnny & Christina αν πω ότι σας αγαπώ, τι θα μου μείνει άραγε στην Ada να πω… Οι λέξεις φτωχές.. Θα μαι πάντα εδώ», έγραψε η Χρηστίδου με την Κοντοβά να σημειώνει: «Είσαι η νεράιδα του παραμυθιού μας!!! Σ’αγαπάμε πολύ».

Πηγή κεντρικής: sissychristidou

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης